2011-09-28

Det har tagit mig några dagar att ta mig in här och skriva även om jag har loggat in ett par gånger så har jag inte tagit mig för att skriva. Mina känslor och tankar har funnits någon annanstans den senaste tiden och jag har väl inte riktigt haft inspiration att skriva ner något, egentligen vet jag inte om jag har det idag heller men någonstans känns de bra att skriva idag.
Jag har väl inte riktigt haft turen på min sida en del utav tiden i mitt liv och oturen är inte riktigt slut ännu,tråkiga besked och sjukhusbesök är inte riktigt oturen jag vill ha!
De mesta är upp och ner och på detta är det flytt på fredag och man bor i en enda stor kartong, men det är ju till de bättre och roligare.
Jag är så otroligt glad att jag har både nya och gammla vänner omkring mig just nu och värdesätter de otroligt mycke.
När jag ändå är igång och "gnäller" så har jag två Dagens ris att dela ut, Nr.1 våra grannar som lyssnat på alla här i trappuppgången en lång tid men nu bestämt dig för att inte vilja lyssna mer och ännu en gång spela elgitarr mitt i nätterna. Som dessutom varken kan spela eller sjunga! Varsågoda !
Nr.2 Wagells fastigheter i Linköping, det är de sämsta hyresvärdarna jag någonsin har haft, hör aldrig av sig, svarar aldrig om man behöver få tag på de och dessutom leker med människor och låter de sitta i skiten pga sitt eget skinn. Har pratar runt lite och jag är inte den enda som vill ge er Dagens ris, så varsågoda !
För och avsluta detta inlägg med något positivt så måste jag bara säga de att flytten ska bli så otroligt spännande och nytt för mig :)


2011-09-23

Veckan har varit full av arbete och tyvärr är inte jobbveckan slut ännu, har ett pass på söndag kvar innan veckan kan ta slut.
Jag har börjat rensa lite nu och det känns sååå bra, nu är det på riktigt. Mina saker ska fram och det ska bli mitt också, har så många planer för denna lägenhet. Ikväll har jag tom planerat att börja plugga, kan vara på tiden när allt ska vara färdigt i December, om jag orkar mellan Idol och allt jag ska fixa här hemma.
Imorgon blir det en tripp till morfar är jättedålig på att hälsa på honom och måste bli bättre på de. Jag känner mig jättedålig på att uppdatera bilder men måste ha tillgång till min skiva som ligger i ett förråd för att få igång min webcam, kan vara en aning lat ibland och orkar inte ta fram kameran.
Jag känner mig seg och ska därför luta mig tillbaka och kolla på Idol innan jag börjar med allt annat, Puss&Kram






2011-09-20

You better keep on walking
Hemmamys själv en liten stund, vet inte riktigt vart jag har mig själv idag då jag bara somnar sittandes hela tiden. Började måndagen med en delad tur och tisdagen med en 15-tur vilket jag inte är van vid, sitter just nu och tittar på Idol och ska direkt efter ta en lång varm dusch. Tycker kanske egentligen inte att Idol är så kul nu efter alla de första auditions men jag har några favoriter som jag vill se gå vidare innan jag är nöjd ;)
Lördagen bjöd på en supertrevlig inflyttningsfest på Atlasgatan, vilket slutade i en mycket dålig Sophie som inte tog sig till jobbet dagen efter, walk of shame fast åt ett annat håll.
Ännu en inflyttningsfest på fredag och ännu mer extrajobb i helgen, sen är det veckan med de stora V:et , FLYTT! Härligt :) Och ännu en liten "Timmisfest" på lördagen innan helgen efter bjudet på Inflyttningsfest/födelsedagsfest. Hur ska jag orka allt detta ? ;)
Nu säger jag tack och Godnatt, in i duschen och sen direkt krypa ner i sängen, Puss&Kram


2011-09-17

Oftast så tar jag en dag i taget men nu har det kännts som jag tar flera på en gång, ligger efter med otroligt mycket. Räkna till 10 och behåll lugnet.
Igår hade jag Idolmys med fina Elli, tanken var att jag skulle hjälpa henne med håret med efter cider,vin och film så glömdes det bort ;) Friends with benefit en underbar film och snygga skådespelare:) När jag ändå tar upp filmer, Fast 5 är en film jag kan rekommendera stort till de tjejer som vill dregla lite ;P
Tack Elli för gårdagen och den djupa pratstunden, du vet vart´jag finns <3

Det enda jag har gjort denna dag är en tripp till affären annars har jag bara suttit i soffan eller vid datorn, nu har tv:n dock varit ockupperad med nörd(dataspel) tävling och hockey ända fram till klockan 20.00 då måste vi gå vidare på inflyttningsfest. Ser fram emot kvällen, ska bli kul, att jag ska upp och jobba 7.30 imorgon bitti är något jag inte kommer tänka på förens jag väl ska upp ;)
Vädret är en aning lurigt, ska ta en noga titt i garderoben idag och se vad de blir. Eftersom att jag är så otroligt dålig på att ta kort så måste jag även idag lägga upp en gammal bild. Dock inte jättegammal utan dagen då jag fyllde hela 23 ;)





2011-09-16

Min fina underbara sovmorgon blev lång och ståtlig, vaknade vid halv tio och gick in till stan för att luncha sen hem fort för att lägga mig och vila igen. "Vi sätter klockan på 15" och vaknar vid 16.30, nu känner jag mig nästan bakis! Men precis som igår sitter jag ihopkrupen i en filt med ostkrokar och cola, för jag har varit frusen hela dagen och vet inte varför när det är sol ute men visserligen var de ingen värme direkt.
Läste i någon artikel att höga klackar på skor är bra träning för kroppen och jag som aldrig tränar men ofta går i höga skor kanske har en chans iaf ;)
Jag h ar gjort mina försök att sätta min fot på ett gym eller försökt själv men det är absolut ingenting för mig, jag slutar kanske som en fet kossa men i så fall en lycklig en.
Inga stora planer för kvällen mer än att mysa framför tv:n kanske får med mig någon på en promenad runt ån :)
Önskar dock att det kunde vara vår precis som på bilden.....




2011-09-15

Äntligen sovmorgon imorgon ;) Som jag har älla mig längtat, hoppas jag kan sova länge oftast vaknar jag tidigt ändå. Denna dag har bestått utav jobb till 13 sen hem direkt och vila och sen blev det kanske Torsdagsklubben men det fick bli en annan dag vilket kanske va bra då jag är ganska seg idag.
Istället tog jag hand om mig själv, tog en lång varm dusch, gick ur och såg att jag inte alls var fräsch någonstans då jag har varit lite slarvig med att pyssla om mig själv. Så fram med hyveln,nagellack,ögonbrynsfärg och masker och börja förvandla. Vips så var jag fräsch och känner mig snyggare än någonsin ;)
På lördag är det fest och jag har lite beslutsångest, jag jobbar på söndag men vill så gärna festa och tänker att det kanske inte gör något om man trotsar någon gång ibland ;) Förr gjorde jag så väldigt ofta och sova kan du väl göra när du slutar.
Om tre helger flyttar vi och jag har inte packat någonting, inte ens börjar kolla efter kartonger......!!!!!Dåligt!
Jag saknar min webcam som försvann när jag blåste datorn, men jag hoppas att jag fick en skiva med när jag köpte datorn någonstans.
Cola och ostbågar ska få tillfredställa mig just nu innan jag kryper ner under täcket, Puss&Kram





2011-09-14

I Loooove dagar då jag kan sitta med min lap top, en godispåse och komediserier i bakgrunden. Det bästa av allt är om man skulle råka somna en stund ;) Det kan låta som att jag är superlat och det kanske jag är ibland men för de mesta tror jag att jag är ganska så pigg. Jag går ju till och från jobbet varje dag........;P
Lilllördag och på nya schemat börjat jag 06 imorgon så jag trotsar partylivet i Linköping ikväll.
Kryp ner under filten och slumra till .....



























2011-09-13

Du är ung och har orken!
En mening jag ofta får höra på jobbet men just nu känner jag mig inte sådan, är ganska så trött efter två hektiska dagar. Har iaf haft en supertrevlig Kräftskiva på jobbet, lite stressigt där ett tag dock men det slutade riktigt bra :)
Nu borde jag egentligen dra täcker över huvudet och sova men känner mig sådär seg så jag inte ens orkar ta av mina kläder.
Denna vecka består av många fikanden med mina vänner och det ser jag fram emot, ska nog ta tag i att börja packa en del inför flytten. På något plan har jag släppt det och var med entusiastisk för två månader sedan när beskedet kom men det kommer kanske när man väl börjar packa ;)

Ett firande som inte alls var väntat för två år sedan, för två år sedan satt vi i ett varmt hus och drack läsk i år fick vi sitta framför en kall grav i regnet och säga Grattis ut i tomma intet!

Puss och Godnatt!




2011-09-12

12 September 1967 föddes en liten pojke en pojke som 20 år senare skulle bli min pappa. 29 Mars 2010 får jag ett besked om att min pappa har valt att lämna våran värld, han valde att gå vidare till en finare plats. Så ont som de gör i mig när jag tänker på de går inte att förklara, jag har ett liv framför mig utan min pappa, utan min stöttepelare som fanns där när man ville prata. MIN pappa, en del av MIN familj är borta, en bit i mitt hjärta fattas.
Mycket har gått fel sedan du valde att gå vidare och en del saker får man stå för själv men en del saker skulle du bara bli väldigt ledsen över och se! Jag klarar mig, jag har min familj, jag vet att du finns hos mig, jag vet hur våran relation såg ut. Att förlora sin pappa är något väldigt hemskt och INGEN annan kan komma och säga att det är värre att förlora ett barn,en mamma, ett syskon osv för det är lika hemskt allt!
Din bortgång har så många känslor med sig, och olika dagar är det olika känslor, jag är så glad att jag har de som finns runt omkring mig och de som har valt att stanna runt omkring mig, efter din bortgång såg jag väldigt tydligt vilka som är värda att få finnas i min närhet.
Jag har redan fällt tårar denna dag och säkert inte de sista, jag kommer till dig idag pappa! Jag kommer och grattar dig på din dag, tänder ett ljus och hoppas att vart du än är har det underbart!

Om du bara kunde komma tillbaka Pappa <3 Du är så otroligt saknad, Jag Älskar Dig Pappa!




2011-09-11


Detta måste va den första helgen på länge som jag stannar hemma i soffan, hade väl egentligen inte så mycket val då jag inte är helt piggelin. Men jag måste nog säga att jag har fått försmak av detta soffmys, utelivet i Linköping suger och jag hade ingen som helst lust att gå ut igår även fast folk i min närhet var ute på stan. Jag själv är en partyprinsessa och är ofta ute med vännerna men det är egentligen inte för att det är så kul i Linköping det är också det ENDA du kan göra på helgerna i Linköping. Är så trött på detta Linköping och vill bara ta mitt pick och pack och fly fältet. Har dock ingen aning om vart förutom att det ska vara ett varmt land .......
Min fina vän Natha kom och myste med mig hela kvällen igår, då båda satt och va sjuka hemma kunde vi lika gärna slå ihop oss. Sent på kvällen fick vi för oss att gå till Donken men va först tvugna att ta en liten promenix till Johannelund och hämta lite nödvändigheter ;)
När Natha hade gått fick jag känna på egentid på kvällstid vilket inte har hänt på mycket länge och det var guld värd, jag tror att jag behöver mer egentid än vad jag redan har.
I vardagsrummet är det Roast på tv:n , ett program värre än Magnus Betnér så min tid idag spenderas i sovrummet framför någon halvdålig film och nässpray.
Nu ska jag fortsätta gosa ner mig under filten och jobba på att bli frisk, Ciao!





2011-09-09

Kanske den mest trögaste dagen på jobbet på länge, gick till jobbet och hade en känsla av att denna dag skulle bli så bra bara jag fick komma hem och vila.
Ibland känns de som jag möts av onödig negativitet och lathet och jag tycker det är riktigt trist och börjar tröttna på de. Fick en mysig stund i solen utanför Bosses med en glass innan det var hemfärd och inte heller då på hemfärden kunde jag känna mig glad. Vet inte om det är fel på mig men oftast känner jag att allt bara rasar.
Ett enda ord om denna dag: Skit!
Om en stund ska jag gå bort till Natha och snora ikapp med henne till Idol, vill ju bara att de ska visa från Linköping, kommer bli så kul! Kan tänka mig att det är många som skämmer ut sig som man känner igen.
På något lustigt sätt även fast jag precis har varit sjuk så har jag blivit snorig och hostig till max, men än så länge är det ingen sjuknivå på de så imorgon är det ett långpass på Duvan som gäller.

Ett speciellt tack till söta Jonna för det fina inlägget i bloggen på http://www.bloglovin.com/m/2586972/288693187/fb! :)




2011-09-08

För 1 år sedan hade detta inlägg sett annorlunda ut men idag är jag lycklig för de jag har kvar som verkligen bryr sig om mig. Jag hade en dröm som träffade min verklighet precis som den är och drömmen talade även om vad som borde vara rätt. Är trött på att ha det såhär men även glad att få se vilka som är värda att få bry sig om mig. Loggade in på FB och såg ännu en verklighet som iblánd kommer ifatt mig, om alla dessa stod framför mig skulle jag vilja säga att de är inte värda mitt sällskap! Allt kan inte bara hänga på en människa.....
Men detta förstör inte mitt liv, detta gör mig starkare och jag vet att jag kommer att klara av detta och jag vet en person som skulle vara så stolt över mig men som inte kan tala om de för mig men däremot har jag en till person som talar om de för mig. Tack!

Tack Elinore och Jessika för att ni finns med mig !


2011-09-07

Denna dag började hur dåligt som helst och har heller inte varit min favoritdag senare heller. Är tokglad att jag jobbar kväll imorgon så jag får sovmorgon :)
Har idag fikat med fina Carro, har tom gett mig in på att färga håret vilket jag bara hade en timma på mig och jag som hade en idé. Jag lär mig aldrig att jag inte ska exprimentera själv, men denna gång slutade detta i att jag hade mörkbrun färg i ansiktet,nacken,halsen,öronen,händerna osv......
Ibland skulle jag önska att mitt liv ser annorlunda ut, mer spännande , mer livat, men ibland får man vara nöjd med hur det ser ut som det är. Men ibland kan jag undra varför jag ska nöja mig med det, ibland vill jag hoppa från stupet och göra precis som jag vill! 
Skulle så gärna vilja ha en ursnygg bild på mig med min nya hårfärg men tyvärr så får det bli nått gammalt ;)

Måndag snart och hur hade jag önskat den dagen?





2011-09-06

Tack Elli för att du ställer upp och finns för mig!
Känner mig ovanligt trött idag, har somnat på soffan ett antal gånger men fick ställa klockan så jag skulle vara vaken till Idol. Är nöjd med tillvaron idag och behöver få lite egentid emellanåt,
Sitter och kikar i min almanacka och ser att det händer en del nu en tid framöver, känns kul men har också tusen andra saker som behöver fixas! Time fly away ....
Dags att hämta en piggelin och gosa ner mig under en filt ;)





2011-09-05

Sitter och försöker kolla igenom mina uppgifter men det går inte så bra och jag kan inte koncentrera mig, behöver en bok men det är svårt att få tag på den.
Istället tänker jag bunkra upp med chips och dipp till Idol börjar :)
Jag trodde att de skulle bli en slapp vecka men kände att jag behövde några extraturer så jag tog ett par på jobbet, gick innanför dörren hemma utan att tänka och tog hand om disken som har stått hela helgen. Har varit en aning slapp i helgen ;)
Fick underbara känslor när jag gick förbi L´orient idag och dörrarna stod öppna, för nästan en vecka sedan hade jag en superkul upplevelse innanför dessa dörrar :)

Har tänkt på dig en del idag pappa, din dag börjar närma sig ! Vissa dagar är svårare än andra att förstå att du faktiskt är borta och att jag aldrig mer kommer få se dig.

Har inte varit så effektiv med kameran men tänkte dra fram en urgammal bild på en liten Sophie ;)





2011-09-04

The pain is all the way down
Har haft en helt underbar helg, tack Erica du är finast! Helgen har väl mest bestått utav vin,cider,godsaker,skilda världar och dans! Tack tjejer för en helt galen och kul kväll i Linköpings innerstad sent in på natten.
Har under helgen fastnat i Skilda världars vardag, blivit tagen av alla avsnitt vilket kan kännas lite löjligt och i vissa stunder inser man verkligen hur gammla avsnitten är.
Mina tankar yr omkring och jag vet inte riktigt hur jag ska tänka eller handla men som alltid kommer man fram till ett beslut som är rätt för dig.
Efter denna helg får det väl bli barnmatsdieten för mig , såhär får de inte fortsätta, hawaiipizza och kinamat till frukost MED pizzasallad ;) Fat ass , om jag inte slutar snart.
No make-up,håret i en slarvig toffs, mjukiskläder och soffan , det är så jag mår som bäst:)



2011-09-02

En liten oro far igenom mitt huvud om detta besök, tänkt om nått blev fel? Tänk om det ger men för livet? Ont gör det iaf och ansträngning är inte kul.
Har idag lunchat med finaste Jessika, blev en tur till H&M för en höstjacka som jag är ganska nöjd med, men när är man riktigt nöjd? Man måste få gå in sig innan man blir nöjd ;)
Nu sitter jag och väntar på MIN Erica som kommer ända från Stockholm för att sova hos mig, ska snart sätta mig på bussen för att möta henne :)
Jag sitter och fastnar framför tv:n hela tiden så jag tror jag ska gosa ner mig med en filt och vila en stund, Puss&Kram




2011-09-01

Some just get stuck in my mind
Nu går vi in i September månad vilket tyder på höst, men vart har sommaren varit ? Ikväll tar jag på mig mina höstskor och myser på bio med lillasyster !:)
Har haft en hemsk morgon/dag, som gav efterkänningar. Tack mina arbetskamrater för att ni finns och är så underbara!
Har legat i soffan mestadels av dagen och tyckt synd om mig själv, köpte lite mentos för jag tyckte att jag var värd de ;)I helgen kommer min älskade Erica hit, hem till mig och sover och myser !!!!! :) I love it .....
Nu kanske jag ska bege mig in mot duschen och fräscha till mig lite inför bion. Ciao Bellas .....





 

RSS 2.0