2011-04-23

En dag i taget, ett steg i taget, ett beslut i taget.
Min vardag har förvandlats till ett evigt tänkande om mitt liv, om jag bara visste vad Gud ville med mitt liv så skulle allting bli så himla mycket lättare. Hur ser min framtid ut ? Lever jag som jag gör idag eller ser det så mycket mer annorlunda ut ?
Är det meningen att jag ska släppa taget eller att jag ska hålla kvar ?
Svåra beslut får man gå igenom i livet men idag kan jag inte göra några beslut, jag behöver tid!
En fullspäckad dag på jobbet, som även fick innebära en behövlig stund i solen med bästa Sandy. Egentligen borde jag bara lägga mig ned och sova men det får vänta en stund, lite egentid framför tv:n låter bra en lördagkväll efter jobbet när man dessutom ska upp tidigt imorgon bitti för att fortsätta jobba.
Jag tror att mitt inlägg får avsluta här , mycket mer aktivitet finns inte i mig just nu. Sov sött, Puss&Kram




2011-04-20

Vaknade och trodde att det skulle bli en underbar dag med sol och kubb men inser nu att solen har gjort sitt. Idag vet jag inte hur jag ska kunna förklara min inre känsla, konstig,beslutsam,orolig,ledsen ? Den är inte positiv och inte uppmuntrande, mitt liv är en gåta och hur ska jag kunna lösa denna gåta när jag inte vet vart jag ska börja.
Jag antar att livet inte alltid kan vara perfekt jag har nu under de senaste året kommit underfund med att livet tom kan vara ett helvete.
Men man ska väl ändå kunna gå igenom en livstid utan att tvivla, eller ska man behöva tvivla ibland för att sedan verkligen komma på vad man vill få ut utav de ?
Ingen har sagt att det ska vara enkelt och jag är en av de som aldrig kommer påstå att det skulle vara de, men du måste följa ditt hjärta för i slutändan har de rätt!
En varm dusch och lite heeling och peeling för kroppen kanske får mig att må bättre!


2011-04-18

Ny vecka och nya tag, har tagit tag i balkongen idag. Jag kan inte påstå att det vart så stor skillnad då vi inte har så mycket att tillgå där ute. Två stolar och en lykta ? Jag tror att min käreste och jag får gå en sväng på Ikea och handla in lite fint, jag tror på träplattor !
har även hunnit sitta och njuta av solen och tänka igenom mitt liv nu en stund innan jag ska till jobbet och köra ett kvällspass. Helgen har varit en lång tankestund för mig, ibland behöver man rensa hjärnan och förhoppningsvis få ut något utan de.
Veckans planering är oftast inte gjord utav mig förens veckan väl kommer, och likaså idag fick jag ett sms av Kära Sandy att vi skulle ta en Kubb med jobbet på onsdag, härligt! Annars är det bara jobb som gäller denna vecka och hela påskhelgen. På onsdag dag ska jag säga Hejdå ännu en gång till min tvillingsjäl Erica som lämnar oss för Stockholm ännu en helg ;) Är så glad för din skull hjärtat!
Nu måste jag sprinag till bussen Puss&Kram






2011-04-14

Tog en sväng till solariet idag och upptäckte att det är för varmt med skinnjacka så nu åker jeansjackan fram!
Hade en konstig dröm om Minnah och Jay i Idol , vakna och kände mig oerhört lycklig över att ha fått träffa Jay men så var inte fallet. Han är ett mysterium, enligt min mening så är han inte snygg någonstans och han ser faktiskt lite smutsig ut MEN han sjunger som en gud och jag kan inte låta bli att undra hur han är i verkligheten.
Mina drömmar är många och vissa utav de är omöjliga!
Gick en liten runda på stan med Jessika och Malin igår och hittade såklart ännu mer till min garderob men inte det jag skulle handla, det brukar bli så! Erica min älskling fick jag träffa en stund :D hon dök upp som en ängel på övergångsstället! Är så glad för din skull honey.
Imorgon är det fredag vilket innebär HELG, har blivit helggalen, men våren är här och vad är inte godare än ett glas rosé i solen.
Melwin kanske kommer och sover hos storasyster och farbror Packe , bio kanske? Med följd utav fredagsmys ! Är lycklig när jag har mina syskon runt omkring mig.

Om tre minuter måste jag gå till bussen, ikväll går jag 15-22, ibland undrar jag hur kommunen är funtad men vi "vanliga" människor får bara tacka och ta emot! Tack Sverige för att ni aldrig lyssnar !!!!!!!!!

Puss&Kram





2011-04-13

Mitt liv stannar fortfarande i den punkt där jag har de ganska bra, några förbättringar behövs men vem behöver inte de i sitt liv ? Men jag känner ändå att jag är på rätt väg, och idag gjorde något som jag aldrig skulle gjort för två år sedan ;) alla har hemligheter och även jag, hemligheter för mig har varit så självklart hos andra men om jag skulle ha de så har de bara känts elakt och jag berättar det mesta. Men har bestämt mig för att jag ska bli en person med stark vilja och ta det jag vill ha ( utan att göra någon illa såklart).
Från de ena till det andra så har jag några meningar som susar i mitt huvud " jag vill komma hem till dig" " mamma och pappa är ledsna för mamma vill inte träffa mig" Detta har vi redan gått igenom en gång och vill inte göra de en gång till. Hoppas bara att det inte är som jag tror. Jag älskar er mina små troll och en dag ska vi vara tillsammans igen.
De flesta dagarna är jag så glad över alla som är runt omkring mig, men vissa dagar kan jag bli så less på en del, ett Grattis ? Man väljer nog ut sina favoriter. Falska människor som säger en sak men gör en annan,  ibland önskar jag att livet kunde vara lika enkelt som ur en film!

Sommaren 2011 är för mig ett steg närmare mitt riktiga jag, jag inser mer och mer att du aldrig kommer tillbaka och jag kan inte gå omkring och tro det längre. Jag måste börja leva mitt liv och ta reda på vem jag är, folk har fått lida för detta i min närvaro men ingen har förtjänat de. Ölandsresan bokas imorgon och en tripp till utlandet med världens bästa Packe !

Nu har jag tänkt ha en "ta hand om mig själv" dag och jag börjar med att gå och sola! Puss&Kram





2011-04-01

En dag i taget, livet ska njutas !
Igår njöt jag utav livet på stan med Sandy och handla upp lite presentpengar/presentkort. Är supernöjd med allt vad mina påsar innehöll när jag kom hem.
Har haft en tuff natt, ska försöka få en bättre nu inatt, en jobbhelg står ju på schemat och även fast det inte tar emot specillt mycket så hade jag hellre varit ledig.
Jag behöver sommar och sol, semaster och Öland! Det känns så långt dit men jag vet att det oftast går fort, man måste bara bita ihop och försöka göra dagarna så korta som möjligt.
Mitt liv har kommit till en punkt där jag känner mig väldigt lycklig, men samtidigt ledsam. Mitt tålamod finns inte, men oftast biter jag mig i läppen.
Är trött på att dessa män,karlar,pojkar, kalla de va man vill. De som har funnits i min närhet, de flesta ska jag väl säga växer aldrig upp, leker aldrig av sig och jag är mäkta trött på sådana killar. Lev livet men lev de på rätt sätt när du har sällskap eller har du inte de acceptera att din vän har de.
Ingen är perfekt och absolut inte jag men låt mig få vara den jag är utan att klanka ner på mig.







RSS 2.0