2011-11-22

Jag har haft en liten paus från bloggen då jag inte har haft motivation.
Jag har under de tre senaste dagarna jobbat kväll och har av någon anledning varit supertrött på mornarna, om det är hösten eller nått annat vet jag inte.
Idag är jag något piggare, sitter ihopkrupen med en filt och tjocktröja i soffan men tycker att det är ganska kallt ändå.
Får man längta lite till snön? Det gör iaf jag, skulle va mysigt med snö tills man sätter upp stjärnorna i fönstrena.
Jag känner ett litet sug efter choklad så mitt halvtorra inlägg får va slut där, ha en underbar dag. Puss&Kram





2011-11-19

När man har som minst att göra blir det ändå mindre inlägg ;)
Fick stressa lite imorsse och handla lite presenter till Melwin som blir en stor kille idag, Grattis lillkillen ännu en gång <3
Nu sitter jag ihopkrupen i sängen och ska snart drömma mig bort i tv:ns värld. Ikväll blir de lugnt med tacomys för imorgon jobbar jag, hade gärna valt bort de mot nått annat!
jag avslutar denna kväll med två bilder från igår, Puss&Kram






2011-11-18

Om två timmar kommer mina underbara arbetskamrater hit och om tre timmar sitter vi förhoppningsvis och kör paketrace :)
Jag har redan tjuvätit av mitt julgodis så jag hoppas att dessa timmar går fort.
Nästa helg får man sätta upp ljusstakar i fönstrena och OM jag längtar, hur mysigt som helst att sitta under en varm filt med en kopp choklad och bara mysa i vinterljuset.
Nu är de städat här hemma så jag ska nog lägga mig och vila en stund så jag orkar med en helt underbar kväll :)
Puss&Kram





2011-11-18

Ruggigt ute, de doftar verkligen höst ute! Vakna av en mardröm och våga inte somna om, fast jag skulle ändå upp snart ;)
Idag efter jobbet måste jag springa på stan för att handla lite julklappar till våran glöggkväll, ser fram emot kvällen!
ha en superdag! Puss&kram


2011-11-17

Jag vill verkligen ha en hamburgare, pizza, kebab eller vad som helst bara de är onyttigt ;) men istället fick jag ta en clementin och en chokladbit.
Nu är de äntligen rast och om två timmar slutar jag, då ska jag hem och göra Rocky road :)
"den mörka skönheten" fick jag höra av de äldre på jobbet idag, Tack! Ibland blir man så glad av fina ord på jobbet:)
En dag kanske jag visar va de menar när jag är iklädd mina arbetskläder, det är hot hot hot!!!!;)
Puss&kram


2011-11-17

Har haft en slapparmorgon fast jag egentligen inte har tid, men förhoppningsvis kommer jag i kapp. Har hunnit besöka solarieöarna iaf och nu ska jag snart knata iväg till affären för att sedan spendera min kväll på Duvan, denna kväll och morgondagen sen tar jag helg till på söndag.
Ser fram emot helgen som bestå av glöggkväll,tacomys,vinterljus och kalas, känns som den är fullspäckad fast den egentligen inte är de, men de närmsta helgerna har det varit vin och återigen vin så de ska bli skönt med en lugn helg för omväxlings skull.
Måste hinna handla till paketrace vilket inte känns så lätt, men får väl ta fram min fantasirika sida och komma på nått :)
Nej nu kan jag inte sitta här längre, måste ge mig ut på stan, ha en superdag! Puss&Kram





2011-11-16

Jag vill så mycke men just nu vill jag bara en sak!!!!!!!
Lillebror ringde förut för och kolla lite me Julafton och jag tror han har överträffat sig själv i år med en superidé, att spendera en helg med familjen utan avbrott skulle vara guld värdt!
Jag har så mycke känslor i kroppen att jag inte riktigt varken kan förklara eller hantera de och jag tror jag behöver hjälp med de. :)
Och inte nog med de, nu sitter jag och tittar lite och ser att jag är alldeles för blek, men jag orkar inte springa ner till solarieöarna idag inte. Egentligen vill jag bara krypa ner i sängen nu men det är väl för tidigt antar jag, men å andra sidan kanske jag kan krypa ner och kolla på tv och vänta en stund med att somna ;)
Puss&Godnatt





2011-11-16

Detta är bara en test för och se ifall de funkar :)


2011-11-16

Jag är på ett sprudlande humör men kan inte komma på varför :)
Har haft en bra dag på jobbet med mycke skratt och jag och Maja gick tom till Hemköp iförandesNu ä foppatofflor imorsse för att köpa oss lite frukost. När jag väl satte mgi ned lite innan jag skulle sluta, ganska så sunkig och sådär som man kan känns sig efter en  dag på jobbet, kom det två grabbar och skulle sätta dit en ny frys. Och  absolut kul med sällskap MEN flörtig? Nej inte halv tre när du har jobbat sedan sju och ser ut som en rishög, men när de väl började flörta lite så insåg jag att " ja, de måste vara nått i bondeväg" så då fick arbetskamraterna ta över ;) de gjorde nog inte de något med tanke på att de kom och skulle jobba kväll och va allmännt fräscha!
Har förstått att vinterljuset redan har börjat och jag vill gå den rundaninnan den 20:e för då försvinner visst en del men en upptagen kvinna har ju inte tid alltid, haha nej så upptagen är jag faktiskt inte. Men jag känner att jag har en del att fixa till på fredag och har inte ens börjat.........
Jag kan förresten inte lägga ut bilder på mina inlägg från mobilen, men ska se om jag kan uppdatera den idag om det kan vara de som måste göras, tekniska Sophie gissar ;)
Dags att pyssla lite här hemma så det ser någorlunda acceptabelt ut, Puss&Kram







2011-11-16

Detta är för tidigt, hade god lust att ligga kvar under täcket imorsse. Och bättre känns de inte när de är en extratur och jag vet att jag inte behöver va här ;)
Imorgon jobbar jag som tur är kväll så då får jag sovmorgon igen.
Ne, min banan ligger på bordet och väntar på mig , hoppas ni får en underbar dag! Puss&kram


2011-11-15

Söta tanter som ler och hälsar när man går förbi gör min dag :)
Mina drömmar inatt släpper inte mitt huvud, att jag skulle vara med i Idol och gå vidare skulle aldrig hända men ändå har jag vart där inatt. Och det bästa av allt var väl att min fina vän Jessika också var där och gick vidare hon me ;)
Den andra var lite mer hemsk, en så stark vind som lyfte husen så man fick då hålla sig fast så hårt man kunde ;)
Nu är glöggkvällen nästan helt planerad, ser fram emot den och det bästa är att det bara är några dagar kvar.
One Three Hill på tv:n och jag känner mig en aning distraherad så jag avslutar där ;) Puss&Kram





2011-11-15

Det blev en lång natt med många drömmar som jag kan dela med mig av sen för nu är jag på väg till jobbet en sväng :) måste planera lite inför våran glöggkväll! Förkylningen är bättre och solen lyser så egentligen skulle de va skönt med en promenad runt ån men utan sällskap är de inget vidare, kan ju inte tjata med mig själv ;)
Det var visst lite kyligt men uggsen fick komma på så jag håller mig varm :)
Btw så bloggar jag genom mobilen nu så förhoppningsvis blir de så bra de kan bli, en aning sen ;)
Nu är jag snart framme , puss&kram


2011-11-14

Risig och sunkig men ändå har jag tagit mig ut för att möta upp mina vänner och har haft en underbar dag även om jag inte känner mig hundra.
Gick även förbi Scandic där ett foto på mig och Elli prydde byggnaden, en kul grej men fotot varade dock inte så länge ;)
Om nästan en månad är det Julafton jag kan inte fatta att det går så fort, det var sommar nyss, men julen har ju sina mysfaktorer den också så jag hänger absolut inte läpp. En pulkarace kväll hoppas jag att vi får till i år så tyvörr måste snön komma , men den behöver inte stanna så länge, det räcker över julen där bara. Sophie och snön, intressant ? ;) Jaja men nu vet ni de, har fått fatt på en jättebra låt, den kanske inte är så ny men jag hittade den för några veckor sen bara så för mig är den ny ;) The World´s Greatest med R.Kelly, den förgyller mina dagar ibland.
Har en evig längtan till True Blood, har missat massa avsnitt och jag vet att de finns på nätet men dock ingen text till, får vänta ett tag till antar jag :/
Lite popcorn får nog pryda min fina skål innan jag kryper ner under täcket ;) Puss&Kram





