2010-08-29

En dag full med känslor, en dag full med saknad,  en svår dag!
Det känns som de de va mindre än 2 veckor sedan jag åkte till jobbet som en helt vanlig dag, fick se mamma och blev glad tills hon bad mig sätta mig ned och berättade allas värsta mardröm , att pappa var borta! Det värsta av allt , han valde det själv, men varför?
Denna fråga har jagat mig nu i fem månader och för fem månader sedan vid denna tid satt vi hos mamma i Ljungsbro och skulle försöka få i oss frukost men jag var helt tom, tom på vad? Känslor, svar, frågor, jag kommer inte ihåg, allt är lite ¨dimmigt och jag kan inte riktigt hur mycke jag än försöker komma ihåg vad jag tänkte eller gjorde den dagen!
Det är så svårt att acceptera detta, trodde inte att det skulle vara så svårt eller annorlunda för att det är en månadsdag, den är egentligen mer sorgsen än någon annan dag.
Jag kommer aldrig förlåta dig pappa ....... men jag kommer alltid älska dig!






2010-08-28

Nu är jag hemma med allt det som jag inte skulle köpa ?? Ingen jacka och inga skor , däremot kom jag hem med ett svart läder armband, en kortärmad kofta, en vanlig blå tröja, en svart spetsklänning samt en skjorta och såklart lite vin till kvällen, unnade mig även två breezer idag ;)
Min söta rara Packe hade diskat när jag kom hem , så nu är han värd lite dataspel ;)
Jag ska nog börja me maten  sen slänga mig i soffan innan kvällen drar igång !
Tack Carro för en superdag på stan !





2010-08-28

Solen skiner men det är inte speciellt varmt :/ Ska ta en sväng på stan med Carro, MÅSTE hitta skor och jacka , måste hem och fixa lite grejer i min lilla lya som snart inte är min längre. Den första lägenheten är alltid speciell och det finns många fina minnen i den lilla lyan. Det känns inte som de va så länge sedan jag stod med två av mina närmsta vänner och korka upp en champagne i fönstret för att jag hade flyttat in ;) Korken ligger fortfarande kvar utanför!
Igår va vi en sväng på Ljungsbro marknad , hittade lite godis och chips och så åkte jag och Melwin karusell, givet på marknad för min  del! Men resten av gänget har blivit "vuxna" och tråkiga och stod hellre och glodde ;)
Ikväll kanske de blir lite tjejfest i Johannelund,
Ne nu ska jag bege mig in mot stan ...ha en underbar dag!






2010-08-27

Ännu en morgon ligger jag i soffan och vaknar till Just shoot me, och kan inte somna om men idag kommer min Patrik hem vid tolv så dte gör inte så mycke!
Har fortfarande lite svårt att somna är du åker till jobbet, känner mig så himla trygg i din famn men så fort du går så blir jag rädd. Rädd för vad ? Att någon som har kunnat vara i mitt liv men som valde att lämna mig ska komma tillbaka, en person som inte finns mer som kommer tillbaka och gör mig rädd!
Mamma vill att jag ska prata me någon och de kanske är en bra idé men jag är lite skeptiskt till de, hon vill ju bara mitt bästa och försöker hjälpa mig! Men det har varit bättre en tid och att det blir såhär ibland kan man kanske inte komma ifrån när det inte var så länge sedan det hände.
Det spelar ingen roll att jag är hemma från jobbet ibland för sålänge det inte blir som i början så behöver jag ingen att prata med , mer kanske om min rädsla men att jag stannar hemma har ingenting med den att göra det har med att jag är ledsen och inte klarar av att gå till jobbet och att jag är ledsen ibland ska ingen få ta ifrån mig!
Jag har egentligen massor att göra idag jag måste säga upp mitt internet,boxern ,elen osv innan den sista men jag tror att jag får fixa det på måndag då jobbar jag.

Igår var vi på trevligt kalas i Tallboda med goda bakelser och god mat, hade ätit precis innan dock men Packe fick i sig några potioner iaf ;)
Hoppas på att det blir Ljungsbro marknad idag en sväng om vädret tillåter!
Nu ska jag äta lite puffar och lösa korsord ..





