2011-05-31

När livet bara går åt fel håll, när sinnet bara förfaller, när känslorna inte är densamma som de varit, vad gör du då?
Folk frågar alltid "Hur är de me dig? Funkar allt bra efter allt?" Så svara jag alltid så som jag tror att de vill höra, jag svarar alltid så som jag själv orkar prata om. Jag har inte accepterat och jag inte förstått men tack vare mina underbara vänner så kommer jag hela tiden ett snäpp längre.
Tiden är inte som den har varit, och på en dag, på en kväll har jag insett att jag inte alls är säker på mitt liv. Men hur ska jag kunna förändra något när jag inte vet hur det blir åt andra hållet?
Ett speciellt tack till fina Sandy, som alltid lyssnar och finns där för mig!

Har haft en underbar helg och kommer ta med den länge !

Vet varken ut eller in, men som med allt annat så ska jag ta mig igenom detta också, besluten måste jag ta själv men känslorna kan jag dela med mina vänner!






2011-05-23

Jag har haft en underbar helg, en helg som har varit både spännande och glädjefylld! Det var länge sen jag hade en sån här underbar helg.
Efter en lång vecka på jobbet började fredagseftermiddagen med dusch och göra mig iordning för en vinkväll med fina Elli. R´n´b kväll på Sliver är helt otroligt MEN varför är åldersgränsen 18 ? Det finns krogar för 18-åringar måste man ha de på krogarna där det är 23. Det var superkul men som sagt småbarn som springer omkring är jättepackade och hånglar runt med halva stället, nej tack!
På lördagen fick jag äntligen träffa min kära Erica på en fika fylld med goda råd och en underbar lyssnare. På kvällen bjöds de på en fantastisk reunion med Maria och Sofia , kommer inte ens ihåg när jag träffa Maria sist, i 9:an ?
Superkul och kommer inte glömma denna kväll på väldigt länge, även Natha kom förbi som också ingår i våran barndomskrets :)
Söndagen blev riktigt lugn, är inte van med utgång två dagar i rad länge, börjar jag bli gammal eller är jag bara inte van?
Jag har haft en obehaglig dröm inatt, vaknat och drömt igen. Igår hände något obehagligt och jag kan inte sluta tänka på de, jag kan inte sluta tänka på blickarna jag mötte. Kunde inte sluta tänka på de igår och antagligen satt de i och ville inte försvinna under natten heller.

Jag är inte speciellt motiverad till denna dag men jag ska ta mig igenom den också som alla andra dagar!




2011-05-17

Life feels great and it´s only me who decide if I will go on......

Mår underbart efter en våffelfrukost, varken tvättstugan eller regnet kan ändra mitt humör! Jag strålar inombords, önskar dock att solen kunde stråla lika mycket. Helgens planer gör mig ännu mer glad, gammla minnen och gammla vänner på ingång och det känns spännande :)
En dag som denna ska jag ju såklart jobba kväll, men 15-20.30 är inte så farligt, det går fort! Har bytt och ska jobba extra så jag har bara en och en halv helg kvar innan semestern och det känns underbart!
Det blev ett kort inlägg idag och jag vet egentligen inte varför jag skrev för jag hade inget roligt på hjärtat men jag ska fortsätta mysa i mina mjukisbyxor och ta hand om tvättstugan, have a nice day!

Puss&Kram



2011-05-15

Ensamen och godissugen sitter jag nerkrupen i soffan och zappar på tv:n och inser att den här j*vla hockeyn förstör kanalerna på tv:n. Varför ska den visas på trean när det finns sportkanaler för sådant ?
Jag har haft en helt underbar helg, det blir alltid roligt och galet med underbaraste Sandy! En vin/pina colada kväll som inte var utav denna värld ;)
Har en lång jobbvecka framför mig, men är ju ledig nästa helg också så jag klagar inte.

Känslorna kan ibland sprudla av glädje och i denna stund kan jag kanske ta beslut på att de faktiskt gör de. Jag har funnit mig själv och står fast på jorden, är i bestämmelse med mig själv att lyssna på min magkänsla och försöka gå vidare. Det finns alltid de som vill stå i vägen men just nu klarar jag av att sätta de åt sidan, accepterar man inte detta förtjänar man inte min närvaro.

Eurovision hur gick de ? