2010-04-30

Glad Valborg eller hur man säger får man väl säga idag ;)
Har haft så underliga drömmar, varmt inatt igen, hoppas febern inte kommer tillbaka ikväll det har jag inte tid och lust med. Älskling började klockan fem så klockan halv fem gick jag och la mig i soffan och somna nästan på en gång. Vaknade hastigt av att du stod vid soffan, eller var det bara en dröm ? Jag som trodde de var på riktigt, du stod där med ditt långa blonda hår som varje morgon fönade och kammade när du va yngre.
Vågade inte somna om, men kunde inte hålla ögonen öppna så till slut somnade jag och drömde att vi skulle på fest kul ? kanske hehe, till slut såg jag pappa igen, han stod där igen med sitt långa blonda hår,
jag ville prata med dig och gick in på toaletten för att prata ostört. Men toaletten pappa ? faan va ont de gjorde, du frågad mig om jag ville ställa frågan varför och jag sa att de va så mycke mer än den frågan men jag ställde frågan och du sa " Sofie, jag orkade inte va hungrig mer, jag gick alltid omkring och kunde inte få i mig mat," jag vart arg, var de bara därför ? Fan ta dig, du lämnade fem barn för att du inte hade någon mat , vi kunde hjälpt dig. Du försvann då du förstod att jag inte ville ha dig där,
förlåt pappa, jag vet inte varför jag drömmer såhär, jag vet ju att de inte bara är därför, men är de också varför ? För att du inte hade pengar till mat, jag vill inte ha de såhär mer,

Nu måste jag hoppa in i duschen för snart kommer natha och då har vi massa att fixa, känner mig så stressad...
om jag inte hinner skriva mer så hoppas jag att alla får en underbar Valborg !


2010-04-29

Nu är denna dag snart slut och den har varit hektisk, och ändå är jag inte färdig till imorgon ?
Har precis varit på kalas, jättegod cheezecake synd bara att jag inte har någon smak, nu får det bli en myskväll i soffan med älsklingen :)
Har precis druckit en varma koppen och smoothie så imorgon måste jag vara frisk!
Har egentligen inget att skriva om, men va ska jag göra när det är hockey på tv:n ;) Men jag tänkte lägga mig under en filt bredvid älsklingen och mysa innan vi ska kolla på V.
Ha en underbar kväll ...

Jag hoppas du vet att det bara blir svårare för varje dag som går Pappa! Såg denne person som ska kalla sig en farfar/morfar/pappa/man/ men som egentligen är ett monster, jag kan inte rå för att jag klandrar honom en del för det somn har hänt. Lilla pappa om du bara hade öppnat dig för det han har gjort, du ska veta att han är hatad utav många.......








2010-04-29

En härlig dag med taco buffé och en aning shopping. Hittade en supergullig klänning på Bik bok som ja gtror får bli till Valborg, sedan vet jag att man inte ska sola när man har feber de sa faster Lotta, men jag solade bara 16 min ;)
Har varit på Ica och köpt varma koppen och frukt shotar för att bl ifrisk till imrogon, tänkte lägga mig i soffan och smaska på en sån innan älsklingen kommer hem!
Tack Lotta och Lickis för en mysig dag på Ikano, de behövde jag!


2010-04-29

Jag måste ha nässpray, läppsyl och en hel del vitaminer så jag blir frisk till imorgon. Jag har fått feber och en riktig fökylning :/ Natten har varit varm och äcklig, och kan inte sova nu heller för jag har ingen nässpray och jag kan inte andas med öppen mun.
Jag som hade tänkt att sola, fixa me mat och dricka till imorgon, färga håret på lilla Alexandra och åka på kalas. Jag måste göra allt de här för jag har inte tid med att vara sjuk, även fast alla säger att jag kanske kan skjuta upp de till imorgon, men då har jag ju inte tid då måste jag ju laga maten och städa innan klockan fyra.
Jag får leva på ipren och nässpray så ska min valborg bli bra den me ;)
Lotta skicka precis sms och fråga om jag ville luncha me henne och Lickis, klart jag vill , I have to eat!
Tänkte lägga mig i soffan med min nya korsordstidning och vänta in tiden, har bestämt mig för att vinna en ipod i tidningen, haha töntigt ?
Nu ska jag göra lite varmt te , de tyckte Packe skulle vara bra när jag är sjuk, jag tycker ju egentligen att de är tråkigt me för många blogginlägg utan bilder så jag bjuder på en bild från en tjejkväll, eftersom att jag tror inte Packe har så mycke mer att erbjuda på sin dator ;P






