2010-12-29

Efter mitt arga inlägg inatt har mitt humör ändrats till mitt vanliga jag igen :)
Jag somnade 04.30 och klockan ringde 06.00 , upp och hoppa, jag kände mig inte så trött som jag borde ha varit men väl ute i badrummet såg jag något i spegeln som jag inte ville vara med om. Hur mycke jag hoppades på att de inte var jag så kunde jag inte ändra på de, ett monster med stora fula ögon ;P
Så det blev att ringa till jobbet och krypa ner i sängen i hopp om att ingen skulle behöva se mig, vaknade vid halv tolv och var utvilad och mina ögon något bättre!
Utan smink,svullet öga och eksem runt ögonen tog Packe med mig till Ikea för att hitta en kostym till nyår och jag måste säga att jag har skaffat mig en riktigt stilig man ;)
Jag kom hem med ett sykitt,godis,nyårsdricka och eksemsalva ;P roligare än så blev det inte för min del! Men så fick jag det gyllene sms:et att min klänning har kommit från bubbelroom , så snabbt till Ica och hämta den.Superfin och jag är redo för nyårsafton :) Har bara lite mat att fixa inför den dagen innan jag är helt färdig.
Nu ska jag ta en varm dusch och sedan sy lite.




2010-12-29

Nattbloggar!.
Jag borde sova, om fyra timmar ska jag upp men det går inte. Hockey ska såklart sändas på natten också likaså som den förstör min dag ska den förstöra min natt. Jag förstår att sport är intressant och sådär för vissa men snälla det finns en gräns, välj att sända den under dagen åtminstonde!
Ett problem som ofta uppkommer här på Hejdegården vilket gör mig irriterad och trött och jag vet att jag måste upp om fyra timmar!
Har jag inte somnat innan tre så tänker inte jag åka till jobbet imorgon det ska sporten veta!
Trött och irriterad så låter jag allt gå ut här, medans jag sitter här och medans jag har legat ner och försökt blunda i hopp om att sova så har jag tänkt mycket. Samtidigt som jag skrev datumet på inlägget så ser jag bara 29, för 9 månader bara två timmar tidigare än nu försvann pappa! Det var då det vart verkligt att han inte fanns mer och bara 9 och en halv timma efter fick jag veta att han var borta och då visste redan halva Linköping om det. Hur fungerar samhället här egentligen, är det meningen att man ska behöva läsa på fb att sin pappa är död eller behöva höra det från någon utomstående ? Det är sjukt, jag har tur som har en sån underbar mamma som fanns där! Hade inte hon funnits då hade jag fått veta de på telefon ?
Ett sista försök att somna är det väl värt innan jag ger upp !
Sov sött ...


2010-12-28

Mellandagsrea är lycka, har hittat lite kul men mitt mål in till stan var dessa ögondroppar som gör nytta! Det känns skönt att det äntligen är på väg att bli bättre jag slipper att se svullen ut.
Dessa personliga sanningar har jag skippat, det var inget för mig jag skriver om vad jag vill och när jag vill ;)
Julhelgen har varit lyckad, mys med familjen och fest med vännerna, har ju dock fått vara hemma i två dagar pga mina ögon men jag har bestämt mig för att åka till jobbet imorgon.
Nu är det bara nyårsafton kvar på detta år vilket jag har unnat mig två klänningar till, och massa runt omkring. Jag ser fram emot denna dag då vi kommer va med vänner och bara ha de trevligt, inget löst folk! God mat och trevligt sällskap.
På torsdag tar vi en tripp till farmor och firar lite minijul med henne för julklapparna hon hade behövde man på nyår så det ska bli mysigt att komma ut dit :)
Mycket har hänt sen sist jag skrev , mamma blev 40,julafton,juldagen och mycket mer men när jag sitter här så kan jag inte komma på så mycket mer, jag får försöka skriva oftare! Jag är riktigt dålig på de men det är inget som inte går att ändra.
Nu satte Packe på hockey på tv:n så jag ska väl krypa in i sovrummet med lite godis och njuta av en ledig eftermiddag/kväll.


