2010-10-31

Trött och utmattad! Ligger i soffan och har legat här mestadels hela dagen, vaknade denna morgon med en känsla av besvikelse, jag känner nog att jag har gjort tillräckligt och mer kan jag inte ge men om inte de är uppskattat så vet jag inte vad jag mer kan göra!
Tack alla för en supertrevlig kväll igår! Tycker dock att den som tog sönder garderoben kunde valt att stanna hemma :/ Har spenderat hela morgonen med att vika mina kläder och göra om och det tog lite tid, städat och sen fick de bli soffläge hela dagen. Pizza,godis och film, lagom tjock efter denna dag!
Har haft en helt okej helg och är nöjd med den, nu väntar en ny vecka med nya jobbturer ?
Har precis kollat på Idol eftersom jag missade den i fredags och jag vet inte riktigt om jag tycker att det är så bra i år det var nog bättre förra året, GG börjar om en stund och förhoppningsvis bjuder de på ett spännande avsnitt.
Tror egentligen att man ska gå till gravplatsen på Halloween men det tar alltid emot , jag vill inte gå till en kall kyrkogård för att hälsa på min pappa, det vill nog ingen, jag vill gå till ett varmt hus och få krama om honom! Känns inte rätt på något vis alls, jag hoppas att det en dag ska kunna kännas lättare att gå till din plats. Jag tycker inte och vill inte använda uttrycket att du ligger där, för du är på en fin plats, en plats där du får göra precis som du vill, en plats som du har skapat själv en plats som du bara har drömt om innan. En dag ses vi igen och då kan vi skapa en plats ihop!





2010-10-30

En mycket härlig morgon med kärlek :)
Hade en supertrevlig kväll igår med mycke skratt och god mat, synd att inte alla kunde komma men tur att vi kunde hitta folk så inte biljetterna blir kastade i sjön. Grease var hur kul som helst, dock väldigt mycke omgjort och sångerna var på svenska ?? Förstår inte riktigt men det var en kul och intressant föreställning. Somnade ganska fort igår och idag får et bli exotisk planka till mat ;)
Det blir en fullspäckad dag med jobb,städ och party! Nu måste jag börja morgonen med att diska för hemma hos oss har vi inte så mycke porslin så det finns över när 11 pers har varit här och druckit öl/cider/vin ;) Sedan är det jobb i fyra timmar 12.15-16 och efter de måste jag fort hem och fortsätta städa och spöka ut våran lilla lya och omvandla mig till Catwomen så är allt fixat och klart för ett glas vin :)
Tack alla arbetskamrater och ni andra för en supertrevlig kväll!
Nu måste jag sätta igång med disken , ha en underbar dag.(har inga bilder från gårdagen ännu så fick bli en gammal bild)
Puss&Kram




2010-10-29

Vaknade klockan 07.00 utav en dröm jag kunde varit utan, inte nog med att det finns patetiska männsikor utanför mitt hem men på natten ska de in i mitt sovrum också!
Blev ganska så trött och irriterad igår på denna kvinna som jag skulle lämna tillbaka nyckeln till, hon ringde mig häromdagen och förklarade att hon hade varit utomlands så det är därför jag inte fått tag på henne och hennes man, hennes man har ju dock svarat i telefonen några ggr. Sedan bestämde vi att jag skulle komma som igårkväll så sent på kvällen åkte vi och när vi kommer fram öppnar hennes dotter och säger att mamma är på konferans till imorgon. Jag kan ju bara säga att det var första och sista gången jag hyr den lokalen ! 
Jag hoppas på en supertrevlig kväll, och hoppas att alla har med sig sitt bästa humör!
En nära vän har gjort mig besviken och hoppas bara att det var ett misstag! 
Jag hade gärna suttit här och låtit mina tankar spruda iväg men måste städa,in till stan och göra mig iordning själv då de kommer flera som vill låna min dusch sen :) 
Ha en underbar dag! 
Puss&Kram

 



2010-10-28

Det blev en helt okej dag på jobbet då jag var köksansvarig :) Handlade lite på stan efteråt och åkte hem för att laga mat, men ibland räcker man inte till. Vill inte ha dålig energi nu när jag ser fram emot en underbar helg, ska snart gå ut och gå med finaste Jessika förhoppningsvis kan jag gå av mig min dåliga energi då.
Jag tjatar om denna städning men jag måste städa nu eller imorgon , dessutom in till stan! Just nu orkar jag inte tänka på de så ska slänga mig i soffan en stund!
Puss&Kram


2010-10-28

Ensam,kallt och väldigt mörkt sitter jag i soffan med tv:n på för snart ska jag kila iväg till bussen för ett pass på Duvan, igår kändes det skönt att få ett extrapass men nu hade jag hellre legat kvar under de varma täcket.
Det är ju som tur en kort tur så det ska väl gå fort, drömde om jobbet tom , kan man inte bara få lämna det på jobbet och drömma en underbar dröm istället! Har vaknat ett par gånger inatt men har kunnat somna om igen.
Ikväll ska jag äntligen lämna tillbaka nyckeln till lokalen som jag hyrde för en månad sedan , lite besvärligt att man bara kan komma senare på kvällen , jag känner inte att jag har någon lust att sitta på en buss till Abisko klockan nio på kvällen när det är kallt och ruggigt!
Längtar till helgen, det var ett tag sen jag hade planer för både fredagen och lördagen!
Nu måste jag springa till bussen,lägger in en varm Kretabild i kylan Puss&Kram







2010-10-27

Mätt och belåten sitter jag bredvid min kära Packe som spelar tv-spel, vart ska jag ta vägen? Kan inte titta på tv i sovrummet för det är blöta kläder över hela sängen efter tvättstugan idag.
Har haft en händelserik dag idag om man jämför med alla mina andra dagar, Lina kom på en fika och vi pratade om allt och lite nyheter som jag dock inte kan slänga ur mig här. Sedan kom Macke och hämta mig för att åka hem till han och Mia och hämta alla mina bilder som har blivit kvar på hans dator, vi tog svängen förbi ÖB och jag måste nog säga att det är en superaffär jag hittade mycke bakplåtar osv :)
Har suttit och kollat igenom alla bilder och får många skratt åt allt knäppt man har tagit kort på under åren.
När jag hade slängt i första maskinen i tvättstugan och sedan gått till centrumet och lagt mig i solariet så ringer mamma och säger att jag ska jobba på eftremiddagen ..... jag har tagit fel på månad jag skulle ju hjälpt en arbetskamrat idag. "Kan du skynda dig hit?" Hehe ja va säger man, det är ju mitt fel men jag kunde ju verkligen inte eftersom tvätten skulle ligga i två timmar, solariet hade jag ju kunnat strunta i men icke tvätten.
Fick en extratur imorgon 7.30-13.30 sedan måste jag hem och fixa till helgen, städa mm. Kom på att jag nog inte har bestick till alla som kommer på fredag jag hoppas de kan nöja sig med plastbestick om jag kan komma ihåg att köpa de!!
Nu ska jag se om Packe har lust att stänga av spelet och umgås lite med mig till en film kanske ?
Jag tänkte att jag bjuder på en supergammal bild nu när jag ändå har de här ;) Denna bild är på mig och Jessika antingen i högstadiet eller ettan på gymnasiet !







2010-10-27

Det verkar inte som det kommer fram någon sol idag men jag har väldigt många inomhus sysslor att göra så det spelar ingen större roll för mig.
Jag är så lycklig och stolt att jag börjar komma över mina rädslor för att vara själv, precis efter att du hade gått vidare kunde jag inte gå in i ett mörkt rum, jag kunde inte vara hemma själv utan att vara rädd dag som natt. Allt börjar bli bättre och av någon anledning tror jag det är dig jag har att tacka även fast det var pga dig jag inte  vågade, jag känner inte längre din närvaro och kan slappna av!
Inom min familj så finns de tre till som har gått bort på ett onaturligt sätt när jag har levt men detta tog hårdast på mig, jag har inte kännt såhär innan. Och det betyder absolut inte att jag inte har älskat alla, en familjemedlem försvann när jag var väldigt liten och fick inte träffa den lille, den andra familjemedlemen försvann snabbt och hastigt men jag hade inte haft någon riktigt relation sedan jag var liten med denne och den tredje fanns i mitt liv men var inte riktigt min släkt på de viset men det kändes ju ändå som de!
Min familj har fått gå igenom mycket och nu hoppas jag att vi kan börja om på nytt och att vi har turen med oss!

Jag ligger och tittar på Våra bästa år och kan nu erkänna att jag är fast! Men jag måste nog slita mig för tvättstugan tror jag, har tänkt att städa lite idag då de blir storfrämmande hela helgen :) 
Puss&Kram

 



2010-10-26

Allt jag kämpar för på dagarna försvinner på natten, jag kämpar för att gå vidare, jag kämpar för att inte vara ledsen men du kommer till mig på natten och tar tillbaka allt detta.
Jag kan inte/vill inte förstå detta, du är min pappa!

Jag ligger fortfarande kvar i sängen men måste snart upp och göra mig iordning. Börjar jobba klockan två, har fått ett nytt erbjudande på jobbet som är både på gott och ont. Jag önskar att jag kunde ha ett jobb där de erbjuder mig jobb istället för lösa rader, men jag hoppas att jag kommer kunna komma ifrån Duvan så småningom.
På fredag är de Grease som gäller, ser fram emot denna dag då ska alla komma hit och mysa innan !
Imorgon är jag ledig så då ska jag hinna tvätta och städa och göra jobbiga besök!
Nu måste jag göra mig iordning och fixa lite ha en underbar höstdag Puss&Kram





2010-10-25

Måndag och ny vecka, ska bli skönt att komma till jobbet! Är så lycklig över mitt lilla schema och känner att jag inte kunde vara mer nöjd just nu.
Måste springa till bussen snart så det blir ett kort inlägg och egentligen vet jag inte vad jag ska skriva men kände för att sätta mig och skriva lite innan jag går oavsett vad jag skriver!
Igårkväll kollade jag på tv mestadels skulle kolla på Beck när Packe plötsligt säger " Du vill inte se detta eller du borde inte se detta" så gav han mig en puss. Jag förstod ganska snabbt och bytte kanal men ändå kunde jag inte släppa vad som skulle kommit. Jag var tom nära på att byta till kanalen igen, varför vill jag se ? Kunde inte hålla tårarna inne och kände paniken, de vart varmt jag kunde inte ligga still och allt blev bara jobbigt.
Ska det vara såhär, ska jag aldrig kunna kolla på film igen ....?
Ser fram emot en dag på stan med Natha, ne nu måstej ag springa till bussen Puss&Kram





2010-10-24

En dag jag kunde vart utan är denna dag, vaknade lite halvt men tänkte att det bara var tidig morgon men icke klockan var ganska mycke. Även fast jag har varit vaken hela dagen så känner jag mig väldigt trött och seg, fast just nu känns de inte som att jag skulle kunna somna om jag la mig.
Inte ens min pojkvän sitter med mig i soffan han bryr sig bara om sin musik just nu ;P om man får kalla de för musik!
Om en timma börjar gossip så då blir det ännu mer ensamtid, efter de börjar två bra filmer som jag vill se men kan dock inte bestämma mig för vilken.
Är lite sugen på tv-spel men det blir väl inget me de ?
Tråkdag, vill bara lägga mig och vakna imorgon på strålande humör och bara njuta va dagen. Ska jobba lite imrogon och sedan gå och fixa till nästa helg, käraste Natha ska firas samtidigt som vi slår till med Halloweenfest blir dock stressad på folk som inte svarar , kan tänak mig att de väntar och ser vilka som kommer och inte. Jag tycker man ska våga ta egna beslut :)
Hade en supertrevlig kväll igår, mycket prat med god mat och trevligt sällskap. Älskar mitt liv och de runt omkring !

