2012-01-29

Ett kort litet inlägg innan jag ska mysa resten av kvällen och njuta av min dag !
Hade en underbar kväll med fina Maja igår, det var länge sen jag hade så kul! Synd bara att det oftast alltid ska finnas något som förstör, jag är glad att jag har så fina människor runt omkring mig.
Snart en ny jobbvecka, en jobbhelg står visst på scheamat men den ska jag väl klara av. Känner mig seg och öm i kroppen och det har inte bara med dagen efter att göra ;) har även hjälpt till att flytta och fått hjälp med att flytta. Så numera är jag sambo med underbara Natha ett tag framöver vilket ska bli jättemysigt och jättekul.
Sitter här och småfryser vilket jag iof har gjort hela dagen, kan inte låta bli att längta till sommaren, jag känner att det kommer att bli en av mina bästa sommrar i hela mitt liv. Men det vet man ju förståss aldrig även om jag känner de på mig.
Det finns en person i min tillvaro som lyfter upp mig och gör mig glad! Jag är glad att jag har dig ..........:)
Ta en dag i taget är just nu precis vad jag ska göra, hoppas på att jag får en liten lägenhet som jag kan mysa in mig i snart. Mitt hem står just nu i ett förråd och kommer finnas där tills jag får en lägenhet så jag hoppas verkligen att turen för en gång skull kan vara på min sida.
Nu har jag mina Hello Kitty strumpor på och ska nu starta min myskväll, ha en underbar söndagkväll, Puss&Kram


Fick ta en sista farväl av älskade morfar i fredag på en helt underbart fin begravning!






2012-01-20

För exakt en månad sedan satt jag vid datorn och gjorde ett inlägg, vilket tyder på att jag faktiskt är skitdålig på detta. Men som med de mesta i livet har man perioder och just nu ett tag har jag varit inne i en period där jag varken vet ut eller in, människor som försvunnit ur mitt liv och nya människor som kommit in i mitt liv.
Livet måste gå vidare och just nu känns det väldigt ljust och jag känner mig som en ny människa.
Det har hänt en del de senaste månaderna vilket jag för de mesta inte vill blotta mig här men kan däremot dela med mig av en del då två söta tjejer har skickat mejl och undrat vart jag har tagit vägen :)
Just nu bor jag hos min fina Natha, tack för att du alltid finns där för mig !!
Att byta plan på Duvan kändes inte alls bra och nu har de gått 2 veckor och de är fortfarane nytt och ibland lite läskigt men med tiden ska det säkert bli bra. Ska spendera hela helgen på Duvan vilket känns trist men det är väl aldrig kul att jobba helg. Efter denna helg händer de en del i mitt liv, flytten till Natha blir på riktigt och allt annat som har med plugg,jobb och lägenhet att göra måste jag fixa.
Längtar så otroligt mycket till sommaren, även fast jag vet att jag har längtat till sommaren förut kan jag inte komma på att jag har längtar såhär mycke någon gång förut.
Vill även tacka en mycket speciellt person som har kommit in i mitt liv, som betyder massor för mig!
Samtidigt som de har hänt väldigt mycket i mitt liv de senaste månaderna så känns de ändå som att de inte har hänt så speciellt mycket, istället för att förklara så visar jag med lite bilder :) Ha en underbar helg !

Vill tillägna en liten rad till min älskade morfar som gick bort 2011-12-31 <3











RSS 2.0