2010-11-30

Denna dag har varit fullspäckad, Först upp och göra sig iordning till Luciaövandet på jobbet. När jag kollade mig i spegeln idag så kände jag mig helt förskräckt, blek,ovårdad,utväxt och inte alls så som jag vill se ut! Men fort till jobbet och övade och tog även på mig att sjunga solo så nu är inte grannarns glada på mig när jag har övat sen jag kom hem ;)
Trodde jag bara skulle öva och sen hem, men det blev att luncha me mamma och Mia, och sen tänkte jag att jag skulle fort hem och sola så jag vågar visa mig ute. Men förbi Cubus och hitta en supermysig dress och eftersom att man fick ta tre och betala för två så slank de ner ett linne också.
Sola och tvekade om jag skulle färga håret, i flera dagar har jag funderat mörkbrunt eller slingor ? Men jag fick krypa till korset och fråga Packe vad han tyckte och han körde på mörkbrunt så nu sitter jag här med mörkt hår igen :)
Det känns bra faktiskt, nu till vintern kan de va fint med lite mörkt och fräscht!
Dagens personliga sanning är min mening om kärlek.

Vad är kärlek: Kärlek för mig är något du inte bara kan komma och säga att du vet något om ifall du aldrig har kännt den. Kärlek är en utav de finaste sakerna men även en utav de värsta sakerna, samtidigt som kärlek kan vara så underbart och du tror aldrig mer du kommer nå botten så kommer den stunden när kärlek kan göra så ont att du inte vet vart du ska ta vägen. Jag känner kärlek till min familj,mina vänner,mina arbetskamrater,min sambo men till alla dessa personer känner jag kärlek på olika sätt. Jag Älskar Dig betyder samma sak till vem man än säger de till fast du kan mena på olika sätt.
Jag har varit med om kärlek där jag tror att jag verkligen vet vad kärlek är men när de väl brister och de gör så ont så har jag insett att jag inte har funnit den riktiga kärleken. Jag tror på att man kan känna kärlek men de tar aldrig stopp, du kan aldrig säga att du inte kan bli mer kär eller att du inte kan känna mer kärlek för med tiden så kommer du till olika stadier och du kan bli förvånad hur mycke kärlek du kan känna med tiden som du inte visste att du hade inom dig!






2010-11-29

Nu är jag hemma efter en supertrevlig kväll på Duvan, kallt ute och jag sitter som en frusen isbit i soffan. Har bara tänkt borsta tänderna och krypa ner under täcket och kika på true blod  när jag är färdig här!
Först och främst vill jag tacka alla för era fina ord om mitt tidigare inlägg, jag skriver allt som kommer i mina tankar och allt från hjärtat och när så många blir berörda så blir jag själv rörd och tacksam. Tack för era fina ord!
Eftersom att denna dagens personliga sanning är så otroligt löjlig så tänker jag bara säga att jag har haft en underbar damkväll med trevligt sällskap god mat och en god chokladtårta till efterrätt. Så alla ni som läser min lilla blogg får nöja er med de, jag tänker inte sitta och förklara allt jag har ätit idag för vem f*n bryr sig ;)
Nu ska jag hoppa i säng och invänta en ny dag ! Sov sött ...





2010-11-29

Godmorgon, idag mår jag bättre! Huvudvärken har släppt en aning och halsen är bättre, ryggen är dock lite öm fortfarande men idag ska jag till jobbet ändå eftersom det är "damkväll". Bestämde ju att jag skullle baka igår men jag hade ingen lust och orkade inte så jag tänkte göra de på jobbet istället.
Gårdagen blev bara en hel lång dag i sängen och jag sov och vakna, sov och vakna, min dag var inte alls så spännande, till slut tog jag mig upp och satte mig i soffan för att se Ensam mamma och en skräckis.
Denna vecka är de lite jobb och sen vet jag inte riktigt vad som mer händer, jag längtar till Ullared den 6:e .
Dagens sanning är vad jag åt idag en väldigt töntig fråga så idag blir de inte så intressant. Men jag ska ändå göra den fast eftersom att jag inte har ätit något ännu förutom några godisbitar får jag nog vänta tills ikväll med de :)


2010-11-28

( Har sovit bort hela dagen men nu känner jag att behöver öppna ögonen )