Minijul med tjejerna :)









2010-12-21

Trots min enivsa känsla om att inte gå till jobbet så kunde jag ta mig dit imorsse och dagen har gått bra men den har varit stressig och jobbig, mycket julstök!
Men imorgon får jag paus från detta då de faktiskt inte bara är vi som ska behöva fixa med de utan alla måste hjälpas åt, jag hoppas på att bli färdig med allt annat runt omkring jobbet!
Nu är det inte långt kvar på denna veckan och jag ser fram emot att få dela den med de jag älskar mest! Imorgon hoppas jag på en minijul med Jessika och Elli, resten av veckan får tala för sig själv!

En första: En första áv vad? Det finns en första för så mycket, det finns alltid en första gång och oftast står den här första gången på spel. Men vissa stunder behöver inte denna första gång stå på spel utan det går att bygga upp något efter den här första stunden. Självklart pratar jag om relationer, det finns så mycket man skulle kunna sätta under denna rubrik men kärleken kommer väl alltid först? ;)
En första gång med Packe som inte helt gick som jag ville blev aldrig en sista gång :)




2010-12-20

Det här får mig att må bättre : Min mamma får mig alltid att måt bättre, mina vänner,min familj och min älskade Packe! När de är glada så är jag glad, det finns även en skitsak som är väldigt viktig för mig i min vardag som får mig att må bättre och det är shopping ;)
Även här skulle jag kunna sitta och rabbla upp saker som får mig att må bättre men jag har fått med det viktigaste och det är de enda som behövs.

Min dag blev inte som jag trodde, en stor sten lättade från mitt hjärta och allt känns bättre nu!


2010-12-20

En dag av besvikelse och tomhet. Denna vecka skulle blivit en utav de bästa på länge men en känsla inuti mig säger att det kommer bli en utav  de värsta på länge! Något som vissa tycker är rätt tycker andra är fel och man kan inte klandra någon men det blir svårt! Jag behöver släppa detta och försöka inse att alla inte kan tycka lika men det är svårt för mig i detta läge.
Att du är borta gör saken så otroligt svår, jag brukade kunna komma till dig med saker jag tyckte var jobbigt. Jag vet att du hade svårt att prata öga mot öga om saker men du var en ängel när man kunde prata över telefon eller internet och jag saknar det pappa. Jag kan inte förstå att det snart har gått ett år när det känns som vi pratade för en månad sedan, det känns bra att du stöttade mig med den saken jag hade svårt för och du fanns där för mig, du vågade stå upp för min skull !

Ett beslut kan förändra ditt liv och jag hoppas att mitt kommer förändra mitt på ett positivt sätt!


2010-12-09

Trött och utsliten sitter jag nu i soffan och hämtar mig efter denna helg! Det var en supertrevlig kväll igår hos Jessika , dock inte superpeppad på utgång så jag och Carro åkte åt var sitt håll och hem till sängen.
Jag har mycke att göra i veckan som kommer, fix och julklappar men ser fram emot veckan då det händer en del, mer snö vilket jag är överlycklig för , hoppas på en julafton med flingor som faller.
Jag har ännu en gång slarvat med bloggandet och mina personliga sanningar vilket kanske resulterar i att jag inte är en äkta bloggerska eller att jag faktiskt har ett liv ? Nu har jag missat tre stycken , men denna gång tar jag inte alla på samma gång utan jag tar de dag för dag så blir det några extra dagar :)

Det här upprör mig: Det är en svår rubrik då det finns ganska många saker som jag blir upprörd på. För de första så är det absolut alla barnsoldater,barn som inte har någonstans att bo eller någon mat, djurplågeri och krig! Men sen så finns de även bagateller till problem som upprör mig om man gämför med detta och det är nnär någon inte sköter sitt jobb, när någon ljuger, när någon sviker. Jag skulle nogk unna sitta här och komma på hur mycke som helst som gör mig upprörd men detta måste nog ändå vara det viktigaste.




