2011-01-30

Slö och lat, jag tror att jag hamnar i den kategorin idag! Kebabbaren, mycket godis och sömn är min dag!
Gårdagen var riktigt lyckad, jag hade superkul trots undantag men inget jag behövde bry mig om! Tack alla för en supertrevlig kväll och grattis till Viktor som blev 26.
Nu väntar en ny vecka med jobb och tid med mina arbetskamrater och förhoppningsvis en underbar tjejkväll med sing star!
Simhallen med Sanna och Elin var supermysig, känns dock att man är äldre och inte lika intresserad av att plaska omkring i vattnet i timmar så min höjdpunkt var när jag fick äta en bulle och dricka festis ;)
Nu ska jag fortsätta att kolla på tv och mysa med den bästa!






2011-01-27

Det är redan torsdag och jag ser fram emot en ledig helg, dock mycket planerat men bara roliga saker :) Sanna ringde häromdagen och tyckte att vi skulle ses den här veckan, skruttungen har blivit stor nu , vi bestämde en tripp till simhallen! Markus kunde dock inte följa med men Packe och Melwin följer med oss :)
Lite spotant igår gick jag hem till Elli efter jobbet och drack lite vin som ledde till Platens, hade supertrevligt med undantag! Fick dock sova på soffan inatt för att jag ville kolla på tv när jag kom hem, det ska jag påminna en viss Patrik när han ska ligga och glo på tv  när jag jobbar, inte okej!
Nu ska jag snart åka in för ännu en kvällstur på Duvan, har jobbat väldigt många kvällsturer nu så det ska bli skönt att få jobba dag imorgon!
Ha en underbar dag i solen!




2011-01-26

En ny dag med nya värderingar - Strunta i allt som får dig att må dåligt, tänk på dig själv !
Har inte mått så bra den senaste veckan och har upptäckt att allt inte är som du tror det skulle vara, idag på morgonen kände jag likadant. Men nu känner jag mig så befriad när jag har tagit ett beslut på att skita i allt och bara göra de som får mig att må bra ! Nu ska jag springa iväg och äta frukost med Natha , ha en undebar dag!


2011-01-25

Denna månad vart inte riktigt som jag trodde, ingen klinik och ingen shopping :O Hur ska jag klara detta?
Jag får vända på mina teorier och leva ekonomiskt denna månad, jobba mycke och inte tänka på shopping ;)
Nu har jag varit ledig i två dagar och det har varit otroligt skönt , snart ska jag iväg och fika med Carro. Imorgon jobbar jag kväll och även APT-möte.
Helgens planer är inte riktigt bestämda för min del, men hemma hos oss blir det födelsedagsfest  :)
Nu ska jag lata mig i soffan en stund innan jag åker in till stan och fikar! Ciaoo ...




2011-01-24

En helg på Duvan är nu slut och många beslut har tagits och diskuterats! Bl a. en tur till Stockholm för att bli fin eller kanske åt andra håller det vet man aldrig. Nervös dock men inget stort ingrepp och jag får sällskap av Sandy som gör desamma så blir vi fula är vi två ;)
Är så nöjd och lycklig över min rad på jobbet och är så himla nöjd , men idag är jag så glad att jag är ledig och sov så länge sp jag missa våra bästa år.
Nu har jag precis varit på stan och fikat med Natha, hittade även lite småplock men inväntar morgondagen då det blir shopping med Sandy.
Snart kommer Packe hem och då blir det fiskpinnar hihi, inte så fantasifullt kanske men jag har ingen lust med något komplicerat idag.
Har idag fått uppleva att det är så skönt att inte behöva stå själv och jag råder alla pappas vänner och "vänner" på FB att ta bort honom som vän om ni störs av att han "inte" får vila i fred! Jag saknar dig pappa och kan ibland tycka att det är skönt att få skriva till dig på DIN sida!