Mina föräldrar: Min mamma och pappa skildes när jag va ungefär 4 år och jag kommer ihåg hur jag,mamma och min lillebror står i dörröppningen till mitt/vårat rum ( kommer inte ihåg om jag hade eget rum ) medans pappa plockar på sig leksaker som han kan ha hemma hos sig till oss.
Mer kommer jag inte ihåg från de att jag va liten och att de va tillsammans, så under hela mitt liv har mina föräldrar varit skilda och det är inte för mig en sorgedel utan det har alltid varit så, jag har aldrig varit ledsen att de inte varit tillsammans.
Vi åkte till pappa varannan helg och har alltid haft de bra både hos mamma och pappa.
Min mamma: För mig är min mamma en helt underbar människa. Mamma har alltid varit den som jag kan komma till och prata med och få goda råd, hon har alltid varit den vise som har hjälpt till med de viktiga sakerna. Mamma är min idol, min beundrare hon har stått ut med så mycket och ändå står hon på benen med sin familj och ler.
Hon har kommit så långt i livet och har uppfostrat mig till den jag är idag, på ont eller gott så är jag supernöjd med den jag är idag. Hon har hjälpt mig i livet och alltid menat väl och har alltid svar på mina frågor, hon har varit den föräldern som mest har visat utåt att hon är orolig eller inte tycker om vissa saker. Mamma har alltid varit klok och mest tradinoell och det har varit helt underbart att ha två föräldrar som är helt olika men innerst inne menar båda lika. Mamma du är underbar,klok,omtänksam,stark,rättvis och Jag älskar dig!
Min pappa: Pappa har alltid varit en riktig pappa. När jag va liten så var det alltid hos pappa man fick göra som man ville, han släppte oss mer än vad mamma gjorde öppet fast innerst inne så var han också den här strikta föräldern men regler. Pappa har alltid varit så otroligt snäll och underbar och har alltid haft överraskningar när vi kommer. Det var allt från leksaksaffärer där vi fick ta vad vi ville till långa stunder av legobyggande, jag,pappa och Markus kunde sitta i timmar på vardagsrumsgolvet och bygga lego. Pappa var oftast med när vi lekte och var en helt underbar lekfull pappa. Jag har alltid sett upp till min pappa då han började göra det han älskade med sitt liv, tatuera! Något som var hans passion och han gjorde de till sin vardag och gjorde sin dröm möjlig. Till pappas nackdel så har han alltid varit den som stänger in sina känslor, har han varit ledsen så visar han de inte han står med ett stort leénde på sina läppar och gör allt för att sina barn ska ha de bra. Vilket blev till hans största misstag......
En mardröm som jag aldrig kommer vakna upp från: Mitt liv var i de stadiet att jag bodde i en liten etta, Markus bodde hos mig när han va hemma från lumpen. Pappa ahde precis separerat från sin fru och var i sina bästa festdagar, då han tom kom hem till mig och tog sig en öl med sina vänner ibland ;) Livet lekte och allt var bra till en dag....
Jag gick till jobbet som vanligt och kände mig ovanligt glad, efter att de boende hade fått frukost stod jag och skratta med en utav de när mamma kom upp och titta på mig. Hon såg så trött ut och jag undrade vad hon gjorde där på sin lediga dag när hon bodde i Ljungsbro, hon bad mig följa med in i omklädningsrummet och jag följde me.
Hon bad mig sätta mig ned och började få tårar i ögonen, jag bad henne berätta vad som hade hänt men hon drog ut på de pga att hon började gråta och jag såg hur hon försökte hålla tårarna inne. "Pappa" sa hon bara och jag skönk ner i stolen och några tårar rann nedför min kind, "nej, inte morfar" när hon sedan höll om mig och berättade vem som ahde berättat de för henne förstod jag ingenting. Min faster skulle väl inte ringa mamma när morfar har dött, hur visste hon de ....... mitt hjärta slog dubbelt, kunde de va så ? "Min pappa" , var de min pappa , "älskade unge" upprepade mamma om och om igen och jag blev varm,arg,besviken,ledsen,chockad, och kunde inte alls sitta still på stolen.
Min pappa Johan"tattookungen" valde den 29/3-2010 att ta sitt liv! Han valde att gå i förväg för att han var en person som inte öppnade sig och pratade om sina problem. Han orkade inte mer och ingen vet exakt varför men jag kan berätta några av alla andledningar som jag får de till..
Moderaterna
Alkoholen
Sedan finns de så många mer andledningar man kan få de till men två av de ligger där tror jag. Många frågar hur han valde att göra de, men det är ingenting jag vill skriva här och det är ingenting jag är kapabel till att ens säga eller skriva. Det har blivit ett svärord för mig!
Den här bubblan kommer jag aldrig komma ur och jag kommer alltid få leva med att jag fick begrava min egen pappa i 22-års ålder. Jag kommer att få leva med att inte min egen pappa följer mig till altaret på min bröllopsdag eller att mina barn får träffa sin riktiga morfar.
Jag älskar min mamma för hon har varit så underbar hela tiden och jag älskar Richard för att han har ställt upp och kommer vara den som som finns för mina barn när de växer upp!
Sist av allt så kommer jag alltid älska dig pappa, så underbar och så omtänksam , om du bara kunde tänkt om!





2010-11-28

Hemma igen :/ Mitt huvud och min rygg slutar inte och aldrig kan de bryta ut ordentligt heller! Känner att jag behöver ta min hälsa framför jobb idag eftersom att jag aldrig har haft såhär förut, ringde till mammsen igår och var rädd jag hade tom tankar om en stroke hehe vilket mamma snällt kunde förklarar att det var de verkligen inte.
Jag gick in i en byrå på jobbet igår, mediciner var svåra att komma ihåg och dessutom såg jag en stol röra på sig , är det normalt ? Nej jag kände mig konstig! Det var iaf mysigt och roligt att jobba med Mia en heldag, Tack vännen för allt! :)
Men jag har tagit panodil nu så jag hoppas att det ska bli bättre om en stund, har inte sovit så bra inatt men vågade heller inte gå upp och ta en panodil.
Den här dagen får nog bara bjuda på en soffdag, förutom att jag tänkte baka något gott till min damkväll imorgon om jag får lust till de!
Idag är det första advent vilket vi redan har smygfirat eftersom jag skulle jobbat idag men vem säger att man inte kan adventsmysa flera än en gång?
Nu ska jag lägga mig och vila en stund till men kommer in sen igen då jag har avlagt mitt löfte om dessa personliga sanninar, dagens sanning är Mina föräldrar
(bjuder på en riktigt gammal bild)





2010-11-27

(Eftersom att jag jobbar hela dagen så kommer andra inlägget i 30 personliga sanningar )