2010-12-16

Vaknade med en konstig känsla i kroppen och kommer inte ihåg vad jag drömde! Nu är det nästan en vecka kvar till Julafton och jag längtar efter en mysig dag med familjen!Idag har jag ingen som helst lust att spendera min kväll på Duvan men jag får offra mig och parla mig dit!

Fyra av mina "barndomsvänner" jag umgås med idag: Den blir lite svår för jag har bara två som jag umgås med som jag träffade när jag va riktigt liten.
Nathalie började jag umgås med någon gång mellan ettan och trean, vi hade båda vattenkoppor och då bestämde sig våra föräldrar att vi kunde få leka med varandra då vi bodde grannar och efter de har vi umgåtts förutom en glipa på några år!

Jessika har funnits i mitt liv sedan ettan då vi var ett gäng på fyra tjejer och det sluta med att jag och Jessika umgicks och nu står vi här många år senare och umgås fortfarande!


(den översta bilden är många år gammal och den nedersta bilden är från åttan eller något sådant :)


2010-12-15

Just nu känner jag mig hemma i mitt liv, jag vet vart jag hör hemma och jag vet vad jag vill göra! Dock inte fullt ut. Jobb idag och fick se en söt liten bild på oss i corren, måste nog erkänna att jag aldrig har sett ett finare luciatåg ;)
Har varit hos Jessika en sväng och kollat på Tomten är far till alla barnen och ätit massa gott, och nu sitter jag här och inväntar en ny dag med nya bestyr!

Den här månaden: denna månad känner jag att det har fattas ett par viktiga beslut och allt har jag gjort med en känsla av power! Jag vill detta och jag inser att jag behöver de för min framtid. Jag är nöjd med månaden hittils, har fått umgås väldigt mycke med min familj och har haft givande dagar på jobbet samt med mina vänner! Jag skulle vilja sammanfatta denna månad som händelserik!
Och för att jag känner mig så händelserik och wild and crazy så bjuder jag på en underbar bild på mig själv ;)



2010-12-14

Det känns som att jag inte har skrivit på en vecka och de stämmer ju faktiskt nästan , till mitt  försvar så har jag definitivt inte haft tid! Jag har jobbat helg och sedan har jag varit med i Luciatåget på jobbet, men idag är jag ledig och jag hade tänkt mig att jag skulle sova ut men vaknar ändå tidigt !
Julen är snart här och jag allt känns så perfekt, ska hinna med några julklappar innan jul också och även hitta nyårsklänningen som just nu inte finns för mig! Igår kom Natha hit på en lång fika och det blev mycke skratt vilket var supertrevligt, idag ska jag bara slappa i soffan och senare blir det en fika me Carro :)
Jag har ju missat en del av dessa personliga sanningar så här kommer fyra av de.

Mitt första husdjur: Jag har haft många djur under min uppväxt så jag kan faktiskt inte komma ihåg mitt första husdjur. Men jag vet att vi hade katter när jag var väldigt liten så jag får väl gissa på de :)

Mitt favoritämne: I skolan var mitt favoritämne musik och bild, men just nu skulle jag nog vilja säga att mitt bästa ämne är när jag finns som en hjälpande hand till de som behöver!

Min favoritfödelsedag: Det är svårt att komma ihåg alla födelsedagar man har haft men den sista är den jag starkast kommer ihåg och den fick jag fira med Packe så den måste vara den bästa. Jag var sjuk dock men efter jobbet kom Packe hem till mig med presenter och kramar och till kvällen blev de restaurang. Dagen efter fick jag fira med alla nära och kära och det bästa av allt var att när jag kom hem på söndagen så hade pappa varit hos mig och skrivit en lapp i mitt block!

Detta ångrar jag: Det finns säkert alltid saker som man ångrar men skulle man inte ha gjort dessa saker så skulle du inte ha varit den du är idag och jag är nöjd med allt jag har nu. Visst har jag gjort saker som jag hade kunnat vara utan och även varit den jag är idag men de jag ångrar mest i hela världen är att jag inte gav mer tid till pappa. Jag önskar att jag hade hälsat på mer och att jag hade ringt mer , även om jag vet att det kanske inte var de avgörande för hans val men det är någonting jag ångrar starkt!