2011-01-21

Även om jag smög tillbaka till sängen och försökte sova så gick det inte så bra, så mycket att tänka på och kunde inte slappna av.Har även ännu ett svullet öga vilket jag får skylla mig själv för men är ändå trött på detta. Gav upp imorsse och gick upp ganska tidigt så nu är jag en aning trött men har dock inte tid att vila en stund. Jag ska hjälpa Natha med hennes hår och sen en kvällstur på Duvan sen kan jag åka hem och lägga huvudet på kudden.
Inatt lättade jag mitt hjärta vilket kändes skönt men kanske inte så snällt, jag vet inte jag kände att jag behövde säga det och det kanske inte finns något snällare sätt att säga det på. Jag hoppas inte att det tas på fel sätt för det betyder otroligt mycket för mig.
Lättade även mitt nu på morgonen och det var tufft att skriva dessa ord men nödvändigt då jag har gått och funderat på det ett tag, att skriva brev kan för vissa vara fegt att man inte vågar ta det mellan fyra ögon. Men i detta läge handlar det inte om att vara feg utan att få ner känslorna på rätt sätt och jag kände att det skulle bli lättare för mig genom brev!
Nu måste jag kila iväg. Puss&Kram

Vill inte visa upp mitt fina öga så ni får njuta av en supergammal bild från min skoltid :)






2011-01-20

Jag har egentligen gått och lagt mig men kunde inte sova så jag smög upp och satte mig i soffan! Har mycke tankat och funderingar och kan inte slappna av och sova.
Det kommer bli en tuff helg och jag fasar redan över lördagen, ibland får man offra sig för den man älskar!
Känner mig redan rädd och vet inte hur det ska sluta, jag blir nervös och vill egentligen bara strunta i allt men mitt inre säger emot och stelnar av rädsla. Jag önskar att jag kunde få visa hur jag känner, så du förstår men det är svårt man måste vara med om det själv och känna såhär för att förstå hur det är.
Imorgon ska jag hinna med ganska mycke innan jobbet så jag borde sova, jag kan inga tips som gör det lättare att sova!


2011-01-20

Hade en supertrevlig kväll igår, den avslutades något tidigare men tummen ner för Platens DJ. Gick du och önskade r´n´b fick du r´n´b låtar som var omgjorda till house, tack men det var inte riktigt så vi menade!
Har glömt min kamera hos Sofie så jag får lägga in lite bilder senare för det togs några stycken, det sjöngs en del sing star. Tack för en trevlig kväll timmisar!
Idag vaknde jag med ett svullet öga :/ kan ha varit för att jag somna med sminket på och jag har precis slutat med salvan så det kan ha varit för tidigt. Idag har jag inte gjort annat än att ligga i soffan och kollat på våra bästa år, desperete, OC och sjunde himlen och mellan alla dessa har jag sovit.

I don´t know how to feel anymore ?


2011-01-19

Dagen började inte så väldigt bra och den har inte fortsatt så bra men siktar mot en underbar kväll!
Har fått förlängt min fasta tjänst till februari ut, hoppas det fortsätter såhär så är jag en lycklig tjej, har varit på Åhlens och köpt en liten låda att ha i skåpet för att hålla reda på mig själv ;) och små block så jag kan skriva ner och hålla koll bättre, om jag går in för detta? Oh ja ! :)
Nu är jag ledig i två dagar oc hska njuta innan jag jobbar hela helgen, jag jobbar med underbara människor så det är ingen förlust att jobba snarare en vinst :)
Nu ska jag äta lite mat och sen är det Timmisfest :)




2011-01-17

Sista dagen att intresseanmäla lägenheten idag, får hålla andan till klockan 24 att ingen mer anmäler sig som har högre poäng än vi. Det skulle varit så att man fick se vad de som har högre har för poäng så man vet ifall någon är högre, men det har väl en mening med att man inte kan de.
Härligt väder ute idag trots att de blåser en del, vaknade dock inte av den härliga solen som sken in utan av våra kära grannar som spelar från 09.00-22.00 varje dag och jag kan förstå att man vill spela musik men volymen kan ju diskuteras.
Men jag bestämde mig för att gå ner till ån och springa ett varv, halt men uppfriskande. Har även handlat hem ett zumba-paket på tradera så nu ska jag bli någorlunda fast i sommar ;)
Fick även för mig att möblera i sovrummet och som vanligt tar jag på mig för stora saker som jag inte klarar av för att jag inte orkar vänta, så en  stor garderob har jag flyttat på själv med våld och alla krafter som jag inte ens visste att jag hade.
Nu ska jag in till stan och fixa lite innan jag ska vidare till Duvan för ett arbetspass.
Ha en underbar dag i solen, Puss&Kram