2010-04-28

Vad är det som händer? Känslorna bara kommer, jag har aldrig känt såhär förut. Jag förstår inte de skulle ju bli en bra dag, allt började när jag kom till stan jag hade ingen lust att shoppa,ingen lust att fika, ingen lust att gå hem, ingen lust att gå och hämta ut bilderna på pappa som jag har skickat efter. Vad är fel?
Gick och gick på stan men gjorde ingenting, pappa om du bara visste vad du har gjort, du har gjort mig så illa, jag blir så arg!
Hann inte komma hem förens jag bröt ihop, vad hände ? Det fanns ingenting på vägen som påminde om pappa ingenting som kunde få mig att tänka på de, varför?
Fick känslor jag aldrig varit med om idag, allt blev svart , jag kunde inte sluta gråta, jag kunde inte andas , faan för dig !
Jag orkar inte mera, ingen verkar förstå va han har gjort, han har ju lämnat oss, är de ingen som förstår de ? Han har inte gått i förväg, vi vet inte va som händer sen vi kanske aldrig mer få träffa honom, så att han har gått i förväg är bara skitsnack!
Och vad är de för vänner som bara sitter hemma och "tittar" på va som händer, är inte de medhjälp ? Kom inte och säg att ni är pappas vänner om ni visste vad som skulle hända, om ni visste vad han gjorde den kvällen, skulle ni kalla er själva vänner när ni bara låter de hända ?
Om min vän planerar självmord skulle jag försöka kontakta familjen, polisen , de spelar ingen roll hur många gånger den här personen har sagt de, är det din vän så ställer du upp. Men ni satt bara hemma och gjorde INGENTING!
Jag anklagar ingen för det som har hänt de va pappas eget val, men däremot vill jag inte att ni ska kalla er hans vänner när ni bara såg på va som hände.....
Jag blir så upprörd,
Pappa, jag är egentligen inte arg på dig jag är bara så himla besviken,









2010-04-28

Godmorgon, blir galen på att jag inte kan sova så bra när du går iväg. Har så otroligt ont i halsen och hostar hela tiden, jag vill inte bli sjuk nu ? Det är ju valborg på fredag. Nu är de bestämt att jag ska ha mina små syskon en helg i månaden, det ska bli såå mysigt och jag vill absolut inte tappa kontakten som jag tyvärr redan har gjort med en utav mina systrar.
Idag har de lagt sig lite i ansiktet, äntligen :) jag ser ut som en människa igen. Ska snart äta lite frukost och gå in mot stan,
älskade farmor ringde för en stund sen för och kolla hur de är me mig, jag undrar om de är nån som ringer till henne och frågar hur hon mår ? det känns så dumt att hon har tagit tag i allt och jag har inte gjort ett skit nästan, likaväl som jag inte trodde att jag skulle få ordna min pappas begravning när jag va 22 så tror jag inte att hon va beredd på att fixa en begravning till sin 42-åriga son! 
Det är så många som skriver på fb och jag är så tacksam att de är så många som bryr sig, kan dock bli lite fundersam var de fanns när pappa levde ? Jag blir också fundersam när vissa visste vad pappa skulle göra utan att säga något till oss, eller ringa polisen ? De säger bara " de finns inget man kan göra" 
Om de hade sagt till oss så kanske vi hade kunnat göra något, vi hade kunnat hjälpt pappa så han hade fått de  bättre, jag anklagar ingen men tycker bara att det är så konstigt tänkt !  
Det är många tankar i mitt huvud just nu och jag önskar att jag kunde bli av me hälften !


