2011-02-28

Klockan 20.00 igår var jag en lycklig tjej som äntligen fick börja avsluta sin långa helg på jobbet och åka hem till sängen, somna direkt och vakna sent. Har även sovit en stund på dagen och är fortfarande trött förmodligen för att jag har sovit så länge vilket jag behövde.
Imorgon är det shoppingdag med Elli ,riktigt efterlängtat!
Har ett beslut att fatta och det är bara att lyfta på telefonen och ringa men på något plan känns de läskigt och underligt.
Känner att mitt inlägg inte har något sammanfattande och att jag egentligen inte hade så mycket att uppdatera så jag ska fortsätta min kväll i soffan med Vänner. Puss&Kram






2011-02-27

Upplösningstillstånd, har precis varit och lämnat in min Iphone och skulle komma tillbaka om 30 minuter. Hoppas att de kan laga mitt allt, vill inte lämna in den på lagning om man måste de. Fast enligt honom så var de nog kanske bara en uppdatering som behövdes, förhoppningsvis!
Sista dagen på helgen och det känns underbart, jag har jobbat med underbara människor men när man spenderar hela dagarna på jobbet istället för hemma så känns allt riktigt trist till slut.
Veckan som kommer bjuder förhoppningsvis på lite shopping och mys med vänner och  sambo, sedan har jag ju stämt datum för födelsedagsfest men inte planerat ett dugg vilket kanske skulle vara en bra idé.
Ikväll blir det åtminstonde dans här på Duvan, det kanske kan förhöja stämningen lite!
Snart ska jag ner och hämta min Iphone , Ciaoo.


2011-02-24

Känner mig ovanligt lycklig , om det är energidrycken jag sitter och dricker eller bara livet vet jag inte. Men jag hoppas på livet, har precis tagit en långpromenad med Jessika till Ekholmen för att handla lite och nu sitter jag i soffan och lyssnar på mitt Burlesque album och dricker red bull. Känner mig riktigt taggad inför kvällen och ändå har jag bara planerat halva min outfit ;) haha det kanske inte är hela världen för allt klär en skönhet :D Jag kan faktiskt med egna ord idag säga att jag känner mig ganska så snygg när jag har tränat och solat så efter en dusch så är jag fit for fight!
Fick även min lönesspec idag och jag kan bara säga Hurra! Eftersom det inte blev någon shoppning denna månad så säger vi Haleluhlija till Mars!
Idag står disken och tittar på mig men idag kan ingenting få mig down idag känner jag mig lycklig så disken ska nogi nte ta så lång tid att röja undan.
En liten del av mig längtar till jobbet i helgen men mest för att jobbar med underbara människor och en annan del av mig skulle helst vara ledig.
Ett lyckorus som inte verkar ge något intressant att skriva om så jag lämnar detta inlägg som en lycklig tjej och bara önskar en underbar dag i solen :) Det ska jag ha, ikväll blir det att skaka rooompa ;D





2011-02-23

Träningsverk,solBRÄND och väldigt trött. Jag förstår inte vad som hände med denna dag, jag har nästan sovit hela dagen och min brända kropp vill inte återställa sig. Imorgon hoppas jag på att den är återställd då jag ska ut och dansa me bästaste Sandy, men å andra sidan så hjälper väl alkohol mot smärta ? ;)
Tidig och välplanerad som jag är så har jag planerat valborg lite halvt, måste veta vilka som är intresserade osv så man vet hur det ska se ut, min älskade mamma skrattade åt mig när hon ringde och fråga va jag gjorde och jag svarade att jag planerade Valborg :P
Tiden närmar sig Mars och jag vet inte hur min reaktion blir, det händer både spännande och tråkiga ting och det kanske inte blir en lätt månad !

En liten marängswiss ska få lätta mitt hjärta nu!






2011-02-21

Nu har jag varit frånvarande härifrån några dagar så kände att de var dags för en uppdatering!
Helgen har varit supermysig och underbart rolig, i fredags våldgstade vi min kära mamma med pizza och film, det var supermysigt med mycket skratt och gammla minnen. Lördagen bjöd först på en tur i stan och en fika, sedan följde Erica med hem och kolla på film innan vi gjorde oss iordning för girls night out! Det var länge sen jag hade en så rolig kväll,Tack tjejer!
Gårdagen bjöd på alla onyttigheter som finns och vila i soffan, vid 20.00 undrade Packe om vi skulle ge upp så vi gick och la oss i sängen. Nu har jag städat och ska snart in till stan för att köpa träningsklädermed Erica och sen är det en kvällstur på Duvan som väntar!