2010-12-10

Idag sitter jag här på min lediga dag och gick upp tidigare för att jag har tvättstuga, men jag ska inte sura för de ! Det blev en lite längre dag på jobbet igår då de va möte men de gick fort ändå, fick även julpynta en del!
Har gjort ett val och jag vet inte om de är rätt  men om jag inte vågar chansa så kommer jag ingenstans!Tack mamma!
Idag blir det en fixdag för imorgon ska vi ha glöggkväll hemma hos oss med familjen och det ska bli mys! :) Ser fram emot de väldigt mycket! Lussebullarna är slut så idag har jag tänkt att baka nya och lite annat smått och gott!
Gårdagens rubrik hoppade jag över för den handlade om min klädsel, vad jag hade på mig igår och det måste nog vara en av de tråkigaste rubrikerna plus att den har ju redan varit! 
Sitter och får tårar i ögonen av ett sms jag precis fick av min samordnare, Tack!

Mina drömmar: Så många drömmar,så många önskningar! Jag har två riktigt stora drömmar och den allra största kommer aldrig kunna gå i uppfyllelse, ingen kommer någonsin kunna ge mig denna allra minst jag själv! Jag vill ha min älskade pappa tillbaka, men jag vet att det inte kommer bli så fast jag måste ändå få drömma om de. Och det gör jag, 3 av 5 drömmar handlar om att du kommer tillbaka !
Min andra dröm är att få gifta mig,skaffa en underbar familj och hålla fast vid den man jag älskar! Och med Packe så vet jag att det är möjligt, tack!  Det finns så många små drömmar jag har men det tar för lång tid att skriva upp de här!


2010-12-08

Den här veckan: Denna vecka har varit hektisk såhär långt, Måndag: Ullared Tisdag:Storstäd,jobb,dansuppvisning Onsdag:Jobb och handla Torsdag:Jobb Fredag: Tvättstuga, fixa till helgens glöggkväll Lördag: Jobb och glöggkväll Söndag: Jobba delat! Vi får hoppas att de är de enda jag behöver göra denna vecka för jag tror inte jag kan klämma in mer!


2010-12-07

Mina syskon:

Markus "Macke" Pettersson:
Det första syskonet som kom efter mig var denna älskade pojke. Vi har växt upp tillsammans då han bara är två år yngre än mig och vi har lekt,bråkat,tjaffsat men ändå är vi där vi är idag! Du är den som jag har den starkaste relationen till då du är mitt enda riktiga helsyskon, du har alltid stått vid min sida och har alltid ställt. När vi va små lekte du me mig och min vänner sedan fick du egna vänner och då blev du tuffare dock inte när du va me mig själv. Sedan växte du upp och började lumpen och fanns alltid där om jag behövde skjuss eller något du kunde hjälpa till med. Du är en underbar,snäll,omtänksam människa och rättar dig oftast efter andras behov. Nu har du växt upp och flyttat hemifrån med en tjej och är uppei ditt men oftast har du ändå tid för din lilla syster som ibland vill ha din hjälp! Tack Markus, Jag älskar dig!



Elin Esseteg: Näste på ingång är denna söta tjej, inte alltid så lydig som liten men man kunde ändå aldrig något annat än att tycka om dig. Det fanns gånger då jag bara ville att du skulle försvinna när du hade klippt sönder mina verk från skolan men idag kan jag inte tänka mig ett liv utan dig. Du har blivit stor och jag kan inte tänka mig att du faktiskt är så mogen som du har blivit och när jag va i din ålder tyckte jag att jag va vuxen men där hade jag fel du är långt från vuxen men du har ändå blivit stor. Jag älskar dig !

