2010-09-29

Igårkväll när jag gick och la mig såg jag fram emot en kväll på jobbet, nu när jag vakna så känner jag mig inte hundra men förhoppningsvis så går de över under dagen!
Vissa stunder i livet känner jag att allt bra händer mig och vissa stunder kan man känna att ingenting går din väg och allt bara går emot dig, oftast brukar detta gå i perioder. Men jag känner att min dåliga period har varat för länge nu och vill bara att den ska stoppas.
Jag känner att jag ibland vill lätta mitt hjärta här eller på fb, lättar dock inte allt då man inte behöver blotta sig för hela världen om alla sina problem. De flesta kanske tror att det är för att man vill ha kommentarer men jag gör de mest för att skriva av mig och visst känns de bra att mina nära och kära kan läsa de och ge mig råd för man har faktiskt inte alla nära och kära runt omkring sig men de kanske finns på fb.
Efter att pappa gick bort så har jag nu i efterhand kännt att jag och Markus har lämnats åt sidan, vi har inte fått ett enda smatal från varken polisen,rättsmedicinska eller bregravningsbyrån då vi ändå har sagt till att vi vill vara delaktiga, vi har inte fått några papper what so ever från någon utav dessa heller, är det så samhället går till? Som läget är just nu så är jag och Markus de närmsta anhöriga på pappret och vad jag har lärt mig så är det till de man ska lämna ut information så länge man är myndig ?
Och för att jag är ledsen och besviken på denna handling och vill ha information om allt och vill påpeka att detta har gått fel till så är det jag som får skiten, det är jag som gör fel och blir osams med alla! Visst jag tycker kanske inte bara att det är samhället som har gjort fel då det har kommit fram information och varken jag eller Markus får veta de men jag har aldrig bett om att bli osams med någon men ändå finns det de som hackar på mig och säger " Sofie måste skärpa sig" och till dessa personer vill jag bara säga : Snälla döm inte mig förens ni vet, förens ni har lyssnat, spring inte till varandra och prata utan stå upp för er själva och säg de till mig. Be inte mig höra av mig när det är ni som har problem med mig, och en sisat sak ta inte åt er om ni inte tycker att ni har gjort fel!
Är så mäkta trött på att det ska vara såhär nu, jag vill så gärna skriva allt jag är besviken på men gör jag de så kommer det komma massa kommentarer om hur fel jag har och samhället går till såhär när någon dör men det är bara dessa persaoner som säger att det går till så , ingen annan har varit med om samma sak!
Är trött på att ni ska gå runt och säga att jag bara gör mig osams med alla , tänk på hur ni själva handlar innan ni anklagar mig !


6 månader har du varit borta och jag kan inte förstå att det har gått så lång tid, jag är så ledsen att det har blivit såhär pappa jag vet att du inte hade velat detta. Men jag kan inte bara sitta och titta på hur allt har blivit och jag vet att du skulle velat att allt hade gått rätt till. Jag vet att du finns här men jag saknar dig så oerhört mycket och kan inte sluta tänka mig ett liv där du hade varit kvar......Älskade pappa varför gjorde du detta ?



2010-09-28

Solen skiner och det verkar va superväder ute, hade gärna tagit en promenix! Min röst har försvunnit och jag mor inte helt hundra, men efter en halstablett verkar de som att rösten är på väg tillbaka. Förra veckan jobbade jag ingenting och var ganska så less på att vara hemma men hade något att bevisa och jag känner att jag bevisade de, det är en berfielse att få lite turer denna vecka, synd bara att jag skulle bli sjuk! Är riktigt trött på att sitta hemma och inte göra speciellt mycke, måste iof baka till på fredag när vi ska fira Packe. Min lilla lya måste flyttstädas denna vecka också för på fredag ska nycklarna vara inlämnade , kommer sakna den lite men är lyckligare här :)
Helgen var superlyckad, överraskningsfesten för Packe var riktigt kul och jag hoppas att han hade en trevlig kväll. Har dock lite problem med lokalen som jag hyrde, denne som jag hyrde den utav svarar inte i telefonen och jag kan inte lämna tillbaka nyckeln men förhoppningsvis svarar hon denna vecka iaf!
På fredag kommer Melwin och sover hos oss , ska bli så så mysigt och på lördagen följer vi me och kollar på när Packr spelar innerbandy!



Vill inte att morgondagen ska komma.....


2010-09-24

Efter att ha varit hemma en vecka var jag tvungen att titta efter när jag skrev datumet !
Denna vecka har varit fullspäckad samtidigt som den har varit väldigt lugn, i måndags var jag på Afropowerdance , det var spännande och kul dock inte lika kul med min träningsverk dagen efter. Men jag överlevde, jag som aldrig annars har tränat i mitt liv, det var en enstaka gång som jag va på nån gruppträmning.
Veckan har bestått utav lycka , besvikelse och ilska! Fick ett samtal från jobbet som gjorde mig väldigt glad när jag efter de samtalet fick ett samtal om varför jag BARA hade fått de lilla. Är så besviken och tycker inte att vissa människor passar som chefer , handlar inte en chefsroll om att vara rättvis, behandla alla lika och gå efter reglerna eller har jag missuppfattat detta?
Så denna vecka är jag hemma och tänker inte jobba för jag är så besviken och kan inte hålla mina känslor inne om jag skulle möta på en sk "chef" .
Efter detta beslut som jag går och tänker på dag in och dag ut så lånade min älskade söta Patrik min cykel och vips sås var den borta och jag som satt och betala den samma dag :/ Ska det bara gå nedåt för mig, på allt detta så är jag förkyld och hostar, såklart tycker jag synd om mig själv!
Det känns skönt med helg, dock ingen skillnad från resten av veckan förutom att min älskling kommer vara hemma med mig :)
Nu sitter jag och räknar ner tills han om 2 och en halv timma kommer hem till mig! Tragiskt nog väntar jag också på att Våra bästa år ska börja.



En morgon full med tankar och ovisshet, jag vaknade och tänkte inte så mycke utan gick upp och gjorde mian sysslor när jag sedan satte mig vid datorn för att se ifall du var online på msn. När jag loggade in på msn kom jag på att du finns ju inte, du är borta, faan ! Känslan var helt otänkbar jag hade inte en tanke på att du var borta, du va ju på msn ! Pappa snälla logga in .............



2010-09-19

En morgon fylld med tankar och beslut, valet ? Vad ska jag rösta på, jag hoppas alla som har rätten till att rösta gör de för det är detta vi har kämpat för i åratal och har fått de och då ska man ta vara på det! Även om man som jag är helt bortkommen och helt ointresserad av politik så tycker jag att man ska göra sin röst hörd!
Helgen har varit fullspäckad med flytt, ja nu har jag flyttat ut mina saker från min första lilla etta och har en del av mina saker i Hejegården medans resten får vänta i förrådet på nästkommnade lägenhet som då kommer vara lite större än den i Hejdegården.
Tack alla som hjälpte till med flytten igår , ni fick stå ut med översvämningar och regn men det var ingen som klagade, ni är underbara!
Nu finns det lite som är mitt här och det vart supermysigt, många tända ljus och mys igårkväll!
Dagen har att erbjuda röstning,taco och diskning på hög nivå, min hals gör mig tokig den kliar och jag hostar men ingenting hjälper??
Filmen med Cameron Diaz och Tom Cruz visas på tv:n nu och jag är inget stort fan av action men än så länge verkar den ganska bra. Nästa vecka kommer bli så stressig och jag vet inte hur jag ska hinna med allt, fix fix och fix, förhoppningsvis kan jag få lite hjälp utav mina kära vänner!
Måste försöka diska och fixa lite här, jag är dock ingen superwoman som kan göra allt samtidigt!
Njut av denna dag så bjuder på en härlig varm Kretabild i kylan....







2010-09-17

En helt vanlig fredag med många funderingar och tankar!
Allt är en enda röra och jag vet inte riktigt hur jag ska ta mig ur detta, jag har inte valt att bli inblandad i något men när inte de rätta orden kommer fram så blir det såhär. Jag kan bara inte förstå vad jag har gjort för ont för att denna person ska gå omkring och ljuga ihop sina egna historier om mig, nu mera ingår jag längre inte i detta släktträd! Känns inte jättebra men jag känner ändå att jag tar mogna beslut som ingen annan gör och att jag har gjort mitt, jag har försökt men vill ingen lyssna på mig så tänker jag heller inte tvinga de.
Om det är så jobbigt att lyssna eller om det är så kul att hitta på historier om en människa så kan det lika gärna va, såna personer behöver jag inte i mitt liv. Jag vill få fram rättvisa men när folk tycker att det är ovesäntligt att låta informationen komma vidare till mig då får de leva sitt egna liv för jag vill inte ingå i de, jag kan lika gärna ta fram den informationen själv om det ska vara så svårt att föra den vidare.
Jag är besviken och ledsen trodde aldrig att detta kunde hända!
Blir arg och besviken på mig själv att jag har svårt att lita folk, jag har jättesvårt att bara låta allt flyta på, det spelar ingen roll hur mycke man avstår eller gör jag vet inte om jag klarar av de?
Jag är glad att jag har de som stöttar mig men skulle vara ännu lyckligare om mina närmsta faktiskt fanns där för mig!