2010-08-26

Jag har haft en underlig och jobbig morgon, kände att de va jobbigt att gå till jobbet så jag stannade hemma vilket jag nu ångrar! Mår lite bättre nu men har fortfarande en underlig känsla i kroppen, jag kan tänka mig att jag drömde och därför fick så konstiga känslor. Det kändes som att jag va tillbaka på ruta ett då när jag precis hade fått reda på att du va borta, att du aldrig mer skulle ringa, du skulle aldrig mer logga in på msn, jag skulle aldrig mer få se dig! Jag vet ju oavsett hur jag känner att detta är sant och det var nu snart 5 månader sedan men det är så fruktansvärt jobbigtt när det väl händer jag kan inte kontrollera mig själv och det blir bara svart!

Jag kollade på mina program på morgonen, sedan somnade jag en stund och vaknade för en stund sen till våra bästa år och även fast det är världens dåligaste serie så måste jag titta!
Har kollat lite på internet och modet i höst är väldigt likt förrra säsongens mode, stövletter,pumps,kappor ,korta jackor! Pumps med färgglada strumpor i var det väldigt många som hade förra hösten och jag kan tänka mig att det inte kommer vara annorlunda i år, dock är det inte min smak, de ser så opassande ut.
Jag måste handla och städa sen är de kalas i Tallboda idag :) Funderar på att baka något idag för att bli lite gladare!
Mina ögon är röda och svullna så pappa får ta över den platsen idag, Öland 2008!





2010-08-26

Kan inte somna, kan inte sova ordentligt, tårar kommer, rädslan blir värre, en obehaglig känsla rusar igenom mig! Varför blir det såhär nu? Jag klarar inte av att gå igenom detta en gång till, du försvann en gång jag orkar inte en process där du försvinner igen och igen och igen!
Snälla rara lilla pappa, jag vill inget hellre än att du ska komma tillbaka men är det inte på riktgit så vill jag inte vara med om de, jag vill inte ha halva dig jag vill ha dig min pappa som du alltid har vart!


2010-08-25

Efter denna vecka kan vi väl bara säga att hösten är här oavsett om vi vill de eller inte, jag är en utav de som inte vill de!
Men de roligaste är väl att hitta jacka och skor OM man vet på ett ungefär vad man är ute efter! Jag vill ha svarta korta stövlar med lite klack, vanliga svarta kängor, bruna stövlar och svarta höga stövlar dessutom vill jag ha en vinter jacka men jag vet inte vad för jacka jag vill ha?
Har precis fikat me Carro, vi ska ta en shoppingkväll nån dag, fikade även med Hanna förut och hitta två stickade tröjor, en mixer och en muffinsplåt !
Nu ska jag ta fram ostbågar och korsordet och vänta på att älsklingen ska komma :)
Sov sött....jag bjuder på en varm och gosig Kretabild i regnet :)





Du har varit försvunnen och jag har "glömt" bort dig. Jag har funnit mig i vardagen och inte sagt eller tänkt så mycke på dig, tills nu! Nu är allt som vanligt , du är tillbaka, jag finns här! Har alltid gjort de önskar bara att du hade insett de .....



2010-08-25

Idag har jag en ledig dag från jobbet, men fortfarande så är det disk,räkningar,jobb och mat som ska göras här hemma! Kanske inte låter så ansträngande men efter att ha diskat och diskat och diskat och städat och städat och städat så är det inte lika kul längre! Och jag vet inte heller vad jag ska laga för mat, Packe ville ha stelt potatis men vad ska man ha till de ?
Det var ju heller ingen superlön man har smalat på sig under sommaren heller så nu är de hårda tag igen.
Jag hoppas verkligen......synd bara att rykten måste finnas!

Ikväll blir det en kvällsfika med Carro :) Packe ska på hockey och jag klarar inte av en till kväll med Rena rama Rolf, fångarna på fortet och time out.
Nu är det lite uppehåll i allt regn så kanske skulle ta min bike och cykla och handla ;)




2010-08-24

Nu vet jag att det var ett tag sen jag skrev och jag lyckas alltid skriva att jag ska bli bättre men denna gång tänker jag inte säga de, tålamod! Har blivit ointresserad eftersom de har hänt så mycke på sista tiden men jag kommer säkert att få tillbaka lusten att skriva här var och varannan dag igen!
Hade supertrevlig liten "räkskiva" med två trevliga tjejer i lördags, eftersom att det inte innerhöll kräftor så antar jag att man kan säga räkskiva ;)
Nu är jag hemma efter en dag på jobbet där alla var så sega och bara gick omkring och såg ut som zombies, äntligen hemma nu iaf ska snart börja med maten. Igår fick jag en fix att jag skulle testa baka cup cakes och det blev över mina förväntningar faktiskt, de ser riktigt härliga ut. Fick ett sms av Packe nyss där han skrev att han hade blivit fast anställd på sitt jobb, jätteglad för din skull :)
Det är mer än vad jag blir på mitt jobb :/ Ibland undrar jag vad jag gör kvar där när jag vet att det inte kommer bli någon fast anställning men som jag har sagt nu i tre år så är det bara ett så länge ;p
Någonstans fick jag reda på , som alla tjejer vill veta i sängkammaren, vilken färg du ska ha på underkläderna för att få lite tur ;)
Vitt ?
Rött?
Svart?
Jag har alltid trott rött, men självklart är det olika för alla ! Men en sanning i allt är att detta är omedvetet för alla killar ,
Vitt är den vinnande färgen för att den är snäll och inbjudande, Rött är mer "emergency" de måste gå fort, snabba på! Svart är dystert,mörkt och tråkigt, som sagt det är nog olika för alla men dessa färger är testade !
En liten upplysning to all the girls out there ! ;)






Jag kunde känna att någon titta på mig, att någon stod där att jag inte var ensam, men det försvann då jag verkligen såg på riktigt! Vad de du pappa? det såg ut som du ! Efter det har det varit tomt, ingen som tittar, ingen som står där , jag är ensam? Tills nu, samma känsla igen, men på ett annat sätt, obehagligt ? Ska de va så ....



2010-08-20

En ny morgon och jag har varit dålig på att uppdatera mig igen , jag har verkligen inte lust att skriva varje dag och de blir lätt att jag glömmer bort att göra de!
Vaknade för en liten stund sen och njuter av min lediga dag nu innan helgen! Har jobbat kväll nästan hela veckan så de blir lite långdraget att jobba delat både lördag och söndag men vad gör man inte :)
Idag måste jag hem och hämta lite personliga saker som kläder,smink osv blir galen av att inte ha de här och eftersom att jag ändå inte kommer va hemma dessa tre månader som de är uppsägning så kan jag lika gärna flytta över de nu. Hoppas att lillebror kan hjälpa mig med de,
Älsklingen slutar 12 idag , är på myshumör idag !

När jag kollade min fb idag had jag fått ett mejl , och jag har bara ett ord , pinsam! Tragiskt att en människa som gör bort sig och skämmer ut sig ska anklaga mig!? Och att den vännen du trodde var den bästa inte alls visar sig för och vara de. ( man inser vilka som är ens riktiga vänner)
Väx upp!





2010-08-18

Jag är så oerhört dålig på att uppdatera mig här och jag måste väl be om ursäkt tlll de få som läser min enkla blogg ;P
Men nu är jag här och ska försöka uppdatera mig otfare, just nu ska jag äta lite frukost och sen gå och sola innan jag ska till stan och ta en fika me mina mamies :)
Helgen var helt underbar, lilla Tindris var här och jag va hos frissan again ;) jag vet nog inte riktgit hur jag vill ha de så behövde testa mig igenom lite olika. Vi va på Mcdonalds och fikade på jobbet, fikade me Sandra,Nicco och Celine, kolla på film me Hanna och Gabbe och sen på söndagen var vi på jobbet igen och åt frukost och sen slappa vi bara i soffan till barnkanalen innan Tindra åkte hem. Glömde nästan att vi kollade ju på Lejonkungen, dvs jag och Packe, Tindris sprang omkring och tyckte inte alls att de va speciellt intresssant så vi gick ta en pannkakspaus.
Igårkväll kollade vi på Blair-witch project för jag hade inte sett den, men måste säga att jag  tycker de är lustigt att den har blivit så omtalad och stor när den inte ens är sann och inte ens är speciellt läskig :/
De bästa absolut bästa denna vecka är att jag har sagt upp min lägenhet och ska bo med världens bästa pojkvän, kunde inte vara lyckligare! Får dock inte plats med alla mina kläder så rensa rensa......;)
Nu måste jag äta lite, ska jobba med mina mamies ikväll , ciao!