Nu ska jag gå och göra chokladbollar det kanske kan lätta upp stäminingen här på Rundelsgatan :)




2010-10-23

Gårdagen vart ganska stressig, på jobbet och efter! Jobbdagen började ganska lugnt tills vi skulle sätta ihop soffor sedan efteråt var de bara att springa till systemet och hemköp innan jag fick komma hem.
Vilade en liten stund men våran nya granne har skapat en replokal hemma hos sig och det låter icke bra så de fick bli att gå upp och duscha och göra sig iordning för myskväll med tjejerna.
Myskvällen blev partyhumör och krogen, det var dock inget folk ute och kvällen avslutades tidigt men de va skönt att få komma hem och lägga sig under ett varmt täcke!
Fick vakna lite tidigare då Packe är på innerbandy nu, jag hoppas på vinst så de kommer hem en glad man. Sedan blir det kalas i Tallboda och sen får vi se vart kvällen leder.

Har tänkt och funderat och är så tacksam att du fick spendera dina sista år med en underbar kvinna som gjorde allt för dig. Du gjorde många dumma och konstiga beslut men hon stod ändå vid din sida och jag är så tacksam att du fick chansen att leva ett liv med henne!
Är bara så arg och besviken på denna situation......frågan är om jag kan ändra på de ?



2010-10-22

Ännu en morgon vaknar jag stolt i sängen, har haft så svårt med vissa saker sedan pappa gick bort men de börjar bli bättre, jag börjar leva som vanligt igen. Det kan ju dock aldrig bli som vanligt men jag är inte rädd längre.
Igår blev det en långpromenad med Carro runt ån och mycke snack och sedan kom Natha på besök och drack lite varm choklad då jag var väldigt frusen och till sist blev de Mcdonalds med Packe.
Nu ligger jag i sängen och väntar in min jobbtid , ikväll ska de bli Idol och mys med Elli och förhoppningsvis hinner Jessika komma också :)
Nästa helg är de Halloween då har det planerats en Halloweenfest, hoppas att så många som möjligt vill komma och att så många som möjligt vill komma utklädda ;)
Får man längta lite till de att man ska sätta upp ljusstakar i fönstren ? Det gör jag !
Nu måste jag kolla upp buss och göra mig iordning för en dag på jobbet , Puss&Kram





2010-10-21

Vaknade för en liten stund sedan och ligger fortfarande kvar i sängen :)
Ska göra mig iording för en fika med Sofie nu snart och sedan iväg och jobba tre timmar, sen fika igen med Carro! Mitt ansikte är bärnnt och gör ont, solade inte så länge men ändå får jag se ut som en röd tomat nu!
Blev tom och stum och vet inte riktigt vad jag ska skriva mer så jag lägger ned detta för stunden och går och gör nån nytta istället.


2010-10-20

Nu måste jaf snart springa till bussen men hade lite tid över, har inte städat eller gjort iordning något här hemma idag :/ Och inte heller har jag vart på stan, vet inte vad det är med mig, jag har ingen lust och orkar inte!
Förhoppningsvis så har jag en snäll pojkvän som kanske kan göra lite här hemma idag, saknar honom idag fast vi sågs imorsse och jag vill bara att den här dagen ska gå fort så jag kan få komma hem till honom.
Har ett konstigt sug efter tv-spel idag men jag vet inte hur man sätter på de ? Det ska väl inte vara så svårt men ¨vågar heller inte röra så mycke ifall jag skulle ha sönder något.
Nej nu måste jag springa, Bye bye :)




2010-10-20

Jag har sovit som en gudinna för första gången sen pappa gick bort, för första gången låg jag kvar i sängen när Packe åkte till jobbet och jag känner att jag har övervunnit den rädslan.
Hade tänkt mig att ta en runda på stan innan jobbet för att försöka hitta nått till min utstyrsel till Halloween, ska äta lite frukost så får vi se om om jag har någon lust med de. Min lediga dag blev en jobbarkväll på Duvan idag, skönt ändå för det är inte alltid roligt att ligga hemma!
Igår gick jag och mötte Jessika för en solning, det behövdes men som sagt man måste ju sola ett par gånger för att det ska få nån effekt så jag får väl gå tillbaka fler gånger.
På fredag blir de mys me tjejerna, god mat,vin och Idol, ser fram emot de :)
Nu måste jag hasa mig upp från sängen och göra nån nytta här idag!
Ha en underbar dag!





2010-10-19

Regn och rusk!
Igårkväll när jag hade satt på mig nattlinnet och gosat ner mig under täcket ringde Jessika och ville gå på en promenad så det var bara att ta på sig lite kläder och gå ut och gå en mysig långpromenad runt ån. Men jessika fick för sig att gå till Yngves (Ågatan) och ta en snabbfika. Gå till fiket i nattlinne kan jag checka av från min lista nu ;)
Idag blev de jobb ovetandes om jag skulle få jobba 7-20.30 eller 7-14 men jag hade absolut ingen lust att gå till halv nio så de löste sig på annat vis. Tack!
När jag kom hem låg ett häfte innanför dörren, har svårt att förstå! Kunde inte hålla tårarna borta , vill att Packe ska komma hem !
Nu måste jag springa till macken och hoppas på att de har sås ? ...