2011-01-16

Det nya året började för 16 dagar sedan men mina nyårslöften om man nu kan kalla de för dte börjar NU! På 12-slaget kunde jag inte komma på några nyårslöften förutom det gammla vanliga, inte äta så mycket sött, träna och leva ett sundare liv bla bla, så som säkert mer än hälften av befolkningen bestämmer sig för!
Och det kanske inte är helt olikt mina spontana löften,

1. Detta kommer göra mig mer självsäker.
2. Detta kommer underlätta i framtiden.
3. Detta är nyttigt för både framtiden och i nuläget.

Jag har märkt att om man alltid springer omkring och berättar vad man tänker göra så blir det oftast inte av så jag kommer hålla det såhär ! ;) Inga hemligheter men jag känner att jag måste rada upp det så att jag verkligen utför dessa!
Mitt nya liv  startar NU!


2011-01-15

Gårdagen var riktigt lyckad, först en sväng på stan med mamma sen när vi kom hem för att göra oss iordning så hade världens bästa Packe gjort mat till oss :) De blev en aningen stressigt när vi skulle göra oss iordning då min älskade mamma inte kände att hon blev tillräcklig men jag pratar från hjärtat när jag säger att du är helt underbar både på insidan och utsidan!
Sedan fick vi jättegod mat av Sussies mamma Kristina, en trevlig stund med mycke prat och mycke cider innan vi tog taxi till Cloetta center. IDOL , det började riktigt bra men bäst blev de när Jay gled in och sjöng Like a prayer, det va en superbra konsert med mycket bra musik och mycke dans på våra stolar ;) Efteråt hände en liten toalettinsident som jag fortfarande tycker är pinsam och kommer nog inte kunna glömma så fort, jag sitter på toa och märker att pappret är slut så jag ropar på Sussie som jag trodde satt på toaletten bredvid men hur mycke vi än viftar med papper och händer så ser vi inget ( stackars den som satt mellan oss, kunde ju sagt något om de satt någon där) -Har du bajsat, behöver du mycke papper ? frågar sussie och jag svarar att jag bara behöver lite. Innan Sussie går ut från toan ropar hon - håll ut Sofie jag kommer. och när hon går ut står de 20 pers i kö som vill in på toaletterna ???? Så sussie gav mig pappret under dörren och smet ut fort och när jag kommer ut och märker att alla dessa har hört vårat samtal när ne dam säger - var det på denna toa pappret var slut ? HAHA ! Pinsamt, det var inget folk när vi gick in och hur skulle man veta .

Idag är den dagen som man bara upplever en gång med den personen du lever med, ett underbart år har jag haft med Patrik Lilja och fler vill jag ha.
Du är underbar, du är omtänksam, du är helt fantastisk och jag älskar dig så mycket! Tack för allt du har gjort för mig, tack för att du har funnits där när jag har behövt dig, du har en stor plats i mitt hjärta och därifrån försvinner du inte så lätt!







2011-01-14

Jag har inte haft larm på hela veckan men idag har jag tvättstugan och då behöver man vakna skapligt och jag vaknar innan larmet? Jag har haft svårt att sova inatt och delvis för att grannarna lever apa, är så trött på dessa ungar för mer än 18 är det inte och delvis för att jag tror att jag har sovit för mycke denna vecka. Jag är utvilad och kan inte sova mer ;P
Idol idag och jag är taggad till max, ska möta mamma på stan när hon slutar och vad de ska bli skönt att komma hemifrån jag har suttit här i en hel vecka och knappt sett en människa förutom i affären. Dessutom ska jag få sminka mig för första gången på nästan två veckor ;D hoppas inte att jag vaknar med ett svullet öga för då vet jag inte vad jag gör!
Grattis älskade morfar på din dag!
Förresten så har vi sökt en lägenhet på Snickaregatan, men det är många som söker och efter att ha sökt så många gånger så vill man inte hoppas för mycket!
Nu ska jag äta lite pannkakor och sen ner i tvättstugan:)