Min första kärlek:  Hur många första kärlekar kan en flicka ha? Hur många var man tillsammans med i lågstadiet, jag kommer ihåg att jag hos min dagmamma lekte med en pojke väldigt mycke och om det kan kallas kärlek eller inte är upp till var och en! Men min allra första riktiga kärlek kommer kanske inte som en chock för så många, det är Patrik Lilja. Jag hade precis bestämt mig för att vara sjäälvständig och bara koncentrera mig på jobb och mitt liv när en barndomsvän och jag börjar prata på FB. Vi hade inte setts sedan jag gick i femman eller fyran på lågstadiet men så bestämde vi oss för att ta en fika. Efter ett tag så berättar hon att en av hennes sambos vänner har sett en bild på mig och tyckte den va intressant. Nej var min första tanke jag tänker inte träffa någon nu men så fick jag se en bild på en viss Patrik Lilja och bestämde mig för att en träff skulle ju inte skada ;)
När de bestämde sig för att ses en tisdag med sällskapsspel helt nyktra ? Livrädd traskade jag bort och kunde inte hålla ögonen borta från honom. Dock så var det en kunskapsspel och det sista jag är så är det kunnig på allmänna frågor. Men jag kom hem och där fanns de en vänförfrågan från Patrik Lilja på FB. Efter de så har vi hållt ihop och har nu träffats i lite mer än ett år, vi har haft motgångar och medgångar och gått igenom sådant man inte ska behöva gå igenom men vi har klarat oss igenom detta så vad säger att vi inte kommer klara resten av alla dagar i livet?
Jag vet att Patrik Lilja är den rätta för mig, jag har aldrig kännt såhär förut och jag kan verkligen se mig själv med denne man i framtiden, aldrig har jag väl bott med någon på riktigt. Patrik Lilja är nu min sambo och om ödet får bestämma så fortsätter de så om inte ännu mer :)
Jag tror på att allt händer av en mening och att jag skulle kontakta min barndomsvän efter så många år just den här tiden måste ju ha en betydelse ?
Jag älskar dig Patrik Lilja !






2010-11-26

30 dagar av personliga sanningar!

Presentera mig själv!

Min uppväxt:
Jag föddes den 19 Mars 1988, jag växte upp i förorten ( vilket man faktiskt kan kalla de idag) Skäggetorp. Jag gick på ett lekis som låg på Nygård sedan flyttade
min familj till Västervik och jag fick gå färdigt lekis där, efter att vi hade bott där ett tag så flyttade vi tillbaka till Linköping, Skäggetorp där jag fick börja ettan. Under 1-5 gick jag på en skola som heter Rosendalskolan och när jag skulle börja sexan fick vi börja på den stora skolan med de stora ungdomarna, Skäggetorpsskolan. Jag måste få erkänna att under 1-5 så var jag nog en av lärarnas små änglar, lyssnade alltid, pratade inet när jag inte fick och var väldigt lydig och duktig i ämnena!
I 6:an och halva 7:an var jag också väldigt lugn och lydig och duktig i alla ämnen men sedan hände något och jag började umgås med andra tjejer som var lite "högre" än vad jag var och då skolkade jag för första gången. 
Men de gjorde aldrig mer om på Skäggetoprsskolan när jag kom hem och mamma blev rasande och lojal som jag oftast har varit mot mina föräldrar så tog jag åt mig.
Resten av tiden på Skäggetorpsskolan var jag lydig men tuff när ingen såg och något som inte många vet om mig , eftersom det heter 30 personliga sanningar så får jag väl dela med mig av en. Jag fick hjälp med matten i 8:an då jag inte klarade proven, jag hade jättebra betyg i övrigt i matten men när väl proven kom då stod de still. Så Sophie har gått i hjälpkurs för matten;) 
Sedan började jag på Ljunkan, barn och fritid där jag började umgås med "fel" folk som min lärare sa till mig hehe, hon vet inte så mycke om omgivningen. Dessa två var de bästa jag kunde fått lära känna. Vi hade super kul och det var här jag började leva och skaffade mig ett liv. 
En liten hemlis för vissa är att jag inte blev onykter förens sommarlovet mellan 1-2 på gymnasiet och att jag inte gick ut på krogen förens en vecka innan studenten ;)

Den jag är idag: Idag har jag blommat ut och blivit en mycket självständig kvinna ;) Av alla misstag och av alla dumma saker jag har gjort när jag var yngre så har jag lärt mig utav detta och känner mig lyckligare än någonsin att vara i min ålder.  Jag bor själv,har jobb och har ett helt underbart liv med många underbara människor i min omgivning!

Jag tror att mina vänner ser mig som: En lojal vän, en vän som skrattar, en vän som ställer upp! Jag hoppas åtminstonde att det är så de ser mig hihi!






2010-11-26

Vaken men definitivt inte pigg. Har drömt superkonstigt och kunde inte öppna ögonen när jag vakna, det kändes som om huvudet skulle sprängas i bitar om jag öppnande ögonen. Jag som trodde jag va bättre igår, jag som sällan tar tabletter när jag är sjuk gjorde de igår och kände mig på topp. Nu antar jag att jag tabletten inte verkar mer och inga sådana har vi hemma heller då jag tog den sista igår. Men jag ska se hur jag mår om några timmar , eftersom jag ska jobba idag men jag tänker inte vara hemma lördag-söndag!
Gårdagen var skapligt lugn fast jag gjorde nog saker jag inte borde gjort i mitt tillstånd, jag gick till affären i snöyran och handlade och jag kunde inte hålla mig till Ullared så jag köpte iaf adventsstjärnor eftersom vi inte hade så många. Sedan hem och diska,damma,dammsuga,rensa! Efter de när Packe kom hem och jag var färdig med maten så kände jag mig som en klubbad säl i soffan, men som tur är så kom världens bästa Packe med den sista Ipren sen var jag uppe på benen igen :)
Jag var inne och kikade på Nathas blogg www.nathalieb.devote.se och hon hade hittat en lite smårolig sak som jag också tänkte göra. 30 frågor om mig själv som jag beskriver dag för dag då det ibland inte finns så mycke att skriva om så är det ju en ganska rolig grej ;) Nu ska jag vila en stund men jag börjar denna intressanta grej senare och för er som inte känner mig så väl så är den första Presentera dig själv !


2010-11-24

Efter en mycket trevlig eftermiddag på Fontänen igår kom jag hem och frös över hela kroppen. Kroppen ville inte vara med mera, jag tog en lång dusch och bestäme mig för att kolla på GG men orkade inte titta på de så jag gick och la mig halv åtta och somnade flera gånger under DH.
Vaknde i natt och kunde i svälja för jag hade så ont i halsen men lyckades somna efter en timma och sedan vaknade jag när larmet gick igång och hade ont i halsen,ryggen och huvudet. Jag blev hemma från jobbet idag, ligger i soffan och kollar på våra bästa år, drack en varma koppen nyss men magen sa ifrån och jag blev riktigt illamående.
Kan inte sitta rakt för ryggen gör så ont och huvudet känns obehagligt konstigt :/
Nu ska jag inte ligga här och tycka synd om mig själv mer , kan glädja mina grannar att jag har satt upp en lapp i trappen och hoppas nu på att jag får sova inatt utan skyhög musik!
Nu ska jag lägga mig och vila.




2010-11-23

Nu har jag och Amanda ätit frukost och tittat på både pippi och Ice age för tredje gången ;) Amanda ville inte sova mer när Packe åkte till jobbet så det var bara att ta kuddarna och flytta in i soffan, det blev ingen busfabriken för mig och Amanda idag då mamma kom på att jag skulle ju på höstfest med jobbet, juste !!
Så snart ska jag och Amanda åka till Skäggetorp och lämna av henne hos Ninna så de kan åka till busfabriken :)
Igårkväll när Packe kom hem bakade vi pepparkakor och myste hela kvällen, det var roligare att äta degen än att baka med den " Vad ska jag göra med de här lilla" frågade Amanda flera gånger undrar va hon ville ha för svar ;)
Innan vi gick och la oss så kikade vi på sista Shrekfilmen, vaknade dock vid hav tre pga av grannarna som måste spela gitarr på högsta volym mitt i natten. Även igår morsse vid halv åtta bestämde de sig för att sätta på hösta volym på musiken ?? Vad är de för fel  på de ? Har de inget jobb ? Jag vet inte hur jag ska göra för jag tänker inte vakna en enda natt till pga av dessa människor!!! Jag orkar ju aldrig gå upp mitt i natten för att ta reda på vilken av grannarna det är , har en liten aning men kanske sätter upp en lapp i trappen.
Nu måste jag göra mig iordning så vå hinner med bussen sen , Puss&Kram






2010-11-22

Nu sitter jag och Amanda ihopkrupna under var sin filt och kollar på Musses klubbhus! :)
Vi har hunnit med ganska mycke idag, imorsse kollade vi på pippi och åt pepparkakor sedan bestämde vi oss för att hälsa på moster Sissi och då ville Amanda ha en smoothie som vi kunde ta me. Hittade dock ingen smoothie så de fick bli danonino men Amanda tyckte att vi kunde ju säga att det var en smoothie.
Sedan fikade vi på Duvan och träffa Elin och då tog vi turen till leksaksaffären där Amanda hittade en fin Hello Kitty pysselbok och sedan affären där hon beställde pasta och köttfärssås till mat.
Så åkte vi hem och åt lite gorbys och kolla färdigt på pippi innan vi begav oss ut i lekparken med Natha och lekte för fullt, kallt ute så man vart lite frusen tyckte Amanda så då gick vi till affären igen och köpte pepparkaksdeg så vi kudne baka pepparkakor senare sen.
Nu väntar vi bara på att klockan ska gå så vi kan laga mat till Packe kommer hem, Amanda ville göra ett kort till sin pappa med sina pärlor så nu ska vi pärla :)
Jag får bjuda på en bild från i sommras på lilla Amanda och Melwin  som gärna ville ha en kram :)


2010-11-22

Nu sitter jag och väntar på att Amanda och Jessica ska komma, Amanda ska sova här :) Hoppas de går bra , hon har ju aldrig gjort de här förut men det verkade gå bra när jag träffade henne igår. Har inte så mycke tid att skriva och vet egentligen inte varför jag loggade in här , tänkte bara uppdatera mig då jag inte har har gjort de under hela helgen!
Ha en underbar dag!


2010-11-19

Idag är det Melwins dag, hela 6 år blir han! Jag kommer fortfarande ihåg när den lilla skirungen kom hem från BB, så liten och så söt.
Snart ska jag in till stan och fixa lite, kikade precis mitt konto och det var inget kul alls, jag måste lära mig att spara pengar , från och med idag ska jag lägga undan pengar.
Började kolla på True Blod igår , första och andra avsnittet och jag är såld, jag har kollat lite på de men missat en hel del så Packe var snäll att ladda ner tre säsonger.
Drömde dock om de och det är väl inte lika kul, men nu är jag vaken och ska ta tag i denna dag.
Jag måste äta lite frukost och bege mig mot stan ,





2010-11-17

Jag sitter och fryser i soffan och undrar vad jag ska hitta på för mat idag! Det verkar vara mitt problem idag, tragiskt, men jag ska nog komma på nått ;)
Jobbade till två idag ändå är jag något piggare än igår, älskar mitt nya schema med alla nya ideér och påhitt. Har bestämt en damkväll och den ser jag fram emot, tänkte kika ut en design till inbjudningar sen!
Disken står och tittar på mig men jag orkar inte ta tag i den, jag skulle bara vilja lägga mig i soffan men nu när man ska vara vuxen och sådär så är det väl bäst att ta tag i de ;P
Nu jobbar jag bara imorgon sen är jag ledig vilket ska bli jätteskönt, ska fira lilla Melwin på fredag och träffa familjen igen :)
Nu måste jag göra lite nytta ....