2011-11-14

Det kanske inte var så bra att springa i kjol i lördags, nu har förkylningen blivit värre! Men som allt annat försvinner de också ;)
Lägenheten ser ut som skit och jag bara sitter och gör absolut ingenting, inte okej! På fredag är det glöggkväll hos mig och det ser jag fram emot, myspys med arbetskamraterna och säkert massa gott!
Jag behöver nog ta tag i lägenhten nu ....Puss&Kram

Livet speglar sig inte alltid mot de du bestämde dig för




2011-11-13

Tiden är inte längre vad den varit!
Har haft en hemsk men underbar helg och någonstans behövde jag det som hände MYCKET!
Hade en underbar vinkväll med fina vänner vars kvällen inte slutade riktigt där jag hade tänkt men på något vis var det precis vad jag behövde ! Vänskapen hos mina vänner är guld värd och jag skulle inte klara mig utan de även om det ibland kan ta ett snesteg!
Lite öm, ett och annat blåmärke och trötta ögon fick jag efter morgondagen men sånt får man väl ta ;)
Denna dag har bestått utav firande av fars dag, hann tom ut till morfar en sväng med lite familj.

Ett stort grattis till min älskade pappa som valde att lämna oss för snart två år sedan, du är och kommer alltid att vara världens bästa pappa. Denna dag tillägnar jag dig, du är saknad och tårarna är inte lätta att hålla inne <3








2011-11-12

Suck för denna natt, igår kväll kände jag att näsan blev lite täppt men under natten har den blivit täppt rakt igenom, körde med lite saltvatten igårkväll då jag ingen nässpray hade men de hjälpte absolut inte.
Så nu har jag varit på stan och införskaffat mig en nässpray ;)
har även handlat lite presenter till lilla Sanna som fyllde 10 igår, lilla skruttunge som har blivit en stor tjej. Har en present som kommer att betyda massor, som är från "pappa", vid såna här tillfällen saknar jag dig så otroligt mycke. Det gör så ont att veta att du aldrig mer kommer tillbaka, att jag aldrig mer kommer få fira något med dig. Imorgon är det dessutom fars-dag och det gör riktigt ont att se alla dessa fars-dag presenter på stan och alla som undrar om jag vill me till stan och köpa fars-dag present, vem ska jag köpa till ?
Jag avslutar där tror jag,

Har en bild på min nya hårfärg MEN jag är absolut inte nöjd, ser ut som en fjortis som försökt färga håret mörkbrunt och det är ju egentligen de som har hänt men man vill ju inte se ut som en !?;)





2011-11-11

Denna kväll avslutades med tomatsoppa och vitlöksbröd, what a friday ;)
Sitter på blocket och drunknar i alla småvalpars ögon, kära Tomten ge mig en valp i Julklapp!
Fräsch och ny ? Nope, håret blev näst intill väldigt mörkt och tyvärr har jag ingen bild på de än men imorgon kommer de såklart en bild ;) Imorgon blir de nog ett eller två glas vin med mina bästa , Sandy och Maja!
Jag ska nog gå tillbaka till min godis skål som jag förövrigt äntligen har skaffat mig ;) Hoppas alla får en mysig fredag kväll, Puss&Kram