2011-01-13

Idag har jag gjort allt annat än att lyssnat på min mamma goda råd om att vila, jag vakna och titta i spegeln och tänkte att nu måste jag färga mitt hår. Och jag hade för mig att de hade ett litet urval på macken men det hade de visst inte, för alla som känner mig vet att om jag har bestämt mig för något så kan jag inte bara strunta i det om de inte finns. Så jag fortsatte bort till affären och efter gårdagens lilla insident så gick de väldigt mycke bättre, igår tog jag en tripp till affären och på vägen hem svartnade allt och när jag kom in så var jag tvungen att sätta mig ned i hallen.
Men väl hemma idag så färgade jag håret och sedan rensade jag min garderob med allt vad de innebär och fixade lite, är så mäkta trött på denna lägenhet att vi bara går och väntar på att få flytta och inte fixar iordning här.
Men nu har jag satt mig ned i soffan och har precis druckit en varma koppen.
Fick sms av älsklingen att han inte mådde så bra, hade fått ta en dusch på jobbet idag :( Hoppas inte att jag har smittat honom för det var inte kul att ha det som jag hade. Jag ska springa till macken och handla soppa så han kurerar sig, det är tur att vi har utrustning hemma om de skulle va så!
Är taggad för Idol imorgon :) ska bli så otroligt kul !

Har tänkt mycke på dig idag, har lyssnat på gammla filmklipp och kikat på foton, jag har drömt om dig och jag hoppas att du vet att jag älskar dig pappa oavsett vad jag drömmer. Jag skrek och skrek och dömmde dig och sa elaka saker, drömmar betyder alltid någonting men denna dröm betyder absolut inte vad den innehöll. Åh älskade lilla pappa vad har du ställt till med ?

Tänker på dig hela tiden, tycker det är jobbigt, vill inte att det ska vara såhär, vet att det är både på gott och ont. Du är den mest starkase människan jag vet, en helt underbar person och jag ska finnas och hjälpa dig hela vägen!

Igår när jag bara låg i soffan hela dagen så hittade jag en rolig sida där man kunde teckna en bild av sig själv :) För de som inte ser så ska det föreställa mig och Packe ;)




 

2011-01-12

Febern vill inte ge me sig och förkylningen blir bara värre. Det är Idol på fredag och jag börjar bli otålig att bara gå hemma, önskar att jag hade orken att fixa och dona här hemma men inte ens de.
Jag hade tänkt att den här dagen skulle vara mellandagen innan man går och jobbar igen men mamma ringde från jobbet och tyckte inte att de lät som en mellandag. Mitt mål med denna vecka är att bli frisk till Idol för den tänker jag inte missa, om jag skulle va sjuk fortfarande så får jag ta ett par ipren och en strepsils så är jag fit for fight sen.
Just nu har jag lust med att fixa med våra nya byråer och även en skohylla följde med hem från Ikea men jag har ingen ork och det spelar ingen roll hur många alvedon jag tar det hjälper tydligen inte. Jag har ju inte varit utanför dörren på en och en halv dag och känner att jag behöver frisk luft så en tripp till affären senare och handla in sjuklingvaror så jag blir frisk fort får de allt bli.


2011-01-10

Nu sitter jag här nedbäddad under en filt och febern har stigit så jag känner mig som en spagetti, fick gå hem från jobbet vid 10 och sov från 11-15 och drömde hemska drömmar dock en dröm där pappa kom tillbaka och jag blev så glad så jag grät stora floder. Sen ringde lillebror och vi tog oss ut till Ikea för att köpa nya byråer till mina kläder ;) Känner väl nu att jag kanske inte skulle gjort de idag mår inte så väldigt bra just nu.
Samtidigt som jag sitter här så sitter Packe som spelar med sina nya hörlurar där det dessutom sitter en mikrofon på och jag önskar att vi kan flytta snart så han kan få ett eget rum ;)
På fredag är det Idolkonsert som gäller och jag ser fram emot de något enormt mycke, vi ska hem till Sussies mamma och äta mat innan och sen till Cloetta center.
Jag tänker på dig och jag hoppas att du vet att jag finns här ALLTID!
Nu ska jag försöka vila mig en stund.