2010-11-16

Nu sitter jag här och ska skriva lite men kommer inte på vad jag ska skriva :/ Jag har så många minnen om dig men jag vill komma ihåg de speciella.
Det var en kort dag idag på jobbet och så ska det tydligen vara resten av veckan också :) Har städat här idag lite plock vilket behövdes,
nu sitter Packe i soffan och spelar tv-spel , han passar på när jag hoppar in i duschen och nu smet jag in i köket för att skriva lite så vi får se om jag kan få lite ro:)





2010-11-16

Tidigt och jag är inte lika motiverad till min nya påhittiga rad idag, känner mig inte så påhittig just nu! Och heller inte motiverad att springa på saker som ingen hinner men de kan de glömma med mig ;) jag ska göra lite nytta!
Hade en underbar kväll igår, det blev överraskning för Packe tills han skulle komma hem, men en timma för tidigt ringer han och säger att han slutar tidigare :/ Skynda, skynda, men jag hann iaf ! Världens bästa Packe kom hem med rosor, Älskar dig!
Vi fick dock springa fram och tillbaka till tvättstugan men det kan ju vara rätt romantiskt det också ;)
Nu börjar jag om en timma så det är kanske bäst att kika efter en passande buss ,




2010-11-15

Min ångest försvinner inte, min sömn blir längre, kan inte hålla ögonen öppna, tvingar mig till att ligga kvar för jag vill inte vakna upp till verkligheten!

Förutom all hockey,UFC och fotboll igår fick jag en stund med Packe igårkväll :) Jag behövde honom i helgen och det kändes behövligt att få vara med honom igår. Men så fort han åkte iväg till jobbet så kommer min ångest och jag vill inte upp ur sängen, jag hoppas att den går över snart!
Idag ska jag tvätta och fixa här hemma, ingen jättestor sak för så många men för mig är det stort att jag och Packe har 10 månader idag :) Vi har gått igenom mycke och varit med om en del och ändå sitter vi här under samma tak och jag är lycklig! Överraskning till han kommer hem ? Hmm, typiskt att tvättstugan börjar när han slutar men kanske :)
Jag behöver en kram från min mamma idag men jag får vänta tills imorgon ...





2010-11-14

Nu har vi varit och firat lilla Sanna som börjar bli stor, jättefin lägenhet och jättegod tårta! Bestämde oss för att vi skulle hitta på något alla syskon om några helger , det får inte ta så lång tid som det brukar göra innan vi ses nästa gång.
När jag kom hem satt min andra hälft i soffan och åt pizza ;) så skönt att han är hemma men det blir dock inget mys då det är både hockey,UFC och fotboll som han bara måste se just idag när vi inte har setts på hela helgen .......
Imorgon är jag ledig sen går jag på mitt nya schema, får se om jag kan stå upp till allas förväntingar, har ju dock tvättstugan imorgon så helt ledig är jag faktiskt inte ;)
Jag har en väldigt gammal bild på mig och Sanna som jag vill dela med er idag :)




2010-11-14

Hade en lång dag i soffan igår, åkte en sväng till Carro och Adde på inflyttningsfest och sedan hem igen för lite mat och soffläge. Pendlade mellan två filmer på tv:n men när Natha märkte att jag inte längre zappade till nästa film i reklamen så undrade hon om vi kanske inte skulle gå och lägga oss :)
Idag är det kalas hos Sanna som gäller och det absolut viktigaste med denna dag är Pappa! Det är fars dag idag och denna fars dag är inte som någon annan har varit. Förra året fick jag skicka ett stort kort till min pappa på fars dag i följd av ett glädjande sms från honom. Det var så härligt att göra honom glad, för några månader sedan hittade jag de kortet i hans hus och fick ta med de hem till mig.
En svår tid har lett till en onaturlig tid, en tid då ingenting har blivit som man har trott. Gårdagen var riktigt tuff för mig, jag kunde inte äta, jag kunde inte lé , jag kunde inte få bort min ångest och även om alla underbara människor runt omkring sa till mig att jag inte ska ha ångest så försvann den inte.
Jag ville sätta mig ned och skrika, jag hade ingen lust i kroppen, jag behövde min pappa mer än någonsin!
Vad ska man göra när man inte känner sig önskevärd?


2010-11-13

Jag hade en supertrevlig kväll igår med tjejerna :) 
Jag och Natha har legat i soffan hela dagen för vi är så trötta och orkar inte för något, nu har vi bestämt oss för att gå till Mcdonalds och äta lite sen blir det soffläge igen kanske ;P Hann inte se Idol förut så kanske kikar färdigt på de sen!




2010-11-12

Nyduschad och nöjd! Natha är här och vi har ätit hamburgare och myst :)
Har haft en kort dag på jobbet som ändå kändes som superlång, älskade mamma, sånt händer jag funderar inte på de , Jag Älskar Dig!
Har suttit och pratat på jobbet och bestämt mig för att inte ta någon skit, det har varit jobbigt men i mina ögon är ni inte mycke värda! Hur kan man värdesätta vissa mer än andra när man är gammal nog ? Jag har ingen utav er längre och just nu i denna stund känns de inte så mycke till förlust det är ni som har förlorat mig!