Sanna Pettersson: Jag kommer ihåg när du va liten och jag tyckte du såg ut som en liten prinsessa, du var så söt och det kan ingen annan säga något annat om. Nu känner jag mig som en dålig syster men det har sina anledningar och jag ångrar att det inte kunde blivit på ett annat sätt. Du är nu 9 år och en jätteduktig dansare, fick en chock när jag träffade dig efter så lång tid och du hade växt och hade fullt upp med skolan och vänner och jag hoppas du vet att jag alltid kommer finnas där för dig. Jag älskar dig!


Melwin Esseteg: Älskade lilla skitunge, så liten och så söt kommer jag ihåg dig när du kom hem från BB. Jag kommer ihåg att jag hade haft tjejkväll och de va kvar när du kom på morgonen och hade jag inte vetat vilka dina föräldrar varit så hade jag trott att du hade en annan härkomst så mörk som du va. Vi kikade på inspelade band häromdagen och jade nästan glömt bort vilken häftig kille du va när du va liten och hur söt du var, riktigt söt precis som ett reklambarn.
Nu är du 6 och lillgammal och helcool, när ingen ser så är du världens mysigaste kille och Jag älskar dig för de!


Tindra Pettersson: Allt har blivit fel men jag lovar att jag ska finnas där när allt är rätt igen! En go tjeja som alltid har ett leénde på läpparna, du är en av de sötaste tjejerna på hela Jorden. När du är här så slår mitt hjärta några extra gånger jag kan inte förstå hur en en liten tjej som du kan vara så söt och så förståndig. En dag kommer du alltid veta vart du har mig när du blir lite äldre då du bara är 3 nu ;) Jag älskar dig!

Zebastian Pettersson: Samma sak som för syrran din så kommer jag alltid finnas där för dig när de står rätt till. En cool söt pojke och jag önskar att jag kunde ha samma relation till dig busunge som jag hade för ett tag sedan. Men jag lovar dig att det kommer bli så och det allra bästa med dig är att du är så otroligt lik din far vilket får mig att rysa inombords. Jag älskar dig skitunge!

-vill inte glömma någon så jag vill ge dig en liten rubtik då jag aldrig fick träffa dig, Martin Esseteg, sov sött-




2010-12-07

Nu är jag tillbaka på bloggen, har haft tre späckade dagar och har inte hunnit att skriva någonting. Helgen var supertrevlig, dock lite mycke vin kanske. Fredagen spenderade jag hos Elli med lite vin och sedan utgång vilket var en härlig kväll. På lördagen var jag hos Carro på kvällen och drack vin med henne och Jessika, även lite sing star fick vi in där. Söndagen bestod utav massa bak hos mammsen och det var en riktigt trevlig dag. Mamma följde även hem på kvällen för att sova här, mitt i natten fick vi vakna för att bege oss till Ullared. Min första resa dit, premiär på Ullared och jag är såld, blir dock lite nervöd när det är så mycke folk och du inte kan ta dig fram men vi hade tur med folket tydligen.
Kom hem sent och idag har jag jobbat och julpyntat hela lägenheten och jag kan säga att jag är supernöjd med mina köp på Ullared! Har precid varit och kikat på Sanna när hon hade dansuppvisning och hon är riktigt duktig, även fler grupper och vad kan jag säga , hur sött är det inte när 6-8 åringar står och dansar Beyonce - single ladies.
Jag har ju heller inte tänkt på mina personliga sanningar men  för att komma ikapp lite grann så bjuder jag på tre stycken idag eftersom vi är så nära jul ;)

En till töntig rubrik men jag tar med den ändå så jag inte hoppar över någon.
Det här hade jag på mig idag: Jag tänker inte gå tillbaka till söndagen för det kan jag inte komma ihåg vad jag hade på mig då så det får bli en uppdatering från idag :) Imorsse tog jag på mig min hräliga morgonrock i följd av mina mjukisbyxor och min underbara mjukiströja jag köpte på Cubus. Till jobbet hade jag jeans,en tröja och en stor stickad tröja över, hehe känns så töntigt att sitta här och skriva men jag har ju faktiskt lovat och jag vet ju att de finns vissa som vill ha alla dessa sanningar.