2010-08-09

Min första jobbdag och jag har inte ångest ett dugg, jag har alltid ångest när jag har varit ledig ett tag och sen ska tillbaka till jobbet men not today!
Har tvättstuga nu, första gången jag tvättar i Hejdegården än så länge går de bra. Gårdagen blev en dag som jag hade lovat mig själv att bara va hemma och slappa men så blev de inte. Först åkte jag och tog hand om Melwin på jobbet, vart dock inte så mycke att ta hand för tanterna hade så mycke att prata me mig om :)
Sedan åkte jag hem till min sjukling och bakade bullar och dumlekakor och sen snabbt in till stan för en tripp till 55:an med Elli,Kim och Emmy. Jag har inte gjort så mycke på en hel dag denna vecka så jag va slut när jag kom hem, sjuklingen låg och kolla på sex and the city när jag kom hem så jag la mig i soffan också ;)
I helgen är jag ledig och ska ha Tinda :) jag längtar så så mycke! Lite jobbigt att ha mitt lilla troll då jag tycker så synd om de efter allt de förstår ju ingenting! Men ska hitta på massa kul !
Nu ska jag göra lite äggröra till mig och sjuklingen sen jobb ....ciaoo!




Ena stunden är värre än den andra ! Vissa stunder är jag mer rädd ! Känslan av att sitta i soffan med den bästa och ska kolla på film som alla vanliga personer gör och din låt kommer ? Eller att någon hänger sig ? Den känslan är så besviken och argsint. Jag blir så himla ledsen men samtidigt arg på dig för att jag inte ska kunna leva ett normalt liv pga ditt val?










2010-08-08

Popcorn och pepsi till frukost !? Kan va nyttigt om man ser de så att popcorn fraktiskt är majs ;P
Igår va jag en sur Sophie eftersom att ingen ville gå ut me mig men de finns inga undanflykter om jag kan fixa , så utgång blev de me Hanna,Gabbe och älskling. Det var helt okej, kvällen blev inte så lång vi gick till hakepi och åkte sen hem vid 2.
Idag har jag en hes pojkvän och ett jättesug efter en kebab baguette, så jag hoppas att jag kan övertala älsklingen att inte äta hans kotletter som ligger i kylen fulla med fett!
Jag är även sugen på milkshake,godis och allt som har med läsk att göra, bakis? Nja inte vad jag märker av förutom mitt väldiga sug av läsk!
På tisdag börjar jag jobba och just nu kiänns de så himla skönt, imorgon kommer jag säkert ha ångest men just nu känns de som jag behöver komma tillbaka till verkligheten igen!
Finns dock inga bilder från igår men jag får hitta nån annan bild att bjuda på :)




Jag har inte kännt din närvaro sedan jag kom hem från Grekland jag vågade och jag gjorde något som jag inte har gjort sedan innan du gick bort. Jag gick upp inatt själv och jag var inte rädd? Är du borta? Vart har du tagit vägen ? Jag kände en kall vind och kände efter , var det du? Nej då hade du väl visat mig på något vis mot min hand att du faktiskt var där? Eller var det verkligen du ?



2010-08-06

Jag trodde aldrig att jag skulle få sola i Sverige innan vintern men idag var den dagen, åkte till Berg med Chrille och Suss. Blev dock inget bad för mig och Suss men grabbarna doppade sig några gånger.
Har shoppat en klänning,skor,underkläder och en tröja så jag är nöjd för en stund, imorgon har vi planerat utgång men som vanligt när vi ska göra de så är de ingen som kan eller vill :/ Så de kanske slutar med fest för mig och älsklingen bara ;)
Nu kommer snart Chrille och Suss för en filmkväll så dags att poppa popcorn :P  See you !