2010-09-12

Idag är en väldigt speciell dag, en unik dag, en oförglömlig dag , någons födelsedag! Älskade pappa, detta är din dag och ingen annans, du finns i mina tankar oavbrutet denna dag!
För exakt ett år sedan bestämde vi oss för att åka och köpa något fint till dig och komma ut till huset och gratta dig på din 42-årsdag. Jag och Markus åkte och handlade en lampa , som du hade tjatat att lampan utanför dörren var så ful, vi letade och letade efter något litet med döskallar också och hittade några bilgranar som var allt annat är granar det var något av dina favoriter ALLT med döskallar!
Så åkte vi, vi såg fram emot detta eftersom det inte alltid är att man åker ut till huset! När vi kom såg du ganska förvånad ut men glad att vi kom. Du satt på altan med en cigg i ena handen och en kopp kaffe i andra, förvånad att få presenter ? Ja det var du !
Vi stannade en stund och pratade och du förklarade att det skulle bli lite partaj senare och ville att vi skulle komma :) Jag känner mig som en tom tanke för jag kan inte hur mycket jag än tänker komma på ifall vi kom till dig senare!
Idag blir du 43 år och jag hade gjort allt för att få komma till huset och se dig sitta där, men istället får jag åka till din grav och lägga en blomma. Något som jag har så svårt för, jag har svårt för att förstå att min pappa ligger i en kall grav och att jag måste åka dit för att få "prata" med dig.
Men en dag som denna tänker jag bita ihop och hälsa på dig. Jag är så glad över hur mitt liv ser ut nu och jag kunde inte fått en bättre vardag än den jag delar den med just nu. Men det saknas något och det är du, jag vill inget hellre än att visa upp den person som står vid min sida dag ut och dag in, jag hoppas att du på något vis kan se och höra hur han är!
Älskade lilla pappa jag vet att huset är tomt ikväll, jag hoppas att du unnar dig ett av dina partaj !
Du kommer alltid finnas hos mig jag älskar och saknar dig otroligt mycket!





2010-09-07

När du vet vilken tid Våra bästa år är om dagarna och sitter fastklistrad vid de , då har du varit hemma för många förmiddagar.
Denna dag är det fika och jobb på schemat, missar dock idol ikväll :/ nu är det de bästa avsnitten och jag jobbar imorgonkväll också så missar det då.
Igår stod det bak på menyn medans två grabbar satt och spela tv-spel , lät dock inte som två grabbar hade nog gissat på två pojkar ;)
Nu måste jag gå och fixa mig, jag behöver cykla hem innan och hämta lite brev ,
Ha en underbar dag!

-Tänker på dig gumman -



Jag tänkte på dig extra mycke igår, en tragisk olycka eller inte skedde och jag såg hur folk skrev på fbsidan och blev stel i hela kroppen. Det var så det var med dig, jag fick höra att du var borta men var det bara vi i denna bubbla som tänkte eller visste det ? Nej inte när jag logga in på fb och såg alla inlägg du hade fått , hela min kropp stelnade  när jag såg " R.I.P Johan " Det var sant ?


2010-09-02

En ledig dag med sol :)
Hade en ovanlig men rolig dröm när jag somnade på soffan efter att Packe hade gått till jobbet, jag var me i Fångarna på fortet och gjorde nog ganska bra ifrån mig. När jag gjorde illa mitt knä så var vad frågan i alla tidningar " Kommer Sophie fortsätta att hjälpa sin grupp eller kommer hennes knä hindra henne?" Men stark som jag så gick jag till min grupp och berätta att jag skulle fortsätta tävla, så nu kan alla räkna in mig som en deltagare i Fortet ;)
Nu ska jag äta lite frukost och sen göra mig iordning för att åka hem och fixa lite, Tack Natha för att du hjälper mig!





2010-09-01

September och hösten är verkligen här, jag har varit hemma och hämtat mina höstkläder nu tror jag att vi bara måste inse att den är här!
Om två timmar börjar jag jobba och på en och en halv timma ska jag hinna fixa resten av tvätten och göra mig iordning för att åka, tvättade och insåg att jag hade gjort fel i dessa maskiner så fick tvätta om hälften!
Har inte handlat så de finns inte mycke att äta och då får man gå till Mcdonalds , och eftersom att jag känner mig lite wild and crazy idag så tog jag en Mc´chicken ;)
Imorgon måste jag hem och rensa ur min lägenhet lite extra mycke eftersom att elen är uppsagd så kylen måste plockas ur och lite andra kökssaker som jag vill ta me till Hejdegården då min käreste inte har så mycke att välja på!
Bäst att jag börjar , ha en underbar dag!



Jag vill komma och hälsa på men jag vågar inte .....



RSS 2.0