2011-11-11

Det ska tydligen vara ett speciellt datum idag och visst det är endast 11 men so what? ;)
Kvällen blev inte riktigt som jag hade tänkt igår men den blev superkul, mamma ringde när jag precis hade klivit ur duschen och ville att jag skulle komma in och ta en cider med henne och Anna. Så det var bara att dra på sig nått och knata in till Hamlet av alla ställen. Hamlet för mig är ett sluskställe dit alla alkohlister går samt äldre, men va gör de när jag bara ska umgås med mammsen och Anna.
Det fick bli ett glas vin och en cider och det var hur trevligt som helst, blev tom erbjuden ett jobb i Skottland så det tåls ju att fundera på ;)
Även idolen Nikolas kikade in för en öl och hälsade på oss och jag tror att det är en trevlig kille, dock inte så bra på svenska men va gör de om man kan engelska ! :)
Innan vi knata hem så tog vi svängen förbi Hakepi, sedan kröp vi ner i soffan och somna. Idag har vi varit på stan en sväng och mamma va hos frissan vilket fick mig att bli lite sugen på en förändring så nu sitter jag med färg i håret och siktar mot att bli en skönhet ;) Haha, ne skoja men förhoppningsvis blir det bättre än vad det är nu!!
Sitter nu och ser att jag har färg på fingrarna och armarna, Bra Sophie, jag verkar inte vara kung på detta iaf,
nu ska jag snart tvätta ur färgen Puss&Kram





2011-11-10

Kriminella Sophie är på G igen.....snatta en kexchoklad i stöveln!!!!
Blev iaf anklagad för de av den i kassan ;) Jag la fram en kexchoklad och en cola på disken och helt plötsligt säger kärringen i kassan :
-Har du en kexchoklad i stöveln?
-Ursäkta va sa du?
-La du en kexchoklad i stöveln?
-Hmm, ne ???
-Det såg du som du la den där....
-Du får gärna kika om du vill, "jag tar och betalar en cola och en kexchoklad men så snattar jag en de blir billigare så" ;)
-Då ber jag om ursäkt , ta de inte personligt.
-Nej de gör jag verkligen inte, haha!
-Det var en här igår som snatta en snusdosa och jag fick springa efter honom ut men han kom undan....
-So? vad har det med mig att göra?
Såklart kunde varken jag eller Maja hålla oss för skratt när vi kom ut ur butiken, skulle jag som är så snäll ta en kexchoklad? Skulle jag sno skulle de va nått värdefullt inte en fjuttig kexchoklad. Haha ne jag skulle aldrig sno men va fan, kom igen, numera tycker jag inte om medelålders kvinnor i butiker!!!!
Träffade min farbror på bussen med sin sambo som snart ska ha en liten bebis, det var länge sen vi sågs så de va superkul att få hälsa på er. Lycka till med allt Reidar och Kicki.
Nu sitter jag med min chipsskål and guess what?? Jag glömde min godispåse igen!!!!
Mamma kommer om en stund och äter lite mat med mig sen gör hon stan osäker innan hon kommer tillbaka och lånar min soffa över natten :)
Nu måste jag förbereda maten , Puss&Kram




2011-11-09

Jo jag är ganska rastlös!! What to do ? Linköping ? Ne, Linköping är ganska tråkigt eller så är det bara min vardag som är väldigt tråkig ;)
Jag tror dessutom att jag kan höra grabbarna från Fight club här nedanför, fredsstjärna som jag är öppnade jag dörren för att se vem som bråkade men så förmodligen var det bara ett gäng grabbar som fjantade runt i en ring. De snygga killarna finns inte i ringen de finns på tv, om du frågar mig ;)
Nu babblar jag iväg och det har med min rastlöshet att göra, detta inlägg kommer nog bli massa babbel om onödiga och tråkiga tankar ;)
Om jag bara kunde få ett andligt svar om min framtid så skulle lilla Sophie bli glad :) dock behöver de inte va andligt de får gärna komma ett svar från de normala också. Jag har dessutom inte ens tagit mig till affären för den där stora godispåsen jag suktade efter häromdagen, har hittills bara köpt en liten påse zoo apor med Maja och ätit till frukost.
Ne usch va jag pratar onödigt, jag kryper ner under täcket till en film istället ;)  Puss&Godnatt





2011-11-09

Sometimes I miss it
Mitt FB krånglar fortfarande, är det nån mer som har det som jag? Eller är de bara min dator ?
Idag vaknade jag 05.50 och skulle börja jobba klockan 06.00, klantigt, men det var bara att dra på sig lite kläder och springa till jobbet MEN jag va där tio över så de kan hända att de är pluspoäng.
Har inte alls varit effektiv idag utan somna på soffan när jag kom hem, men imorgon är de sista dagen innan jag är tre-ledig.
Imorgon ska jag även på kurs med Maja, hoppas de blir spännande. Är en aning rastlös, tankarna är många och besluten är svåra. Lite egenvård så kanske de försvinner.......
Vintern är mysig men längtar till sommaren när faktiskt jag fick spring i benen och kunde se skaplig ut ;) fortsättning på soffhäng, Puss&Kram