I min handväska: Vilken tur att jag rensade min väska idag annars kunde detta bli pinsamt ;) Jag har bla. min mp3,lipsyl,plånbok,vantar,nycklar och lite annat skräp som jag inte vet av såhär men inget av värde åtminstonde.

Jag har ju tre stycken idag men den tredje tänker jag skriva i ett eget inlägg för det är en rubrik som står mig nära hjärtat och jag vill ge all min uppmärksamhet på denna rubrik!
Jag tänker iaf bjuda på några bilder från baket :)








2010-12-04

Utvilad? Nej Seg? Ja
Jag hade en underbart rolig kväll igår, jag bestämde mig för att åka till Elli och dricka vin och kolla på Idol. Jag är dock besviken på svenska folket i hur de röstar men Jay gick ju iaf vidare och det är väl huvudsaken. Kvällen bestod av vin,shots,spel och mycket dans, det var länge sen jag hade så kul! Tack för en trevlig kväll alla medverkande! :)
Imorsse vakna jag och var inte helt piggelin men nu har jag tagit en Ipren och känner mig skapligt bra, ska ta en tur på stan med bästa Carro och se om jag kan hitta något. Jag handla lite saker igår och hon i kassan tyckte om folk som tänkte på sig själva till julen och inte bara la ner tid på andra ;) Och jag får väl ta åt mig och känna mig egoistisk, anledningen är Ullared jag väntar tills dess.
Imorgon blir det en heldag hos älskade mamma, då blir de julbak men de allra bästa med dagen är att Sanna och morfar kommer vara med :) Jag tycker att dessa personliga sanningar är lite tråkiga men när jag är klar med de så kanske jag hittar några andra ;)

Min tro: Hur ska man förklara sin tro? För vissa är det väldigt enkelt, men tro kan ju vara så många saker och jag kan säga att jag ingår inte i någon tro jag är ganska öppen. Men tro kan också betyda hur man ser på livet och vad man tror kommer hända, min tro på världen just nu är att den är påväg att gå under. Det börjar bli riktigt kallt, oliak världskatastrofer händer som inte hände för flera år sedan så min tro är att om några hundra år så går Jorden under. Jag tror också på att du kommer få en chans att träffa de du mist i ditt liv en gång till, inte på samma sätt som vi lever nu tillsammans men jag tror på att man aldrig kommer kunna lämna varandra för på något plan så kommer du alltid att få träffa de du mist en gång till. Hur,var och när har jag ingen tro om men jag tror på att de kommer hända!


Att jag är bra på att babbla är ju ingen nyhet och här har ni bevis på de ;) Jag hade ingen som helst aning vad jag skulle skriva innan så de fick flyta ut som de ville men då vet ni ju att det inte är något jag har suttit och kommit på för att de ska se bra ut utan de kom direkt från mig!


2010-12-03

Jag är trött och ska lägga min energi på att bli pigg till kvällen, pizza kanske hjälper? Dagens citat är

Ett ögonblick: Ett ögonblick av lycka kan snabbt förvandlas till en evig smärta. På ett ögonblick kan allt hända och du måste ta vara på allt som händer i ditt liv, ta vara på dig själv,din familj,dina vänner och allt runt omkring dig. På ett ögonblick kan allt detta vara borta och om du inte tar hand om de som står dig nära kan du få ångra dig och denna ånger kommer på ett ögonblick. Det finns många saker som händer på ett ögonblick och många av de kan man inte ens förklara! Jag hade en underbar pappa som jag älskade av hela mitt hjärta och på ett ögonblick var han borta! Ta vara på de runt omkring dig, en dag är de för sent!





2010-12-02

Dagens personliga sanning är Min bästa vän och den frågan kan jag inte svara på men däremot kan jag berätta om Mina bäsat vänner. Jag har ingen lust att skriva om något annat så jag kör på rubriken.