2011-01-09

Äntligen får jag en stund i soffan med lite chips och cola, en lugn stund efter en hel helg på Duvan som dock inte är slut ännu då jag måste tillbaka imorgon för ett pass. Däremot har jag haft en underbar helg med mina underbara arbetskamrater, mycke skratt, irriterade själar, trötta och ännu mer skratt! Det har varit en händelserik helg på ett positivt vis och jag fick smaka mina första Calzone ;)
Nu är jag utmattad och trött och tycker synd om de som jobbade delad tur idag också medans jag får ligga här och lata mig resten av kvällen.
En sten lättades från mitt hjärta i fredags och jag tackar för de!
Imorgon hoppas jag att min älskade lillebror har tid att hjälpa sin syster med en ny planering på sin garderob, jag blir tokig på att jag behöver trycka in mina kläder och stänga igen fort för att det inte ska trilla ur! En ny tv skulle heller inte vara fel att ställa på den nya byrån....
Nu drömmer jag för mycke och ska fortsätta drömma med diverse internetsidor, för övrigt så har jag fått min efterlängtade spotify och är supernöjd :)





2011-01-07

Nu har jag vaknat till och har precis ätit en av farmors goda bullar, idag är det jobb på schemat. Går kväll för att sedan gå hela helgen lång, synd bara att jag har ett jobb där du jobbar även röda dagar eftersom Packe är ute på sitt och jag som har lite svårt att gå och lägga mig när ingen är hemma sedan några månader tillbaka.
Så ikväll efter jobbet ska jag till Carro och kolla på film så lite av tiden kan gå iaf jag kanske blir för trött för att ens tänka på att det är obehagligt :)
Igår hade vi en supermysig stund hos mamma med alla mostrar och morbror och morfar, det var flera olika ´pajer och gott fikabröd ;P haha såklart jag hade ju bakat och en jättegod kladdkaka a la lillebror.
Nu ska jag sätta mig och mäta lite byråer som jag vill ha hem för att mina kläder absolut inte får plats ......




2011-01-05

Mätt och belåten, under en filt och min lilla laptop ! :)
Har jobbat hela veckan och haft problem med dessa ögon men så idag när jag kom till jobbet vart jag ivägskickad till VC och äntligen har jag fått reda på att jag har blivit för torr av kylan så därför har ögonen svullnat upp och de va så enkelt med en salva.
Det har varit en spännande vecka på jobbet och den är inte slut ännu, på fredag jobbar jag igen och kör helgen! I måndags var det städ och då var jag på de humöret då man vill göra det lilla extra och slår i mitt knä så fruktansvärt men det var ju ingenting mot vad som hände på jobbet igår. När vi var färdiga i köket och skulle gå ut och plocka lite hör vi en smäll och vänder oss om och ser att hela kranen sprutar vatten och då menar jag inte sippra ut lite utan det FORSA vatten och golvet var fyllt med några cm på bara några minuter. Men med paraply och socketplats gick vi mot vattenfallet och fick till slut stopp på vattnet efter flera dyngsura personer och en mobil tappad i vattnet. Det fick bli en tripp till tvättstugan och koppla in fönen för att få bh och trosor något torrt innan man åkte hem ;P Kul men jobbigt.
Nu har vi precis varit och klämt lite på bebis, så otroligt söt. Lille Albin som han ska heta, myspys och det var en stolt farfar,farbror,faster och "farmor" som mös med Albin :)
Jag kunde inte rå för att jag satt och tänkte på när jag får en sån liten vilket jag hoppas händer någon gång och samtidigt som jag inte vill ha någon liten nu så ville jag så gärna hem och mysa med en liten jag också :)

Imorgon ska jag upp och baka choklad cup cakes och sedan åka till mammsen där hela släkten håller hus, ska bli mysigt att få träffa alla tillsammans då de inte händer så ofta ! Så nu ska jag straxt hoppa i säng, är väldigt trött jag kröp ner bredvid Packe efter jobbet i soffan som låg och sov, jag hann att vila i 20 minuter men jag är fortfarande supertrött. 