2011-11-08

Har gått halva dagen och trott att de är onsdag, även fast jag har fått till mig att de är tisdag så har de försvunnit efter 10 minuter, :/
Men nu när jag vet att de är tisdag så kan jag slänga mig i soffan med en glass och slappna av ;)
Har spenderat min dag med Elli och Jessika, har planerat lite roligheter och jag har dessutom hunnit en sväng till kebabbaren med Elli.
Det blev en lång dag i Tannefors så snart ska de bli skönt att krypa ner under täcket men först nu är det ju såklart DH :)
Jag nöjer mig där och är helt klart nöjd med dagen, vårat förflutna är något jag alltid kommer bära med mig och eftersom vi va så snyggt sminkade i 8:an så bjuder jag på en bild ;)
Puss&Kram





2011-11-07

OM jag är trött! Tror kanske att lite av min baksmälla kom idag istället, åtminstonde tröttheten eller kan det vara så att man börjar bli gammal och inte orkar med lika mycke längre ? ;)
Det har varit en lugn jobbkväll så jag har absolut ingenting att klaga på, sen jobbar jag visst bara dagsturer resten av veckan. Imorgon ska jag fika med min fina Elli :)
Är de för tidigt att krypa ner i sängen såhär dags ? För de tänker iaf jag göra ....
Some things can be so freaky exating sometimes!

Har kollat på lite bilder idag och så kom det en bild på dig och det högg till i hela hjärtat och jag kan inte ens förklara hur det kändes, jag saknar dig pappa!





2011-11-07

Jag har suttit hela morgonen och väntat på att posten ska lämna ett brev om att mina skor har kommit men istället kom ett annat brev med världens bästa besked som började "Bästa Sophie Pettersson", Tack! Jag är så himla glad :)
Jag har träningsverk i hela kroppen så jag sitter bara och myser i soffan med min morgonrock och en skål chips, men om en timma måste jag knata iväg till jobbet! Min fb är för övrigt knas och har varit de i några dagar och fb som i vissa lägen är mitt liv ;)
Back on track, så känns de och jag hoppas att jag kan fortsätta få känna så!
Nu ska jag in i en varm dusch , ha en underbar dag allesammans! Puss&Kram





2011-11-06

Jag ska ALDRIG mer dricka alkohol! Nej nu skoja jag ;) Såklart att jag ska dricka alkohol igen MEN jag ska aldrig mer jobba dagen efter och framför allt inte om jag inte har sovit på natten!
Hade en superkul kväll igår, tack Maja! Kvällen blev väldigt spontan och jag är supernöjd. 
Önskar att jag kunde ha orken idag men den finns visst inte där och lyser med sin frånvaro, jag tror att jag får krypa ner och försöka bli utvilad till imorgon iaf ;)
Pratade med min otroligt saknade Sandy idag vilket ledde till som så många gånger förr " världen är liten ibland", ett myssamtal såhär på kvällskvisten.
Jag har längtat efter en riktigt stor godispåse hela dagen vilket gör mig galen och jag har varit sådär superlat och inte orkat gå till affären, skärpning Sophie!!!!
Med detta inlägg tackar jag för denna helg och önskar alla en underbar söndagkväll ( kände att jag lät en aning gammal när jag skrev detta men å andra sidan passa de in så bra så för den här gången får jag va lite lillgammal ;)
Puss&Godnatt