2010-10-18

Vaknade för en liten stund sen och har så kontiga känslor inom mig. Jag känner mig värdelös på alla sätt och vis och är på deppigt humör, ingenting känns bra och jag vet inte varför jag känner så?
Jag blir bara så ledsen när jag har sådana dagar, men förhoppningsvis går det över!

Allt är inte bra, allt är inte okej, du får inte tro de. Du får inte tro att det är okej att du valde detta, du får inte tro att det är okej att göra såhär. Det är inte okej att lämna sin familj, alla som älskar dig , alla som bryr sig! Du kunde vara omöjlig, du kunde ha dina lustiga ideér ,du ville aldrig ha fel men denna gång hade du riktigt fel pappa. Är du verkligen borta ? Jag blir så ledsen när jag ser de runt omkring dig inte klara av sin vardag varav en utav de just nu är en utav dina söner, jag måste finnas för honom för du gör inte de. Ska inte en pappa alltid finnas där ? Du ska finnas för alla dina barn är inte vuxna ännu och vi vuxna barn behöver dig mer än någonsin!


2010-10-17

Nu har jag jobbat, gått en sväng på stan och sovit och  nu är Macke på väg , tänkte åka ut till farmor på en fika :)
Har haft en lugn och skön helg på Duvan, tack tjejer och killar! Satte klockan på 06.40 imorsse för bussen skulle gå 10 över 7 , vaknade 06.53 ??? Panik, upp ta på mig kläder och springa till bussen, på bussen kommer jag på att jag glömde ta bort sminket igår och jag hann inte borsta håret så där satt jag som ett slusk och ville bara krypa under nånstans. Men nu sitter jag här och överlevde även detta, ska bli skönt att komma hemifrån lite även fast jag har varit på jobbet mestadels i helgen. Denna helg behövde jag verkligen alla visa och ovisa ord från min äldre damer och herrar ,
Nu måste jag nog göra mig iordning för att åka , ha en supermysig söndag ! Ciao....


2010-10-16

Godmorgon i kylan :)
Packe är ute på balkongen och förstör sina lungor och jag känner att det är riktigt kyligt ute :/ Hade en supermysig kväll igår med tända ljus och lugna favoriter, och såklart Idol,godis och popcorn.
Kan inte hjälpa att jag stör mig så mycke på vissa personer i Idol, Linnea är en egen person och det är väl jättebra jag tycker det är bra att våga sticka ut MEN jag stör mig något enormt på henne ändå , hela hon , hennes personlighet,hennes röst hennes allt! Daniel, kan han sjunga? Jag visste inte ens ´vem han va förens för två program sedan, han sticker inte ut och är inte söt på nått vis. Andreas ?? Är de knäppa, han sjunger jättebra men " mina producenter tyckte att jag skulle söka" Hna har ju redan , likaså Geir som sjunger hur bra som helst men varför gör han de, jo för att han redan har kontrakt och varit me i melodifestivalen. Nu lät jag mina känslor spruda och detta är vad jag tycker , det behöver inte alla tycka lika ;)
Om npgra timmar ska jag iväg till jobbet så jag ska njuta av dagen här hemma och äta frukost med Packe för en gångs skull :)






2010-10-15

Vaknade för en liten stund sen , det känns som jag bara blir tröttare och tröttare varje morgon. Idag var så nära på att ligga kvar i sängen när Packe åkte, men något tar emot, jag vågar inte, men vad jag vill ligga kvar.
Jag vill slippa vara rädd och behöva tända lampor och lägga mig i soffan, jag vill att allt ska vara som förut. Men ingenting är som förut när inte du finns pappa.

9 månader med världens bästa idag , om fem dagar var det exakt ett år sedan vi träffades , på något sätt så känns de som att det var länge sen. Han delar en väldigt stor plats i mitt hjärta med min familj! Du är det finaste jag vet och ´jag är så oerhört tacksam att du finns i mitt liv, du har ställt upp och funnits där under min svåra tid.
Jag älskar dig Patrik Lilja!

Idag är det jobbdag, en tre timmars för att inleda helgen lite lugnt ;) Innan jobbet ska jag hinna med en fika på stan med Hanna också, ska bli trevligt!
Ne nu ska jag äta lite frukost ...





2010-10-14

Jag måste nog säga att jag känner mig väldigt stolt över mig själv idag när jag har sett till att rensa och städa i alla skåp. Nu har jag mina kläder dessutom i sovrummet istället för hallen, kändes lite lustigt att behöva gå ut i hallen för att hämta mina kläder.
Har precis ätit soppa och pannkakor, stackars Packe bara eftersom det var samma sak på jobbet. När jag va och handla förut såg jag att herren framför mig köpte julmust, finns de redan ?
Längtar så mycke till alla kalla kvällar när du tänder ljus,sitter med en filt i soffan och dricker julmust och äter clementiner och pepparkakor.
Packe sitter och kollar på UFC vilket jag hatar, de är bara några osäkra killar som tar åt sig så fort man säger nått. det värsta jag vet är barfota,svettiga, blodiga män som ligger på varandra och sväljer varandras svett :/
Nog om dessa män ;) Jag kanske ska smyga in i sovrummet och kolla på tv en stund, eller ska jag ta fram korsordet :)




2010-10-14

Jag som tänkte att jag skulle vakna gan ska skapligt idag så jag hann och fixa lite men nu ligger jag här och vakna precis, jag har drömt så konstigt! Först drömde jag att jag va me i Idol, blev sminkad och uttagen och va tvungen att välja låtar , då jag valde Tainted love ;) Sedan drömde jag om  att alla fick barn men tre killar från Efterlyst igår kom och sköt på oss. Haha kan inte tänka mig att jag har drömt detta men det är så sant!
Nu ska jag sätta igång att rensa min garderob för snart kommer Sofie , hon tyckte jag skulle rensa den så hon kunde få lite kläder och det behövs nog så det va ju en superidé.
Vaknade 7.10 idag och då låg Packek var i sängen, panik han hade försovit sig och jag som alltid brukar lägga mig i soffan och nanny vid kvart över sex då missade jag de.
Nu ska jag inte ligga här och tjata mer, måste sätta igång!





2010-10-13

Min dag har handlat om att blogga mer eller  mindre, känner att jag har bloggat en del idag vilket är roligt men man kan ju tro att jag inte har nått bättre för mig. Det har jag, MEN jag orkar bara inte ta tag i de, när jag skrev att jag skulle rensa och få iordning på saker idag så "ljög" jag för de har jag inte gjort idag.
Men som tur är så har jag morgondagen då jag är ledig också så får se till att fixa med allt då. Nu sitter Packe och spelar tv-spel så jag får väl krypa in i sovrummet och kika om de finns nått på tv:n, hörde av en liten fågel att min kära moster skulle ringa snart och fråga om barnvakt. Jag tycker de är så mysigt att ha små liv som springer omkring här, nu låter jag som en mormor " dessa små liv " men det är sant!
Jag vet inte varför eller hur jag kan se fram emot att jobba i helgen, men nån liten del av mig känner att det ska bli mysigt, iaf nu på fredag kanske jag känner nått helt annat. Jag tror att mannen i huset blir lycklig , han tyckte inte att det var synd att vi inte skulle ses så mycke utan de va bra för då kunde han spela tv-spel ;)

Babbel babbel , jag har inga direkta intressanta saker att säga så innan jag börjar skriva om både ena med de tredje så ska jag säga god afton, om det är så man säger? ;P
Eftersom jag är så dålig på att uppdatera min vardag med kort så får jag helt enkelt slänga in nån gammal festbild så ni har nått att kika på :)
Ha en underbar kväll, Ciao!







2010-10-13

Nu sitter jag med hårfärg i håret ??? Jag gör en fuling min frissa kommer inte bli glad på mig, men när jag va hos frissan vart jag nöjd, det var något ljusare än förra gången men man vänjer sig? Men det kändes inte helt okej när jag kom hem jag sågh ingen skillnad och jag vill ha min mörka grund väldigt mörk så jag traskade iväg till Ica och köpte mörk hårfärg så nu hoppas jag att det ska bli bra :/ Jag har ju bara tagit lite mitt på huvudet så vi får hoppas att det inte ser för tillgjort ut då får jag väl ringa och gråta.
Den svarta tvätten var också vit ???? Min älskade pojkvän glömde att tömma fickorna så det fick jag tvätta ännu en gång så hoppas att det försvinner , för nu måste allt ligga i lägenheten och torka ...
Nu måste jag hoppa in i duschen , Ciao!


2010-10-13

Känner mig på fixhumör och ska därför passa på att rensa här hemma, för mig så är ett städskåp , ett kryddskåp, ett allt i allo skåp ett måste men Packe har lite andra tankar om detta så just nu ligger det lite allt möjligt i alla skåp ;)
Men inte nu när Sophie är med i bilden då måste de fixas, måste använda våra "pensionärsmappar" också.
Hade satt larmet på 8 idag för jag skulle hinna med lite tvätt innan jag ska till frissan, så fick jag ett sms av Packe vid 7 så då stängdes larmet av och de tänkte jag inte på, men som tur var så fick jag ett till sms av Packe vid 7.55 .
Intressant fakta för alla ? Nej men jag hade inget bättre att skriva så ni får stå med min riktigt vardagliga vardag. Jag är ledig både idag och imorgon som det ser ut just nu så jag ska vila upp mig och ta vara på dessa dagar innan jag jobbar helg,
nu ska jag ta lite frukost innan jag åker!




2010-10-12

Det blev en väldigt lång dag på jobbet, inte heller så rolig men senare på kvällen blev det ju bättre. Nu sitter jag äntligen hemma och fixat med ljus och "pensionärspärmar" , haha! Jag kom på en bra idé att jag skulle köpa två mappar eller något i den stilen till mig och Packe som vi kunde ha viktiga papper i osv, vilket jag senare sen kom på att det kanske var lite för äldre personer ? Men strunt samma, jag tyckte det var en bra idé så nu har vi två svarta mappar där det står Sofie och Patrik på de :)

Alla känslor inom mig kommer ut om och om igen, denna hemska dag kommer ikapp mig om och om igen. Du min älskade pappa försvann och det har inte varit lätt jag kan ibland sitta och tänka tillbaka på denna dag och mina kinder blir blöta bara av att det är så hemskt.
En vanlig dag på jobbet skulle bli en mardröm, en enda stor bubbla som bara blev större och större och det skulle ta tid att ta sig ur denna bubbla.
Det hade avrit helg och det hade varit maginfluensa och helgspersonalen var hemsk trötta och hade sina lediga dagar var av en var min mamma. Fick ett sms på morgonen innan frukosten av min kusin där det står " Jag älskar dig och finns här, vet du vart Macke är?" Älskade kusin jag älskar dig också men bara sådär.....jag fick samtal men kunde inte svara då jag va hos en boende. Morgonen var lite stressig men jag kände ändå att mitt humör inte kunna falla jag var ändå på humör. En arbetskamrat ropa på mig för att ge mig en stor kram, tack kära du, var det för att jag stressade så mycke? Till sist skulle jag förlja en boende in på rummet och ser mamma i dörröppningen, hejar på henne glatt och undrar vad hon gör här eftersom hon borde ligga hemma och vila . Hon behövde prata , javisst, du såg så blek och sorgsen ut, men det enda jag tänkte på var att du har jobbat helg !
Sätt dig ned hörde jag mamma säga, vad är det ? Mamma fick inte fram mycke då hon grät och jag belv arg för jag blev rädd och med all rätt MIN pappa fanns inte mer, han var död!!!!
Han är borta, finns inter mer, kommer aldrig tillbaka, kommer aldrig mer få prata med honom. Han har valt att gå vidare, han har valt att gå över till andra sidan men varför ????

