2011-08-31

Underbara dröm! Ibland kan det vara så underbart att drömma men det är oftast delade känslor när man vaknar. Man ville så gärna att det skulle vara sant men vet att det inte är de. Tankarna på ett familjeliv har kommit mig ännu närmre och starkare på sistonde och egentligen tror jag inte att jag är beredd att skaffa ett nu utan bara för att så många runt omkring får de att se så lätt ut.
Jag kommer alltid vara rädd för denn kliché att när man varit gift ett tag är det inte lika spännande längre och mannen söker sig till något yngre. Men om det skulle va sant vad är då denna man värd ?
Detta har absolut ingenting med mitt liv att göra just nu det är mest min framtid jag oroar mig för.

Min hosta är nästan borta och min röst är nästan helt återställd så imorgon är det jobb som kallar igen, idag bör jag åka in till stan och hämta ut recept samt köpa höstskor som inte läcker.
Bara för att jag vill tillbaka till fredagen så bjuder jag på en väldigt suddig bild från Ken, MEN det var också den bästa sa Maja  ;)





2011-08-30

Sjukling idag :( På nått sätt var det väl väntan, så denna dag har jag spenderat länge i sängen och sedan upp för att sova halva dagen i soffan.
Hade en dröm idag som satte sig direkt i mina tankar, för att nå toppen måste du jobba hårt! Jag har absolut inte nått toppen varken i mitt liv eller arbetsliv.
Min hosta får mig snart att gå in i väggen så mitt kall är till apoteket ....




2011-08-29

Måndag och trött!
Känner mig lite hängig denna dag, har nu krupit ner under täcket med min lap top för att kika på lite höst skor samt jacka. Hade heller inget paraply med mig så är en aning blöt men efter en stund under min pälsfilt ska jag nog kunna bli torr och pigg.
Mina ben är så trasiga efter helgen, klantigt utav mig men nu i efterhand tycker jag mest synd om mig själv ;)
Är galet nöjd med helgen och skulle vilja göra den om och om igen. :)
Händer så konstiga saker här hemma och vet inte riktigt vad de står för. .....
H&M,Nelly,Halens,Ellos,Bubbleroom,gina tricot......vart ska jag börja!?







2011-08-28

En galen och helt underbar helg som jag kommer minnas länge!
Inför fredagen var jag uppspelt och hade höga förväntningar, men väl på plats så visade de sig att det inte riktigt är ett sånt ställe jag vill hänga på. Dåliga förband och amatörer, men även om det inte blev som förväntat så blev det helt kul på en annan nivå :) Ken Ring m. co var nice och jag klagar absolut inte på de ;) En kväll jag kommer minnas länge och hade galet kul, Tack Maja med fler.
Lördagen började inte alls bra, bakis ? Ja ;) Följde med mamma till Ljungsbro marknad och handla lite gott, sedan var det bara att börja om. Dusch,pepp,musik,ipren.....så var jag igång igen. Födelsedagsfest, att jag inte riktigt mådde så bra gick över efter några cider. En superkul kväll, tack till alla och grattis Dennis på den stora dagen!
Jag efterlyser dock min röst denna helg, den vill visst inte medverka. Inte nog med de, lilla Sophie fastna med klacken i räcket på väg hem igår och DUNK på backen , men upp igen! Har inte haft skrapsår på benen sedan jag var liten men fick sätta på mina finaste plåster och krypa ner under täcket ;)
Inga bilder från gårdagen ännu och ännu mindre från fredagen men it´s coming.






2011-08-26

Tack alla för det positiva bemötande jag fick angående mina blogginlägg, känns jättebra :)
Äntligen är fredagen här och Ken :) Har precis slängt i mig lite mat och väntar nu in Majas dom om när jag ska va hos henne ;) Ska hoppa in i duschen och försöka bli lite fin till kvällen, den stora frågan är ju .... Lite baggy eller klänning ? Risken finns ju att man klassas som en överklassbrud på ett sådan ställe men den risken får vi ta.
Jag har försökt ta mig in mot badrummet ett tag nu men har på något vid fastnat i soffan, denna fredag som jag har väntat på, skärpning Sophie!
Ha en helt underbar fredag, se till att njuta av solen ! Ciaoo :)



2011-08-25

Singing keeps me going
Ser fram emot morgondagen, önskar det kunde gå fort nu! En jobbkväll,en jobbdag och ett par solningar så kommer kvällen och Ken !
Det känns bra att det är en kort tur på jobbet ikväll men morgondagen är desto längre, det känns som att jag bara går och väntar på varje jobbtillfälle men jag gör ingen nytta alls mellan. Jag har plugg,packning inför flytt och egentligen städ på schemat men vad är allt detta mot lite egentid :)
Jag har planerat upp min dag och måste sätta igång,
Har inga bilder på datorn så jag bjuder på en midsommarbild och såklart Tickets to Ken ;)







2011-08-24

LÖN imorgon :)
Har varit lite fattig denna månad så morgondagen känns underbar! Har precis kommit hem efter en lång dag på jobbet, först möte och sen jobbkväll. Trodde detta möte skulle innehålla något intressant efter så lång tid men det kan jag inte påstå att jag tycker. Mina känslor inför fredagen är så underbara, känner att detta kommer bli så himla kul och jag längtar som en tok, egentligen inget speciellt förutom att Ken Ring kommer :)
Ont i halsen och mör i kroppen hoppas inte på någon sjukdom här, men jag blir oftast inte sjuk , det bryter aldrig ut.
Jag känner att dessa tre lediga helger är mer än gärna välkommna att inleda min höst, för jag erkänner nu att hösten är här! Lite mysigt med stickade tröjor, te och en filt  med massa ljus i soffan. MEN vi har inte direkt fått någon riktig sommar vilket jag är väldigt besviken på, jag har inte känt någon riktig sommarkänsla i år.
Många funderingar över Jorden och dess undergång, men vem är jag att sitta och tänka om sådana tråkiga saker när vi lever i nuet ;)
Varma koppen, lite choklad och mys framför Sex and the city så får min kväll avslutas sen!




2011-08-23

Denna morgon var inte alls vad jag hade hoppats på, min hals vill inte ge med sig och kroppen hänger inte riktigt med. När jag gick och la mig igår hoppades jag på att jag skulle vakna upp piggelin och bara njuta av min lediga dag, men på de så var de ju sol ute fast jag ser att molnen kommer nu så jag stannar inne ändå ;)
Vaknade även med en känsla och tankar om hur mitt liv ser ut just nu, det var väl inte meningen att det skulle bli såhär ? Jag har så många vänner och en familj som finns runt omkring mig men ändå känner jag mig så ensam, som alla kommer med goda råd och tycker att detta ämne bara är att glömma.
Men det är svårt när det en gång var så underbart, men vad hände ? Måste de finnas en länk för att allt ska fungera ? Inte ens ett Grattis på sin födelsedag ? Inte ens ett hej någon gång ibland ? Lögner!
En kliché : Ta reda på sanningen innan du går och pratar om mig!
Idag är en dag då jag känner mig ledsen men måste ta till mig av vad mina riktiga vänner och familj säger till mig, " Du är inte värd att gå och tänka på de" ! Efter denna morgon ska jag nog lyssna på de.

Men mitt liv fortsätter och just nu är jag nöjd! Tre dagar jobb kvar innan det är Fredag och då ska jag och Maja på roligheter :) Tre helger är jag ledig och det känns underbart, har haft några hektiska veckor på jobbet nu men är glad att alla är tillbaka från semestern nu. En sväng i soffan innan jag kanske behöver fixa här hemma ....

Jag slänger upp en bild på en del utav mina underbara arbetskamrater!









2011-08-08

En enda stund kan få dig att fundera, fundera på vad du vill, vill du att det ska vara såhär, såhär är det !
Jag känner mig levande men ändå en av de mest ovetande människorna i världen.
Hade en underbar kväll med fina vänner i onsdags, en omvändande kväll!
Efter det var det bara att bege sig till jobbet för en lång jobbhelg, har varit isolerad och inte haft tid för något annat än jobb och plock.
Igår klockan 15 fick jag äntligen gå ut genom dörrarna och känna mig fri och veta att idag kan jag sova ut ;) Det vart såklart lite kalas för Elin som blev 15 , Grattis igen skruttunge !
Efter att ha njutit av vädret förra veckan blev jag ganska glad att det blev dåligt väder i helgen eftersom jag ändå skulle sitta instängd på Duvan men nu vill jag njuta igen och det verkar som att Sverige inte är mitt kall!
Tack Hanna för en underbar kväll !




RSS 2.0