Nu ska jag snart sätta på mig lite kläder och korka upp vinet för att vänta på Jessika! En Packefri helg och jag känner på mig att jag kommer sakna dig så jag spricker!


2010-11-12

Har haft så många underliga drömmar men kommer bara ihåg en och det är konstigt att man inte ens får vara ledig från jobbet när man sover :)
Hade ont i huvudet igår när jag gick och la mig, kände mig nästan lite groggy och vart lite rädd att jag kanske var på väg att bli sjuk men nu när jag har sovit så känner jag mig bättre och piggare än någonsin.
Jag vaknade inte utav Packes väckarklocka som jag alltid gör , jag vakna när han kom in och skulle säga hejdå , vi ses på söndag :/ Jag kommer sakna dig!
Nu måste göra mig iordning och åka in till stan för att hinna med lite innan jobbet, Ha en bra dag!
Puss&Kram


2010-11-11

Fick ett samtal från min älskade söta lillasyster Sanna idag som undrade om jag ville komma på kalas hos henne på söndag. Ja klart att jag vill, Grattis skruttunge!
Det har varit en lång sag på jobbet och jag är mycket trött, mitt huvud hängde inte riktigt med på slutet när jag skrev godmorgon i nattboken ? ;)
När jag kom hem fick jag mat utav världens bästa Patrik, sen gick jag och sola me tjejerna och ser numera ut som en kräfta, hoppas de försvinner till imorgon.
Längtar till morgondagen då de blir mys med tjejerna, dock åker ju Packe iväg !
Kul att snön har kommit men den är för tidig man kommer tröttna på den till jul om den redan ska vara här. Jag är trött och tänker snart gå och lägga mig , sov sött!




2010-11-10

Nu är jag hemma efter en lång dag, hittade lite småsaker på stan! Inte så roligt att gå på stan när det är så kallt så nu värmer jag mig här hemma för snart ska vi ju in igen och kolla lägenhet :)
Mamma ringde förut två gånger så nu ska jag jobba både julafton och Nyårsafton, men dag båda två så det är ju inte helt kört att hitta på nått kul.
Fick även höra att man va sockersöt så jag är nöjd med denna dag hittills :)
Nu fick jag ett sms av Packe att han slutar tidigare så dags att börja med maten, Puss&Kram







2010-11-10

Igår fick jag en supermysig fika med Natha och Jessika på Mcdonalds, sedan gick jág hem och där fick jag spela tv-spel med min älskade. Dock inte så länge då jag kom sist hela tiden och jag hoppas inte att det finns kvar nu efteråt eftersom att jag körde på Gabbes ( Packes kompis ) ;)
Efter Desperete gick vi och la oss, jag kan inte hjälpa att jag känner mig lite gammal när vi lägger oss så tidgt jämt. Kom till jobbet imorsse och där fick jag veta att jag egentligen inte behövdes så nu sitter jag hos Elli och ska snart ner på stan då jag har hört att det är rea lite här och där!
Ikväll ska vi kolla på lägenheten och jag hoppas !!!!!


2010-11-09

Igår fick det bli en lugn hemma kväll framflr soffan med världens bästa Packe, gjorde en paj med blåbär,äpple och cocos och smaska på till CSI ;)
När vi vakna imorsse sa Packe att det har snöat lite, men när jag valde att gå upp ur sängen och kikade ut var det inte så lite snö. Det är så mysigt med snö och jag har inget emot den men den behöver inte stanna så länge som den gjorde förra Julen!
Om 29 minuter skulle jag börjat jobba om det behövdes men det gjorde kanske inte de eftersom ingen hör av sig, så då börjar jag inte förens 15, sedan när jag slutar så ska jag fika me Natha på Mcdonalds  braskens mest för att jag inte orkatr åka in till stan och fika ;P

För en veska sedan gjorde vi en intresseanmälan på en lägenhet på Kungsgatan och idag fick vi erbjudande på den men det är en före oss i kän dock men jag har ändå bokat att kika på den imorgon och hoppas med all kraft att de före oss inte tackar ja.





2010-11-08

Flera tårar föll igår hos dig pappa, flera än jag trodde, allt blev så jobbigt! Vägen fram till dig var svår, jag hade en klump i magen och hjärtat börja slå fortare, vid ett tillfälle hade jag lust att sätta mig ned och skrika, jag ville inte gå fram.
Men jag gjorde de, tände ett ljus och tårarna forsade ned på min kind, såg du mig? Visste du att vi var där ? Natten har varit jobbig, jag har vaknat och vänt och vridit på mig, har inte kunnat hitta något sätt att ligga på. Har drömt om dig, du kom tillbaka men vi visste att du inte hade så lång tid på dig innan du skulle försvinna igen. Vaknade tidigt och kände att huvudet värkte och kroppen kändes märklig, Packe åkte till jobbet och jag satte på tv:n, bytte kudde ett par gånger men kunde inte hitta ett bra sätt att ligga på. Efter en stund somna jag som en stock, drömde egentligen inte om dig men vaknade snabbt utav att någon strök mig på huvudet, var det du? Eller var det en dröm bara ?
Kunde inte hålla ögonen öppna fast jag var för rädd för att somna om, men till slut somna jag igen och vakna med huvudvärk och förkylning!
Jag hade kanske stått ut att gå och jobba men du är den anledningenen till att jag bestämde mig för att jag inte klarar av de!
Känner mig trött på allt, trött på alla de som hela tiden ska ha uppmärksamhet som tror att du stod de så nära fast både du och jag vet att så var de inte, de sa du till mig flera gånger! Men ändå ska de stå i centrum! Blir arg och ledsen !


2010-11-07

Livet är inte lätt på något vis, det kan kännas lätt ibland men det är inte de! Jag känner mig ensam oftast och det har inte med att göra att jag inte har personer runt omkring mig, det har med att göra att min pappa inte finns!
Jag har suttit och kollat på din fb sida och gått långt tillbaka, så långt tillbaka där du skrev själv och det finns en konversation mellan dig och mig där du skriver :
Vad är ego mot evig frid och slut på alla besvär och ångest!
Jag visste va du menade och skrev till dig att du är så oerhört egoistisk om du ens tänker tanken för vi älskar dig! Då svarade du:
Tänk inte på de nu gumman det är ingenting som har hänt ännu, man ska inte behöva sörja någon förens han är borta!
Och ändå fick det hända ? Såg jag inte, märkte jag inte, jag visste ju, jag vet inte vad jag ska känna när jag läser det här, jag visste , jag kom ihåg att jag hade skrivit något men inte att det var såhär tydligt! Han skriver ju i ord vad som ska hända och vad gjorde jag ? Ingenting!


2010-11-06

Det blev en oväntad tur på Duvan på förmiddagen, men nu är jag hemma och ska städa lite om jag orkar för de görs inte allt för ofta när jag är borta.....
Hade en supermysig kväll igår med familjen, vi firade Richard och fick taco och tårta och massa Cloetta godis :) Tog även lite familjebilder vilket var jättekul.
Íkväll blir det vin med Hanna, får se vad resten av kvällen bjuder på, jag ville mest uppdatera bloggen lite , ska lägga mig och vila en stund nu! 
Puss&Kram 




 

2010-11-05

Om en timma börjar jag jobba och om två timmar slutar Packe, men sm tur är så slutar jag bara två timmar efter honom :)
Hade lite svårt att somna om idag när Packe åkte till jobbet vid halv fem, så just nu är jag lite småtrött men jag ska väl klara av att jobba i tre timmar iaf.
Snart börjar jag på en ny rad, ska bli spännande men tycker inte om anledningen. Äldrenämnden har dragit in för mycket pengar och slänger de på lön till folk, jag tycker att Sverige kan ta hand om de som inte har någit hem, varöfr inte använda pengarna till folk som får vända ut och in på varenda krona. Blir så arg när jag hör att slänger pengarna på de för de vet inte vart de ska göra av de, när de finns så många fall där det inte finns en krona i familjen.
Är så trött på att vissa kan sitta och dra in hur mycke pengar som helst och så får nån annan stackare sitta och knappt ha råd till mat, nu sitter jag här och blir arg då jag vet ett sådant fall men ska inte prata om det här jag ska försöka hjälpa till istället.
Jag har inte diskat,inte bäddat sängen, inte ätit frukost och inte klätt på mig ? Och jag börjar om en stund, måste kolla buss, ha en underbar dag!
Puss&Kram








2010-11-04

Sitter i köket och skriver, det tar aldrig slut det kommer att bli det längsta häftet jag någonsin har skrivit. Jag har varit så ledsen för när jag tänker efter så kommer jag inte ihåg så många minnen utav pappa men när jag sitter och skriver så kommer jag på mer och mer.
Filmen jag såg igår, The last song var en väldigt fin film och jag kan relatera mig själv i den filmen, pappa har alltid varit beskyddande vad gäller mig och mina umgängen, jag kan inte säga att man väntade sig detta som hände men det har inte varit ett främmande ämne för någon utav oss. Jag kände att en tår föll från min kind när jag kollade på filmen men ville inte visa det framför Elin.
Det börjar bli lättare att förstå men svårare att acceptera på något vis, jag skriver detta häfte för min egen skull och för mina syskons skull.
Jag vill göra detta för att få ut mina känslor, mina upplevelser om pappa, hur jag ser och tänker på allt, jag vill skriva från mitt första minne till mitt sista! Detta häfte kommer jag bevara här tills mina syskon växer upp och är tillräckligt gammla för att få veta vad sim verkligen hände och för att de ska få en chans att få en bild utav pappa då de inte kommer komma ihåg honom.
Jag vill även dela detta häfte med alla nära och kära som vill läsa och som vill få veta hur jag ser och tänker på allt, så jag vill och hoppas att ni som vill ha detta häfte säger till mig så ska ni få det utav mig! Med de menar jag alla pappas systrar,bröder,mamma,mormor,morfar,kusiner,morbröder och alla barn till systrar och bröder!





2010-11-04

Tre timmar på jobbet kan för vissa kännas som en bagatell men ibland går de tre timmarna så sakta så de känns som en hel dags jobb. Har haft en mysig dag på stan med lillasyster, hittade en gosfilt som jag snart ska gosa ner mig i, det blev dock inte fika men de får vi ta en annan dag. Hur pepp blir man av detta väder ? Inte alls, ibland är det mysigt att krypa ner i soffan när de är mörkt ute men oftast så vill man bara ha ljus och värme.
Jag som har trott att vi har haft högst poäng , men så bright är jag ju inte, jag har haft fel hela tiden däremot är vi bkand de fem främsta men jag vet inte om vi har högre än de, jag vet bara vad den med lägst poäng har bland de fem främsta! Fan va jag känner mig bakom flötet nu.
Nu ska jag ta mig lite pizza, och efter de blir de godis och filten och krypa in i sovrummet för i vardagsrummet är de tydligen hockey som gäller.....