Sophie: Tror du den har tagit?
Packe: Jag vet inte ska kolla....


Jag tänkte, jag sa , jag trodde, jag va säker på att jag skulle hälsa på dig idag men jag klarar inte av de ?


2010-08-06

Vakna ganska sent idag av en mamma som ringde, men som hon sa " det är inte så konstigt att jag ringer nu klockan är snart elva"  ;)
Solen var precis framme och vi ska åka och bada men nu ser jag hur tjocka moln är på ingång :/ kanske blir en stanrunda för mig istället!
Nu ska jag kika på vädret för dagen så man har nått att "tro" på ..
Ciaooo


2010-08-05

Kände mig nere,ledsen och deprimerad förut idag och det har väl inte gått över helt och det kommer det väl aldrig göra om det aldrig löser sig!
Det fick bli en kvällsminigolf med Chrille och Suss, förlorade dock men får väl skylla på min dåliga dag! Beställde från Kebabbaren och fick ingen sås på kebabtallriken ?? Kan denna dagen bli värre!?
Hoppas på att framtiden och morgondagen blir bättre annars orkar jag inte mer.
Nu ska jag kolla på sex and the city och sen gå och lägga mig, själv antar jag ! Dataspelsnörd till pojkvän ? Phju! Hoppas det går i perioder!
Sov sött!


Jag har tänkt flera gånger komma och hälsa på men det känns så jobbigt. Det jobbigaste är nog att jag mest tänker på vägen dit inte att väl vara där! Är det bara undermedvetet eftersom jag är rädd för vad som händer när jag väl hälsar på eller är det verkligen så jag känner ? Jag har tänkt på att varje gång jag skriver till/om dig så har jag angett ett flertal frågetecken, det beror på mitt stora frågetecken till ditt val?



2010-08-05

Eftersom att jag är en så bra flickvän smög jag ut och köpte frukost men någon hade ju redan vaknat när jag kom tillbaka! Och sitter nu efter frukosten och spelar dataspel , suprice!!
Känner mig fortfarande trött  så jag tror att jag går in och lägger mig en stund till, denna soffa gör mig galen och jag har ingen som helst lust att sitta här själv en hel dag till.
Känner mig lite nere och deppig .....





2010-08-05

Blev tvungen att skriva 5/8 då klockan har passerat 00 !
Har precis varit på bio och den var väl sådär, inception , den va inte så svår att förstå men den vart urtråkig och absolut inget jag ens skulle se hemma! To complicated....
Livet kan vara ganska komplicerat ibland, men så länge man kan acceptera varandra så blir det till det bästa! Önskar att det kunde vara så varje gång men vi är inte mer än människor ? Eller ?
Vill verkligen gå och sova men inte själv och någon bestämde sig för att spela dataspel mitt i natten :/ Vissa dagar kan jag inte somna själv oavsett hur trött jag är och detta känns som en sådan dag!
Jag är trött på att sitta i denna soffa och glo på tv nu får mina vänner komma hem eller ha tid för mig innan jag blir tokig!
Jag får titta på tv och hoppas att tiden går fort.....Sleep tight!






2010-08-04

Kycklinggryta med wok och ris , mm!
Jag har ett stort behov av socker, efter varje gång jag äter mat så måste jag ha nått sött! Hade dock inget godis hemma nu så jag hitta några maränger i skåpet ;P
Imorgon kommer Lickis och umgås lite me mig, ska bli mysigt! Känner mig ganska ensam i soffan då min kära pojkvän har förälskat sig i dataspel och kan inte slita sig, så snart ska jag nog åka hem och ta en lång dusch och sen hakepi och bio :)
Har precis suttit och kollat igenom lite bilder och hittade några från en tjejfest som jag inte har lagt ut ännu men bjuder på en här iaf :)








                                                                                                              