-Som vi tyckte olika angående musik, som vi alltid prata om de. Du tyckte inte min musiksmak var okej , det var mer känsla och mäktigt med din musiksmak och min lät bara som dunk dunk. Och jag håller med dig pappa din musik var mäktigare än min men den var icke med mer känsla enligt mig. Jag har hittat en låt som jag vet att vi båda tycker om, det är en av mina favoritsångerskor men det finns ett gitarrsolo i mitten av låten och det hade du tyckt om. Rihanna - California King Bed-

Här får ni njuta lite av av lille Albin!




 

2011-01-02

Tiden går och de var länge sen jag träffade er sist, det är hemkst att det har slutat såhär och jag vet att pappa inte hade velat ha det såhär! Vi hade våra stunder när vi pratade om detta när du fanns och jag vet inte men utav de så vet jag att detta är de sista du vill.
Jag känner mig så dålig men jag lovar att jag ska bli en bättre syster när allt står rätt till och allt blir rättvisst för som läget är just nu så är allt fel! Vill bara att allt ska bli bra och att jag ska kunna få träffa er som jag fick när pappa levde. Önskar att du var här och kunde ställa allt till rätta, snälla pappa hjälp mig!
De sista Tindra fråga mig var ifall hon fick följa med mig hem, jag önskar att jag kunde tagit med dig hem den dagen älskade lilla hjärta!
Har legat i sängen hela dagen, gick upp vid halv elva, städade lite och tog en dusch och bums i säng och mitt öga börjar bli bättre men långt ifrån bra så jag hoppas att de på jobbet har överseende med de imorgon.




2011-01-02

Idag har Packe blivit farbror , Grattis Sofie och Jimmy till den lille killen :)
Igår under dagen svullnade mitt öga upp och ville inte ge me sig så jag gick och la mig till slut i hopp om att det skulle vara borta till morgonen men när jag vaknade och gick upp såg de likadant ut. Jag är trött på att behöva ha de såhär något måste väl hjälpa ? Jag ringde sjukvårdsupplysningen och hon sa att jag skulle hålla mig inne idag pga kylan och inte göra så mycke mer än att tvätta med saltlösning. Jag hoppas att hennes råd hjälper under dagen för jag vill inte att det ska vara såhär imorgon när jag går första dagen på min rad.
Jag har smygit in i sovrummet och tänker isolera mig här hela dagen, jag vill inte att Packe ska behöva se mig idag då man blir kallas för "fighter" idag ;) Skulle kunna vart i slagsmål.
Nu ska jag lägga mig och vila och hoppas att jag vaknar snygg!




2011-01-01

Idag är ingen vanlig dag vi har precis gått in i ett nytt år och får nu skriva 2011 + att min älskade skitunge fyller år idag ! Grattis Zebbe, big sister loves you !
Nyåret blev supertrevligt, maten var jättegod och sällskapet trevligt, jag hade jättetrevligt. Kul att det var ganska många som kom, synd att inte alla mina närmsta ville dela nyåret med mig! Lite besviken men det är inte värt att sitta och grubbla på de!
Idag mår jag som jag förtjänar om inte lite bättre kanske ;) Mår ändå inte jättedåligt men jag känner självklart av all skumpa,cider,shot och vin från igår.
Jag har inte skrivit på ett tag och har därför inte delat med mig av min bästa nyårspresent, jag har fått en rad på jobbet och jag hoppas att den varar längre än jag tror! :) Lite läskigt eftersom det är ett stort ansvar men jag hoppas att jag med lite hjälp ska kunna klara de också.
Nu ska jag lägga mig ner i soffan med en clementin ! :)


Det nya året och du finns inte med oss, det var inte meningen att du inte skulle finnas 2011. Det blev en tuff dag på jobbet och jag kan bara inte få ansiktet att försvinna från mina tankar och drömmar. Det påminner alltid om dig , när du ligger där och det var inte du ? Det såg inte ut som du pappa, de skrämmer mig och är en av mina hemskaste mardrömmar. Jag är så oerhört tacksam att mina arbetskamrater finns hos mig i dessa lägen men du fattas!


RSS 2.0