Mina närmsta vänner:

Nathalie Börjesson
Du är en underbar människa och genomgod hela du. Du ställer alltid upp och finns där när jag behöver dig, du fanns för mig när jag hade de svårast och jag kan aldrig glömma hur jag hade gråtit i flera dagar efter att pappa gick bort och så gick jag och mötte dig och jag kunde inte sluta skratta! Den dagen då vi va sjuka tillsammans i lågstadiet tackar jag för, hade de inte varit för den så kanske vi inte hade varit där vi är nu. Det uppkom ett glapp men nu är vi närmre än någonsin. Tack för att du finns!


Jessika Kreivi Tack för att du har varit en trogen vän sedan lågstadiet, dock våran hatkärlek till varandra när vi va små så fann vi varandra. Och jag tror inte att det gick en dag utan att vi umgicks i högstadiet, jag har de tiderna att tacka för! Vi har haft roliga, tråkiga, ledsamma,bråkiga och helt underbara stunder tillsammans och de dagarna bär jag med mig livet ut! Du är underbar!

Elinore Petri Tack vare din älskade kusin Jessika så kunde vi börja umgås och ha flera underbara år framför oss. Jag glömmer aldrig när du bodde hos mig och du var mer eller mindre som en syster och så mycket vi har gått igenom och så mycket som vi har gjort, det går inte ens förklara! Nu står vi här och att vi har kommit såhär långt är underbart, du är en vän att lita på och en vän jag alltid kommer ha! Du är bäst!


Niki Kubatlija En gymnasietid som inte kom till en ände. Även fast vi började umgås sent i livet så har du alltid kommit med goda råd och för mig är du en underbar tjej som står med båda fötterna på jorden. Trots att vi inte träffades förens gymnasiet så kommer vi kunna säga om flera år att vi har varit vänner i all oändlighet. Vi har gått igenom en del och det mesta har varit helt underbart roligt och du är en människa jag kan skratta med och bara vara mig själv! Tack för att du är den du är!


Detta betyder absolut inte att jag inte har fler underbara vänner, dessa fyra underbara tjejer har jag delat mitt liv med en lång tid och de står jag närmast men de finns så många som står vid min sida i vått och torrt som inte har blivit en utav de närmsta ännu! En vänskap är något som kommer med tiden och med lite tålamod kan det bli en vän för livet!



2010-12-01

Äntligen December, även fast det har kännts som December de senaste veckorna men nu är den här! Eftersom att dagens sanning är hur min dag har varit så skriver jag under rubriken!

Min dag: Min dag började 6.00 imorsse då min klocka ringde och det var dags att stiga upp, jag gjorde iordning mig och gick till bussen där Packe som vanligtvis brukar ta en eller två bussar innan mig stod och frös. Det hade inte kommit någon buss men när jag va inställd på att gå till jobbet så kom de en buss.
Kom till jobbet och förstod att vi skulle gå kort, typiskt när man har tänkt ut alla saker man behöver ordna med, men så kom denna älskade Aino och trodde att hon skulle jobba fast hon va ledig hela dagen så de löste sig på bästa sätt.
Har fixat med aktivitet på jobbet och halva dagen bestod av att sitta med "kontorsarbete"  vilket kan vara ett nöje ibland som omväxling.
Sedan slutade min jobbdag och jag gick förbi hemköp för att handla lite mat och sedan hem och sjunga lite till Lucia så jag lär mig sångerna utantill. Lagade mat och den var färdig när Packe kom hem. Sedan har jag skrivit lite adresser till julkort vilket jag förresten inte har en aning om när man ska skicka? Såg att Packe stoppa i ett tv-spel och skulle spela så nu ligger jag i sovrummet med tv:n på och tänker lägga mig under en filt och vila till tv:n,

That´s my glamorous life ;) ser nog ut som vilken människas vardag som helst!
Pratade med mamma 4 gångar i telefon idag och vi bestämde att det skulle bli julbak på söndag och sedan följer hon med oss hem och sover här. Mysigt att ha mammsen på nattbesök , vi ska ju till Ullared tidigt på måndag och de går inga bussar så vi funderar på taxi!

Nu ska jag sjunka ner i sängen och bara va :) Puss&Kram





RSS 2.0