2011-11-05

Nu sitter jag äntligen här med ett glas vin och väntar på min Maja.
Sitter och funderar över kvällen men vet att de alltid blir som roligast när det är spontant, vet att alla hade förväntat sig något annat av mig och Maja ikväll men sorry det får bli en annan gång ;)
Ljusen är tända, lägenheten är någorlunda städad, snackset på bordet, jag tror på denna kväll :)
Imorgon ska jag in på ett kvällspass på Duvan så förhoppningsvis är jag utvilad och pigg, nu fick jag precis ett sms utav Maja, snart är hon här och då är denna rosa bubbla absolut välkommen när som helst!
Jag tvingar absolut ingen att läsa min blogg så för dig som kommenterar med omogna och hopplösa kommentarer :Get a life, jag har inte bett dig läsa min blogg! Har en liten aning om vem de är och känner att denna lilla tjej bör växa upp! Jag tar inte åt mig och är i vilket fall som helst lika glad nu som innan din kommentar.  Istället för att tycka att det är töntigt att handla på H&M, vem handlar INTE på H&M ? Haha!
Har såklart suttit vid min webcam och kunde inte välja bild men eftersom de är lördag kör jag en trippel :)
Ha en underbar kväll, Puss&Kram







2011-11-05

Oavsett min lilla försovning imorsse så gick det bra hela denna korta dag på jobbet :)
Har fått i mig lite thailändsk mat,diskat och solat så nu ska jag bara vila mig i soffan innan Maja kommer och skakar loss med mig!
Fick just se att jag inte har några strumpbyxor så jag får nog lyfta på arslet och springa till affären.....
Vid efterfrågan om skorna jag har beställt hem kommer bild här :)









2011-11-04

Idag när alla tittade på klockan och kände att om en timma tar jag helg så var de lagom dags för mig att börja jobba vilket denna helg inte kändes så lockande om jag någonsin har tyckt att det är lockande vet jag inte ;)
Dagens väder var inte okej, svinkallt! Men för att kompensera detta har jag beställt hem två par nya skor.
Egentligen ska jag inte gnälla om denna jobbhelg för jag jobbar bara halva, morgondagen kommer bestå utav vin,en kamera, snacks och snygg Maja ! En Majso kväll ;)
Jag avslutar kvällen såhär, ska gå och ta mig en glass och krypa ner i soffan till en film, och likadant idag så känner jag mig inte fotogenisk så jag bjuder på en gammal bild :)





2011-11-03

Vad jag har gjort på min lediga dag? Ingenting!
Det beror förstårs på vad man menar med ingenting, sovit till 10.30, solat, handlat annars har jag bara legat i soffan!
Kan ibland känna att livet spårar ur och jag inte längre har någon kontroll men jag vet också att dessa dagar sällan kommer och jag vet också att jag måste se förbi de och klättra upp igen.
Ibland saknar jag ett annat liv, ett liv där du har viktiga måsten, där du har något viktigt att leva för, där du vet att vart du än vänder dig då är det alltid någon som tittar upp på dig.
Kan inte låta bli att tankarna yr om en förändring, ny hårfärg? nya kläder? nya skor? nytt smink ? Vad vet jag inte men jag är ute efter en förändring som gör mig glad!
Eftersom jag känner mig som en soptipp idag väljer jag en bild från helgen :)





2011-11-01

1 November och det är snart snötider ? Jag är ju en sommarmänniska men absolut tycker jag att vintern är den mysigaste årstiden på året.
Inget är som väntans tider......börjar klockan 15 och har nu gått och strosat runt i lägenheten i mina tofflor hela morgonen tills jag nu äntligen har tagit mig till spegeln för att fixa mig så jag kan se respektabel ut när jag går utanför dörren.
En vanlig händelse som visst jag råkar ut för i mitt liv gång på gång men olika situationer. Våra fönster går som i en hästsko och är därför ganska nära inpå varandra. Efter att jag hade städat och bäddat sängen drog jag såklart upp parsiennerna och tog åt mig av höstvädret. Alla fönster var släckta och jag tänkte inte mer på de, så när jag har varit på toaletten och gjort iordning mig går jag in i sovrummet slänger av mig morgonrocken för att sedan plocka upp mina kläder. När jag ska väl ska ta på mig tröjan blickar jag ut från fönstret och får se vad?? JO fönstret närmast mitt emot 50 m bort sitter de några äldre män vid en dator och kikar ut på mig. En väldigt rosenröd Sophie släger sig på sängen och kryper till hallen för att inte behöva visa sig. PINSAMT!
En vanlig dag i mitt liv, ibland kan jag vara en ganska klumpig person!
Nu ska jag se om jag vågar mig in i sovrummet för att hämta min laddare så jag kan springa till jobbet Puss &Kram






RSS 2.0