Den här dagen kommer att förfölja mig resten av mitt liv och jag kan inte sluta tänka på den, kanske för att när jag tänker på den så kan jag göra om den som jag vill. Jag hade bara velat jobba vidare, jag hade inte velat att mamma kom jag hade bara velat sluta min tid och sedan gått hem som en helt vanlig dag. Men det var de sista det skulle bli, inget skulle bli som vanligt! Jag glömmer aldrig när vi satt på trappan till ditt hus och du berättade att du var så stolt över mig, jag hade lyckats i dina ögon , jag hade jobb och lägenhet. Du sa alltid att jag skulle bli modell och Macke skulle bli fotbollsproffs , men vad blev de av oss ? Vårdbiträde och slaktare ? Kanske inte som du hade hoppats men i smyg , här hemma så tar jag bilder och är modell för det var det du trodde :)

För er som följer min blogg och för mina nära så är detta inlägg bekant för jag har skrivit om detta innan men samtalet kom upp idag och jag har haft några dagar där jag tänker på detta ofta och behövde få ur mig denna dag igen fast med andra ord!
Nu ska jag krypa ner och bara va efter en jobbdag!
Natti natt!





2010-10-12

Idag tycker jag att jag vaknade ganska tidigt så nu har jag duschat,städat och ätit frukost ( äggröra, knäcke och limevatten) nu sitter jag och väntar på att få åka in till stan och fixa lite ljus mm och sen till jobbet. Skulle varit en 11.30-15 tur men fick bli 11.30-21 tur , idag var det tydligen fotboll och hockey så jag en dag på jobbet blir nog mysigare än här hemma. Missar dokc desperete ikväll, men det är väl repris på söndagar ?
Mys med Natha igår, snackade om allt mellan himmel och jord och drack te med cookies , sedan bestämde vi oss för att gå till donken och köpa milkshake och massa smågott!
Jag tycker synd om de människorna som tror att allt handlar om de, tar man åt sig så är det väl inte mitt fel jag måste få finnas utan att nån ska ta åt sig. Kan inget annat än att skratta, starka ord men inga handlingar!
Imorgon har jag bokat tid för färgning för nu har det börjar växa ut ganska mycket och det tycker icke jag är något fint, en tidig tid vilket är super , då kan jag fixa lite med tvättstugan innan.
Börjar känna mig som en hemmafru, men jag är nog inte värre än nån annan bara det att jag oftast skriver här vad jag gör ;)
Känner att jag babblar iväg och nu måste jag fixa lite och springa till bussen , Ciaoo!





2010-10-11

Tycker inte alls om dessa dagar jag behöver vakna i soffan, jag sover inte alls bra, vill kunna ligga kvar i sängen men det är så svårt!
Nu måste jag snart hoppa in i duschen och sen bege mig till jobbet, idag blir det en kort tur 11.15-15 det kan vara skönt på en måndag.
Hade en otroligt konstig dröm och vill inte drömma den igen, det enda jag vill kunna drömma om och om igen är dessa ord jag fick ur mig för jag tycker det är ganska patetiskt! Jag funderar fram och tillbaka om jag ska skriva med utförligt för dessa människor har inte respekterat mig men jag är inte alls som de så jag låter de bli osagt och pratar bara tyst om det!
Klockan är så himla mycke nu att jag måste hoppa in i duschen och börja gå till jobbet, ha en superdag!





2010-10-10

Precis hemkommen från kalas med god mat och trevligt sällskap, idag börjar gossip girls som är ett måste för min del!
Ska gå bort och köpa en milkshake och slänga mig i soffan eller sängen blir det nog eftersom Packe har bestämt sig för att kolla på en actionfilm så jag får krypa in i sovrummet!
Gårdagen var mysig med mycke snack och vin, kvällen slutades dock ganska tidigt men det klagar jag inte över idag. Imorgon är det jobb igen som gäller men går bara en sån kortis så det ska väl inte vara så ansträngande.
Ibland är inte livet så lätt som du har förutspått att det ska vara, det blir inte alls som du har tänkt att det ska vara, och ingenting är så enkelt och underbart som du vill eller trodde att det skulle vara! Vissa stunder om året får du gå med en klump i magen och känna obehag tills det är över och andra stunder är helt underbara, ibland önskar jag bara att jag kunde fått det där underbara och enkla livet.....
Nu ska jag gå och köpa min milkshake och göra iordning lite dipp :)






2010-10-09

Efter gårdagens fredagsfiasko så är mitt humör på topp och jag känner att denna lördag måste bli bättre!
Just nu sitter jag i soffan bredvid min andra hälft som spelar tv-spel och jag väntar in bussen för att ta en runda me Elli på stan! Hade en supermysig dröm om att vi hitta våran perfekta lägenhet och det var så fint att jag tom tänkte att mamma skulle bli avundsjuk ;)
Jag känner mig helt klart utvilad och ser fram emot en ledig helg. Snart är det Halloween hoppas på en riktigt rolig maskerad med massa alkohol :)
Nu ska jag bädda sängen för det gör den inte utav sig självt och definitivt inte utav Packe....




2010-10-08

Jag låg och tänkte att jag skulle blogga men när jag väl är här så finner jag inga ord, mitt fredagsmys försvann och denna fredag vart allt annat än mysig! Hur länge ska man behöva stå ut?
Nu tänker jag krypa ner och försöka sova bort denna fredag och hoppas på en underbar lördag istället.
Sov sött!

2010-10-08

Fy , gå upp och veta att jag ska jobba en lång dag tar verkligen emot idag! Det är nästan så jag önskar att jag vore sjuk, åtminstonde förkyld, har ingen som helst lust att jobba idag.
Men jag vet att så fort jag kommer till jobbet så flyter de på, iaf efter frukosten. Idag tar jag bussen bara för att min motivation sviker mig, 7-15.30 sen är det helg :)
När jag la mig på soffan imorsse somnade jag på en gång, drömde om dig pappa, eller egentligen inte om dig! Jag blev åsidosatt och ingen berättade för mig när din begravning skulle vara, sedan fick jag reda på de och blev riktigt besviken och arg!
Skönt att ha vaknat och är tillbaka till verkligheten nu, ikväll hoppas jag på soffmys med Packe för igår var det ju hockey och idag är det Idol.
Det är nog dags att börja klä på sig och gå mot bussen, ha en underbar höstdag !




2010-10-07

Nu är jag hemma efter tre timmars arbete, känns väldigt lustigt att bara gå hem efter så kort tid!
På vägen hem sprang jag förbi Åhlens och vem går förbi mig? Jackie Ferm, det spelar ingen roll hur mycke hon har gjort bort sig i tv , hon är sig själv och jag kan inte låta bli att tycka om henne!
Jag köpte även med mig revbensspjäll,cider och vitlöksbröd hem för min tanke var att ha en myskväll men får höra att det är hockey ikväll ! Så nu sitter vi här, jag vid datorn och Packe framför tv:n.
Imorgon blir det ett 7-15.30 pass, skönt att få jobba lite, sedan får jag min efterlängtade myskväll med världens bästa!
Resten av helgen får vi se hur den slutar,
För att jag älskar dig Packe så mycke så skriver jag nu HEJA LHC !!! ;)




2010-10-07

Höll precis på att somna i sängen men fick spurt upp, får inte somna nu ska ju tvätta,äta mat och jobba!
Vaknade väldigt tidigt idag för tvätten har stirrat på mig i en och en halv vecka nu, sedan fick jag besök och tog en mysfika :)
Snart är det helg och om ska de det på de viset att det är min sista lediga helg innan jag börjar jobba helg på schemat så kanske man borde hitta på något ? Antingen blir det film eller vin ?
Ibland måste man se till sitt eget bästa och inte behöva tänka på att man inte borde göra si och så för då är det alltid någon som reagerar, från och med idag kommer jag att göra precis som jag vill så länge jag vet att jag inte skadar någon eller gör någon ledsen! Jag har levt mitt liv efter andra ganska länge nu men ska leva mitt liv precis som jag vill och den som inte accepterar det är inte värd min vardag! 
Detta är bara en tanke och inte riktad mot någon speciell! 
Skitväder, nu är det höst men såhär mycke behöver de väl inte regna, kul att förbereda sig för en tripp till jobbet i tre timmar när det är sånt här väder. 
Önskar att vi bodde lite närmre, men snart hoppas jag! Vi söker och söker men blir inget med någon lägenhet men jag som är så så smart har ju missat två erbjudanden för att det inte kom till min mejl, det står klart och tydligt att antingen kommer de till mejlen eller på intresselistan och jag mitt pucko har bara kollat på mejlen. 
Så en lägenhet är nu uthyrd till annan , tänkt om den hade blivit våran ? 
Så kan det vara men nu ska jag äta wook/kyckling/nudlar och sedan ner i tvättstugan igen, jag tänkte bjuda på en Kretabild såhär i kylan ...



Det värsta som har hänt MIG är att du/min pappa försvann! Och för alla andra så är det värsta att deras barn, deras bror, deras morbror, deras kusin, deras barnbarn, deras vän försvann! Men vi alla måste acceptera att ingen av oss har det värre än den andra, vi alla sörjer på olika sätt, vi hanterar detta på olika sätt, ingen är mer ledsen än någon annan. Vi måste acceptera att för DIG är det de absolut värsta som har hänt men för MIG är det de absoluta värsta som har hänt att förlora min pappa! Ordningen spelar ingen roll, för den som inte har förlorat sin pappa vet inte hur jag känner och den som har förlorat sitt barn,sitt syskon,sin morbor,sin kusin,sitt barnbarn,sin vän vet inte jag hur de känner. Mitt budskap med detta inlägg är att ingen har det värre än någon annan, alla har vi förlorat någon och inget är värre än de andra!


 

2010-10-06

Känner mig otroligt aktiv på bloggen och vill inte sluta vara de, skriver dock inget intressant men jag är ju ingen storbloggare så det behöver kanske inte stå om precis allt jag gör varje minut och nya foton varje dag!
Ni som läser mig blogg får nog nöja er med min enkla vardag och mina enkla inlägg :)
Shoppingrundan på stan vart riktigt lyckad, alltid enklare när man inte letar efter något, fast idag letade jag faktiskt efter en jacka men hittade allt förutom det. Jag har ju redan hittat en höstjacka men har kommit på att den bara passar med min päls när ska jag använda mina halsdukar ? Plus att den var så billig så jag kan nog kosta på¨mig en mer enklare jacka också. MEN vart har alla korta kappor tagit vägen? Alla lite längre jackor/kappor sitter nere vid knäna på mig och ser allmännt stora ut, så om jag inte ska behöva se ut som ett tält i vinter får jag kanske kika på barnavdelningen!
Dagens shopping var väldigt olik alla andra  då jag nästan bara hittar festkläder men idag hittade jag vardagskläder, på alla möjliga affärer Gina,vila, cubus och så hittade jag lite smycken på ur&penn och glitter!
Nu ska jag lägga mig i soffan och mysa med sjuklingen för idag har jag köpt en godispåse !