2010-04-27

Nu är denna dag slut, älsklingen kom för en stund sen och var sugen på nått "snacks", tyvärr hade jag bara lite popcorn och några hårda karameller att bjuda på! Försökte leta efter en film att titta på men vi hitta ingen bra, så det får väl bli vanlig tv innan vi gosar ner oss i sängen.
Imorgon blir det visst en stanrunda till me Natha, jag längtar så himla mycke till bröllopet ska bli så himla kul har bara varit på två stycken och den ena var min mammas och pappas då va jag 3 ;)
De flesta tycker att det är onödigt att gifta sig för att de anser att förhållandet bara tar slut då, men om förhållandet tar slut då så skulle de nog ha gjort de ändå. Det har ju ingenting med giftemål att göra, det är ju så fint och man lever bara en gång och då vill man väl uppleva de mesta som finns att göra i livet ?
Nu ska jag mysa ner mig i soffan eftersom jag som är på mysig idag har tänt ljus !
´Varsågoda och njut av ett riktigt hemmagjort kort som inte alls är så planerat, men de är heller inte första försöket ;) 
Sov sött...






2010-04-27

Det blev en låång dag på stan med mycket händelserika stunder, för de första så är de härligt väder ute har dock brönt mig i hela ansiktet från solariet igår och känner mig inte på topp i ansiktet. Det spelar ingen roll hur mycke foundation  jag använder eller hur ljus det lyser minsann igenom ändå!
Lotta ringde mig och berätta att det är bröllop den 15 Maj, jag måste ha en klänning ? Hittade en supergullig rosa klänning på gina , samt ett par ljusa jeans.
På H&M hitta jag en bikini, en svart skjorta och en väska så jag är nöjd med dagens shoppingrunda. Hann med en fika med Elli,Johanna,Daniella,Alexandra och Josse. Mycket trevligt!
Nu är jag hemma och tänkte göra lite mat snart,




2010-04-27

Nu har jag tvättat de sista och väntar bara på att Elli ska ringa så jag kan hämta de sista där nere och gå vidare in mot stan. Sms:ade precis med min lillebror som var tvungen att åka tillbaka till Skövde där han gör lumpen, han mår inte så bra och jag känner mig så hjälplös, jag kan inte göra ett skit här! Har precis suttit och lyssnat på alla låtar som påminner om pappa och det är tungt riktigt tungt.
På fredag är de Valborg och det ser ut att bli ute i Jägarvallen, ser fram emot det faktiskt mitt enda problem just nu är kläder ? Man vill ju vara fin på Valborg men kommer de va sol? Vi kommer ju vara ute en del och då behöver mna ju varma kläder, kan det inte bara bli sommar!
Jag har inte jobbat på ett tag, det har varit både positivt och negativt, det är jobbigt att gå tillbak dit där allt hände, dit mamma bara kom upp en dag och berättade att min pappa var borta, att jag aldrig mer skulle få träffa honom! Jag får en klump i magen när jag tänker på den dagen, den dagen skulle ju inte hända ?

Nu måste springa ner en sista gång, sen in mot stan ....have a great day!

2010-04-27

Mitt första inlägg på Blogg.se, jag har inte riktigt lärt mig denna sida ännu jag kände att jag ville byta till en bloggsida som passade mig mera. Jag kan ha fel men de känns som att åldersgruppen på Devote.se är mellan 15-20 och därför bytte jag hit. Så nu ska jag testa och se om denna blogg är något i min smak :)
Eftersom att det säkert är lite nya läsare på denna sida kanske jag ska uppdatera mig lite så ni förstår vad ni läser.
Jag är en tjej som bor i en liten etta i Linköping, 22 år och jobbar som timvikarie på ett ålderdomshem. Har många underbra vänner och en underbar pojkvän. Mina tankar just nu går till min älskade pappa som valde att gå vidare för 4 veckor sedan så det kommer säkert bli en del skrivande om honom.
Vill ni läsa lite mera får ni gärna gå in på www.glamsophie.devote.se !

Nu sitter jag och väntar på att tvätten ska bli färdig, det ser inte lika fint ute idag som det var igår men det blir ändå en dag i stan med Elli. Måste införskaffa mig sommarskor,har rensat i skorna från förra sommaren och fick kasta en hel del. Hittade en superfin jeansjacka igår på H&M, som tyvärr inte går att använda nu eftersom att det inte är så varmt ute idag, typiskt!
Igår kväll blev det Yes man och mys i soffan med älsklingen, har visserligen sett den ett antal gånger men den är absolut sevärd fler gånger än en :)
Nu ska jag springa ner till tvätten och sen äta lite frukost, 
vill bara tacka min kära Lina som hjälpte mig med denna sida ( minisixten.blogg.se ) 


 


 





RSS 2.0