2011-02-16

Än så länge har veckan varit på både gott och ont! Alla hjärtans dag var underbar, vi åt mat och sedan kolla vi på hockey ( jag kände mig snäll eftersom de va alla hjärtans dag ;) och sedan en film som för övrigt var urdålig men jag spenderade ändå min dag med packe vilket var supermysigt. Han kom hem med superfina rosor och en chokladask från Helene :)
Gårdagen var bara en lång dag hemma med the sims ;) jag har blivit beroende av detta spel! På kvällen kom Markus,Mia och Lina på en fika och även massa fotoalbum som vi hitta hos pappa! Det är så mysigt att sitta och titta i gammla album när pappa var så ung och så levande!
Igår när jag gick och la mig så fick jag ett samtal som varade länge, jag blir ledsen och arg! Jag hatar att se dig så ledsen men det var så skönt igår att du kunde släppa taget och bara låta de komma. Du har alltid varit så stark men för en gång skull var det jag som fick trösta dig och du behöver det, tänkt på dig själv ibland! Du har alltid satt dig själv sist och tänkt på alla andra du förtjänar så mycket bättre och jag vet att allt kommer bli bra nu, jag kommer finnas här på vägen dit! Jag älskar dig oerhört mycket !

Nu kommer Natha hit på en fika och sen ska jag till jobbet och jobba kväll!

Det känns konstigt men rätt att du inte finns i mitt liv längre!






2011-02-14

Alla hjärtans dag och jag har inga planer förutom att bara va me Patrik Lilja och mysa hela kvällen. Alla hjärtans dag är en aning överskattat, det är ett namn på en dag men varför ska man behöva sätta en dag för att göra något speciellt med den man älskar ! Men för att vara tradionell så ska jag såklart gå och köpa lite gelehjärtan och nått gott att äta, när jag har tinat lite i soffan. Åkte till Mjärdevi i hopp om ett möte men de var inställt så i väntan på bussen hem förfrös jag min fot och kände mig spyfärdig så ska pallra mig till affären så fort min fot inte sticker längre !
Känner att jag behöver skriva att du är så otroligt underbar Patrik Lilja och jag hoppas du förstår det!

När jag promenera hem från jobbet igår tänkte jag mycket på dig, jag får så dåligt samvete när jag tänker på hur dåligt med pengar vi hade när jag bodde hos dig. Och jag tjata om mitt busskort till skolan varje dag så jag kunde åka buss, ibland skrapade du fram 26 kr som innehöll femtioöringar och enkronor och jag mår så dåligt. Om jag bara hade kunnat hålla lite mer i underhållet så hade du klarat dig bättre pappa. Jag hoppas att du får en helt underbar Alla Hjärtans Dag och jag hoppas du finns med mig överallt! Jag saknar dig så otroligt mycket pappa .




2011-02-13

Har haft lite svårt att sova inatt så jag gick upp lite tidigare och nu sitter jag här och väntar på att bussen ska gå om en halvtimma till jobbet.
Igårkväll kom Chrille och Suss och spela spel och åt pizza med oss, supertrevligt ! Hoppas inte att de dröjer allt för länge innan någon av oss köper ett nytt spel och vi ses igen ;)

Denna helg skulle blivit underbar men de blev istället en utav mina värsta dagar, ett prov som jag hoppas utvecklas till en evighet! Du är mitt allt och jag kan inte se ett liv utan dig , det enda jag inte vill ha är ett liv som spricker!
Mycke känslor och tankar har kommit upp och jag tror att vi klarar detta men de finns fortfarande ett tillfälle jag inte kommer acceptera och det är bara en lång stor väntan på att detta ska få ett slut men jag hoppas vi klarar det också!
Jag känner mig lycklig men samtidigt vilsen och behöver hjälp att hitta den rätta vägen, en hjälp som jag bara kan få ifrån dig!



2011-02-11

En seg morgon som visst aldrig vill ta slut, jag har haft morgonrocken på mig för länge och ingen ork till någonting. Men nu har jag äntligen fått på mig lite kläder och ska snart traska iväg till affären och ta en fika me Natha :)
Igår när jag kom till jobbet stod det små söta påsar på bordet i köket och på en påse stod det mitt namn på, i påsen fanns tre små rullar där de stod tre olika ord Älskvärd, Vänlig, Rar ! Tack mamma för att du är världens bästa mamma och världens bästa våningsansvarig !
Önskar att solen kommer tillbaka snart, detta väder är så otroligt tråkigt och ledsamt! Det känns som allt bara rasar, även beslut på jobbet som jag blir arg över. Kan tycka att man inte kan leka med folk på det viset och man har absolut inte rätt att ta ett beslut innan man har gjort en utredning, ord mot ord funkar inte det måste finnas bevis!!!!
Hade en dröm om detta och jag var såklart tuffast och sa exakt vad jag tyckte och tänkte medans i verkligheten skulle jag säkert stå bakom någon och skrika nått ibland ;P
Nu måste jag traska iväg så jag kan fixa med allt, Puss&Kram






2011-02-10

Har precis vilat en stund efter ett zumbapass och en dusch. Om en timma börjar jag jobba så jag ska snart börja traska då Elin har mitt busskort, det får nog bli paraplyet idag eftersom snön envisas med att komma tillbaka hela tiden.
Det har varit en härlig vecka med mycket sol och mycket jobb, tog en fika med Erica i tisdags, ibland behöver man vänner för att kunna ta ett beslut på vad man själv ska tycka. Jag går inte och ältar och struntar egentligen i vad någon tycker när de har gjort fel, istället borde du titta dig i spegeln och fundera ut vad du egentligen håller på me.
Även Stångåstaden kan ta sig en titt i spegeln, jag är trött på deras sätt att hantera lägenheter och efter deras misstag i veckan borde de erbjuda mig en lägenhet, såna misstag får inte hända!
Jag känner mig ganska negativ här så jag ska ändra på detta och vara lite positiv istället ;) Imorgon har jag bestämt dejt med min sambo för då är jag ledig innan jag jobbar hela helgen, ser fram emot en dag med bara dig!
Nu måste jag nog klä på mig och börja traska i snöstormen .....




2011-02-06

Nu ska jag snart avsluta denna helg med massa mys, helgen har bjudit på en hel del.
Gårdagen blev inte riktigt som planerat, först jättegod mat hos Therese och sedan vidare till Strandgatan för en delad eller en vinst på bowling, kan väl ta åt mig äran att jag gjorde den enda striken på hela timmen ;) Sedan fortsatte jag och Carro till Harrys som bjöd på mycke dans och även mitt första "slagsmål". Ha ha, hur nu detta ska tas vet jag ej men att blanda sig med trasch på Harrys ska man tydligen hålla sig ifrån. Träffade mycke kändisar och även en mamma ringde och ville ta ett glas med mig men när hon hörde att hon behövde vänta i 20 minuter så avstod den drinken ;)
Idag fick jag vakna bredvin världens bästa Patrik,en morgon som denna gör mig lycklig.
Har även hunnit med en promenad runt ån med Jessika och en liten look på stan. Kom precis hem från bion , kollade på Burlesque med Carro och måste säga I´m in love! Om man ändå kunde se ut så och kunna dansa som de skulle nog de mesta funka här i livet ;P MEN filmlivet kan oftast inte spegla sig med det verkliga livet.
Nu är jag trött och vill bara krypa ner , Godnatt !




2011-02-05

En dag på min lediga helg har gått och snart en till och för att inte "slösa" en helg så håller jag mig sysselsatt :)
Gårdagen var fullspäckad, först en tur till solariet med Jessika och även en chokladfrukost, sedan en sväng till bästa Elli , jag hoppas att du vet att jag finns här gumman!
Efter allt blev det en liten spontan vinkväll hos Natha men efter klagomål så gick vi över till oss och hade en behövlig och supertrevlig kväll. Fick sällskap av våra "grannar" Jessika och Johan med "respektive" även min andra hälft pallrade sig hem och tog en cider med oss!
Idag mår man sisådär men har tryckt i mig en kebabtallrik och lite glass och ikväll blir med middag och bowling med Carro och Therese, ska bli kul.
Imorgon hoppas jag på bio , för här kommer det sitta fullt med grabbar i soffan.
Nu ska jag vila lite, ha en underbar lördag!
Puss&Kram




2011-02-04

Jag har varit lite dålig att uppdatera mig här,har jobbat och haft lite att göra så tiden har inte funnits till. Igår hade vi middag hos Anna på jobbet och det var supertrevligt, kul att få kika på sina gammla områden lite. Innan detta hade jag en jättetrevlig stund med Erica , en promenad runt ån och sedan lunch på Steve´s, de pratades mycket om allt och ingenting.

Nu skulle jag varit på jobbet men istället sitter jag hemma och tankarna och känslorna bara flyger omkring i kroppen, hade ett kort samtal igår som gör mig väldigt orolig. Jag är orolig för er och kan inte sluta tänka på detta. Många hemska minnen och tankar kom fram och natten har varit outhärdlig. Min första dröm om hur det såg ut när du gjorde detta, alla jag tittade på stod inte på backen, det var en hemsk syn och jag kan inte sluta tänka på den.
Nu sitter jag här och ännu en gång känner jag mig värdelös som inte klarar av att gå till jobbet.....

Jag vill inte vara ensam och vek.



RSS 2.0