2010-10-06

Efter en välbehövlig natt så sitter jag nu och kollar på tv , har sovit som en stock inatt!
Idag får jag sällskap hemma på min lediga dag utav världens bästa som är sjuk och en stanrunda me Natha, blir knäpp av att sitta hemma så något måste jag förgylla min dag med!
Har precis tagit en dusch måste ta något att äta och sen är det bara att göra sig iordning för en shoppingrunda, har lite att fixa med här hemma också dock inga roliga saker! Städa,tvätta osv....



2010-10-05

Äntligen hemma efter en lång dag på jobbet, skulle kunna gå och lägga mig på en gång men måste hålla mig vaken till Desperete Houswife .
Imorgon är jag ledig då ska jag försöka fixa här hemma eftersom att det inte blir så mycke gjort när jag jobbar, sedan ett stanbesök med Natha :)
Den 6 december åker plan 2 till Ullared , första gången för mig det ska bli spännande, julklappar och mycke annat är jag inställd på att hitta så jag hoppas att det finns där! Om resan blir som denna dag på jobbet så kommer vi få en rolig dag, tack Sussie för allt skratt, så mycke har jag nog inte skrattat på länge !
Trodde jag hade mer att komma med efter denna dag men jag har ju tystnadsplikt och kan då inte gå in på alla roligheter som händer på jobbet så jag får nog avsluta här och önska alla en underbar kväll och bjuda på en gammal Sophiebild ;)





2010-10-05

Tidig morgon, jag ska snart gå till jobbet men hade lite tid över! Vaknade vid halv fyra inatt utav att Packe gick upp och tog en ipren sedan kom han tillbaka och var stekhet, ändå går han till jobbet?
Den här natten har känts som en en evighet, det känns som att jag har fått sova hur länge som helst och känner mig faktiskt väldigt utvilad!
Nu måste jag springa , idag blir det en promenad till jobbet!



Du kommer alltid finnas hos mig, jag hoppas att du vet de! Jag kommer se till så att mina barn och deras barn får veta vilken underbar människa du var! Du är så saknad pappa....


2010-10-04

Oftast händer de inte att jag skriver två gånger om dagen på bloggen men idag kände jag att en uppdatering till inte vore helt fel. Var inte helt piggelin på jobbet idag, allt jag gjorde gick i slow motion och jag var väldigt trött. Men den här dagen gick också, jag är hemskt tacksam till mina arbetskamrater som finns runt mig hela tiden och ställer upp och lyssnar när jag är ledsen.
Även min kära pojkvän kom gåendes i rättans tid vilket ansågs vara väldigt romantiskt ;) Vi gick en sväng på stan och kika lite men ingen av oss var så sugna på de så vi tog en sväng till kebabbaren och åkte sedan vidare till Ica och köpte kanelbullar då de faktiskt är kanelbullens dag idag. :)
Det känns ändå som många viktiga saker blev gjorda idag ! Imorgon är de jobb igen 7-18 , nästan en delad , jag som tyckte att jag hade fått en lyxschema där jag oftast gick in och jobba tre timmar om dagen men som det har blivit hittills då har jag fått så många andra turer så har inte riktigt jobbat så ännu, och mig gör det absolut ingenting!
Idag har vi också fixat en antennkabel till sovrummet så nu kan jag faktiskt sitta hemma och kolla på mina program om det är hockey ;) 
Har tagit en varm dusch med världens bästa och ska nu vill han krypa ner i sängen för vi har ju faktiskt tv där nu !
Sov sött !!


2010-10-04

En helg fylld av kalas, barnvakt och jobb. Fredagen bestod utav kalas med släkt och vänner för älskade Packe som blev 25, det var supermysigt och trevligt att så många kunde komma! Melwin och Ida sov hos oss fredag till lördag så lördagen bestod utav simhallen, innerbandy och massa utav lek, jag och Packe lämnade barnen på jobbet en stund för att kolla en lägenhet i stan som var supermysig men det är dock en som har tackat ja till den och som har högre poäng så vi får leta vidare! Detta kösystem är väl ganska bra men hade varit bättre med först till kvarn ;)
På lördagkvällen tänkte vi dricka lite cider ocg mysa framför tv:n men för mig blev de en cider sen var vi tvugna att gå och lägga oss för ögonen kunde inte hålla sig öppna. 
Söndagen blev en heldag på jobbet, förutom att vi gick kort på förmiddagen så var det  mysigt och trevligt, kollade på film men älsklingen när jag kom hem som var sådär. Som vanligt så kommer jag inte ihåg vad den heter, men den handlade om ett par som exprimenterade och skapade en flicka/alien och hela filmen var bara knäpp och helt sjuk!
Nu ska jag snart göra migi ordning för idag börjar jag 11.15 sen slutar jag 16.30 , lyx ;) Ska ta en runda på stan med världens bästa pojke efter de, han har ju fått pengar i present och vill köpa nya jeans såklart. 
 Jag kan inte hjälpa det och jag lovade mig själv när jag var yngre att jag aldrig skulle säga detta men tiden bara springer iväg.... Nu är det helt plötsligt oktober , sist jag kolla var det Augusti känns de som.
Nycklarna till min lilla lya är inlämnade och i fredags flyttade någon in i MIN första lägenhet, känns lite kosntigt att inte kunna gå dit mer men någon gång måste livet gå vidare och mitt börjar nu ! ;)
En liten bild på Melwin och Ida får förgylla era ögon idag :)




Älskade du, kom tillbaka! Jag vågar knappt skriva till dig men det här kan inte vara fel!


RSS 2.0