2010-11-04

Sitter tyst i sängen och kollar på våra bästa år medans Elin sover sött i soffan. Vi kollade på The last song igår och den var superbra, väldigt sorglig men underbar, sedan gick vi och la oss på en gång för alla var trötta. Nu taggar jag för tre timmar på jobbet hihi, sen blir det en fika me Carro på stan:)
Det finns de som har det bättre på andra sidan och det finns de som tror att de kommer ha de bättre på andra sidan, jag vet att jag längtar till en grönare vardag ibland men oftast så känner jag mig lycklig och alltid nöjd med det jag har nu. Ingen kan ha ett perfekt paradis, ibland så blir det fel och ibland så blir man arg och det måste man få bli så länge man blir accepterad för den man är!

Jag hoppas du förstår mig mer efter våran pratstund hjärtat!





2010-11-03

Är det för tidigt för pannband ? Jag tycker att det är superkallt och fryser om öronen så fort jag går ut, åtminstonde nu på morgonen. Så idag struntar jag i om de är för tidigt eller inte jag ska ha pannband. En kort dag idag till 13 bara, ska bli skönt, hade riktigt svårt att ta mit ur sängen imorsse.
Jag trodde att jag skulle hinna skriva en massvis om mina tankar innan bussen ;) men nu ser jag att klockan är så mycke så jag måste springa!
Puss&Kram





2010-11-02

Hemkommen från en dag på Duvan, det blev en extratur imorgon också! Hade ett samtal på jobbet och när jag går och tänker efter och hur andra reagerar när jag berättar så förstår jag inte att jag låter de behandla mig såhär! Man ska inte behöva bli behandlad såhär, de sorgliga är att de själva inte inser vad de gör! Men jag tänker leva mitt liv som jag vill och kommer inte föröska mer , jag klarar mig utan er jag är stark med de jag har nu!
Har fått mitt nya schema och har lite planer om detta som ska bli spännande, måste bara prata ihop mig me mamma då det är hon som får ta besluten i slutändan!
Imorgon kommer även Elin hit och sover hos syster, ska bli mysigt ( hon har blivit så stor , vilket jag kanske inte får säga då de låter töntigt eller jag låter några år äldre ;)
När jag va på jobbet idag så stod jag och tänkte medan jag städade vilken tur jag har egentligen, jag är lyckligt lottad som har träffat en så underbar pojke som dessutom har en helt underbar familj! Jag hade inte klarat den här mardrömmen utan honom! Mina tankar går även till min älskade mamma och Richard och mina vänner likaså mina arbetskamrater som har stått vid min sida hela vägen!
Nu är klockan så mycke så jag måste börja med maten ....
Puss&Kram




2010-11-02

Usch fy och blä för att vakna såhär tidigt, nu när de börjar bli så mörkt sover man som en ängel. Jag som inte har kunnat sova så bra på ett tag har äntligen fått min ro och kan knappt hålla ögonen öppna när Packe åker till jobbet. Men jag bara måste sätta på tv:n och kika lite på mina program ( samtidigt som jag tvingar mig att hålla mig vaken).
Snart går bussen till jobbet och då måste jag vara där till klockan 15, ibland kan det vara roande att gå till jobbet men idag känner jag mig bara trött, fast jag vet ju att hade jag somnat nu hade jag vaknat om två timmar pigg så dessa två timmar kan jag vara utan idag ;)
La erbjudande på en lägenhet igår, jag hoppas verkligen att det fi får chansen att gå och kika på den, den ligger ganska så perfekt och själva planlösningen är också ganska så perfekt. Hoppas!
Va på kalas i Tallboda då lilla Hanna fyllde år, supergod tårta och trevligt sällskap som alltid :)
Nu måste jag kila till bussen, ha en underbar dag!
Puss&Kram


2010-11-01

Kan inte slappna av men ändå inte göra någon nytta, jag har försökt ställa mig vid diskhon och diska men orkar inte diska allt, sängen är inte bäddad,soporna är inte utbärda, jag har inte tagit fram något till maten inte heller orkar jag handla till maten. Vad är de som är fel?
Lillebror ringde och fråga om de va okej att han skrev lite om pappa som han ville visa alla sedan, det är väl klart det behöver du inte be om älskade du! Vi bestämde att vi skulle göra ett litet häfte om pappa, jag tänker mig att vi ska skriva vårat första till vårat sista minne om pappa dåliga som fina och sedan ge våra syskon som ännu är för små för att förstå vad som har hänt. Jag tror att lilla Sanna förstår men jag vet inte hur mycket hon vet och när hon är mogen nog att få höra vad som faktiskt hände pappa så kan hon läsa mina och Markus ord!
Hade önskat att de fanns fler bilder på pappa, men det finns inte alls så många som man vill, Markus ska åka och hämta några album som vi hitta i hans källare som vi vill ha men som vi har glömt ute i Ledberg!
För ett tag sedan satt jag och ville skriva men öppnade mig då i bloggen och ville ha massa sagt men nu när jag sitter och tänker står de still!

Jag har saknat världens bästa pojkvän hela dagen och så skickar han ett sms och skriver att han slutar tidigare, kan det vara så att min tur ibland vänder åt de goda hållet!





2010-11-01

Denna dag började på ett sätt pga gårdagen, pga en scen,pga en filmkväll! Det kändes inte som de brukar göra, de kändes varmt i kroppen men inget mer, det var inte du! Men efter en stund var det du, de va dig jag såg, ännu en gång föll tårarna från min kind! Dagen idag är ännu värre, jag känner mig ensam,rädd och ledsen!
Tack mamma för att du finns!
Disken står och ser äcklig ut, men jag har ingen som helst lust. Jag måste ta mig upp från soffan och göra lite nytta, duscha och ta hand om mig själv maby?
Känner för en promenad men vet inte om jag vill gå själv, jag känner mig som en velande säl idag, ingenting blir rätt!



RSS 2.0