2010-08-04

En ny dag och ännu regn! Snart har halv veckan gått då är de inte långt kvar till jag börjar jobba :/ Ska bli både skönt och jobbigt, jag känner att jag har vilat upp mig och mår bättre efter denna semester så förhoppningsvis kan jag komma tillbaka med ett leende på läpparna !
Saknar mina vänner lite och känner för en fika på stan,
Xena krigarprinsessan är på tv, hur kan folk titta på de ? Måste varit så pinsamt att spela in en sån serie , att inte regissören skäms!
Ikväll ska vi på bio med trevligt sällskap, hoppas filmen är bra, inte riktigt min typ av film då jag är väldigt flickig och hellre ser en tjejfilm ;P Men oftast kritiserar jag filmer för hårt när de visar sig att de faktiskt kan vara ganska bra!
Jag tror att jag ska gå och hämta lite paj och mysa i soffan en stund , sen kanske jag vill åka in till stan och shoppa ?
Håret är skit, sminket har jag sovit med, men ändå bjuder jag på mig själkv med två bilder på en morgonSofie ;)





Allt som du har kämpat för håller på att gå i kras, jag önskar jag kunde göra mer men jag ska försöka så gott jag kan. Du är så otroligt saknad och ibland känns de som att jag inte riktigt vet vart jag har mina känslor? Finns de där eller är de borta? Jag är inte arg på dig lika ofta längre men jag kommer aldrig kunna förlåta dig hur jag än känner, du lämnade oss och det kan inte tas tillbaka! Det spelar ingen roll hur många gånger du kommer tillbaka i mina drömmar är det inte på riktigt så kan det lika gärna kvitta!


2010-08-03

Ibland kan livet vara så underbart, jag har varit med om ganska mycke på senaste tiden och har haft tuffa stunder,stunder av sorg, stunder av ilska, stunder av rädsla och stunder av besvikelse! I allt detta så har jag en helt underbar pojkvän som finns där hela tiden!
Jag älskar när vi ligger i soffan och myser till en film, när du trycker i dig chips eller godis, när du skrattar, när du försöker göra mig glad när jag är nere, när du kittlar mig för att du säger något du tycker är kul men jag inte skrattar så då måste du kittla mig så båda kan skratta, när du sitter och svär åt ditt dataspel, du är något av de bästa som hänt mig och just nu känns de som att jag verkligen inte kunde fått bättre! Jag vet att du är den rätta, du är den jag vill leva med, du gör mig så glad och även fast vi kan bli irriterade på varandra så älskar jag varenda sekund med dig oavsett vad! 
Det skulle kunna vara en helt underbar dröm och det spelar ingen roll bara jag aldrig vaknar upp.....
Jag älskar dig Patrik Lilja! / Föralltid din Sofie

 



2010-08-03

Tankedag!?
Har precis varit hemma och bytt kläder och sitter nu i soffan och myser med världens bästa! Har funderat mycket på idag hur olika alla verkligen är, vissa säger att varje person är unik, andra säger att alla innerst inne är lika dana och en del att alla är olika. Jag tror på allt, men jag tror att stor del till att man är den man är har mycket med din uppfostran och de runt omkring dig. Alla har vi varit "unga och dumma" på ett eller annat sätt, men hur kommer det sig att vissa aldrig växer ifrån de ? Har det med umgänget att göra, uppfostarn eller bara din naiva personlighet?
Av egen erfarenhet vet jag hur svårt det är att lämna det "unga och dumma" livet, det är svårt att ta bort de livet där du får bekräftelse ifrån. Men en bekräftelse som du innerst inne vet inte är sann , en bekräftelse som du vet att du inte borde lyssna på! När du väl har insett vad den bekräftelsen egentligen handlar om och gått vidare och får nya sanna bekräftelser då vet du vad livet innebär !
Av egen erfarenhet vet jag att det finns personer som levert kvar i detta oavsett deras ålder, är man känslokall och naiv  pga sitt "unga och dumma" liv eller är du bara sådan som person ?
En person som vill ha all uppmärksamhet men inte förstår att det bara blir pinsamt, en person som vill ha uppmärksamhet när någon i din närhet är med och en dramatisk händelse! En person som öppnar sig som en öppen bok men klagar på folk som vill få ut sin sorg!

Jag och Jessika pratade mycket om detta idag, det finns en person som beter sig såhär, en person som bara är helt pinsam men behöver hon hjälp eller ska man strunta i det ? En "vän" som väljer sina behov framför sina vänner, ska man låta henne förlora sina vänner så hon förstår eller ska man bara tänka på sin egen relation till henne?
Mycket funderingar ;)
Nu är jag hungrig, food time !


Du har funnits i mina drömmar en längre tid nu, alla har samma handling men olika upplevelser! Du kommer alltid tillbaka, du ringde mig och sa att du inte är borta du är tillbaka allt var bara en lögn! Jag visste att jag hade sett dig ligga där så det kunde inte vara sant? Men du ringde ju jag skulle få träffa dig. När jag vakna hader jag fortfarande känslan av att vi skulle träffas men kom snabbt att tänka på sanningen!



2010-08-03

Vaknade ännu till en morgon regn, även en liten jessika låg i soffan och mös när jag kom upp :)
Hade en trevlig kväll igår, synd bara att man ska behöva komma i kläm när man försöker hjälpa till! Some people should grow up!!
Hade supertrevligt i min lilla lya med Jessika,Elli,Hanna och älsklingen, planen var måndagsklubben trots att vi är så gammla ;) Men så blev det inte för långa köer , vi har för många kids i Linköping som inte har nått bättre för sig på sommarlovet! 
Så det blev en lång förfest bara :) 
Nu har jag tagit fram glassen och ska snart ta fram maränger,kolasås och kex innan jag åker hem och fixar lite! 
Glass time ;) 

 

2010-08-02

Fikc vakna till en regnig morgon idag, men det gör inte så mycket när man är ledig och bara kan ligga i soffan och mysa hela dagen ;)
Måste dock hem och lämna reseväskan och fixa lite idag, hoppas på ett uppehåll så man inte blir för blöt jag har inga direkta kläder för detta väder här i Hejdegården!
Vill tillbaka till Grekland och lägga mig vid poolen, får väl planera nästa resa sen ;)
Jag tror att solen har gjort sitt i Sverige nu, då är de bara att vänta på vintern ? Känner mig otroligt sugen på choklad .....måste ha!
Nu ska jag skicka efter lite bilder från Kreta och sätta in i mitt nya fina album :)




Jag är inte rädd längre, men jag känner ett obehag ! Jag vill bara skrika och försöka förstå vad som verkligen har hänt, men vad har hänt? Är du borta eller är detta bara en period ? Kommer du tillbaka till oss? Nej jag vet att du inte gör det men jag kan inte få bort de tankarna, vill du bevisa för mig vad som är verkligt ?



2010-08-01

Back in Sweden !
Jag har haft en helt underbar vecka men den bästa på Kreta, det har varit superfint väder och hotellet var jättefint. Flygresorna gick bra, var lite nervös till en början men det var ingen större skillnad mot att åka tåg så resan gick bra! Klockan 07 var vi framme vid hotellet, direkt i säng men upp tidigt och steka vid poolen.
Har varit på utflykt till en ö som kallas Gramvoussa, en intressant resa, ön uppstod efter en jordbävning för flera hundra år sedan  och har nu blivit en stor ö som också sägs att vindguden har uppstått där eller något sådant ;P 
Har haft en solig och varm vecka med mycke mys, god mat, goda drycker, promenade och mycke mer, skönt att komma bort från vardagen och allt runt omkring. 
Nu är vi hemma igen i detta skitväde, vill bara tillbaka till värmen. Har varit hos mamma idag och överlämnat lite souvenirer och fikat, jag har saknat alla här hemma en del så de va skönt att få träffa de igen. Men ännu har jag inte tröttnat på älsklingen efter en vecka tillsammans ;)
Nu på listan är det inflyttningsfester, utgång, jobb, liseberg , kan de va nått mer ?
Jag ska lägga mig ner i soffan med lite chips och dipp och bara slöa bjuder på lite bilder ...

 






En vecka utan tårar? Nej jag kanske kom ifrån vardagen men jag kom inte ifrån verkligheten, sju nätter av drömmar som bara innerhåller dig, sju nätter av orolig sömn. En natts gråtande, försökte verkligen glömma för en stund men det går inte. Allt påminner om dig, en kväll vid baren och de spelar smoke on the water ,? Vad är oddsen. Jag saknar dig.......


RSS 2.0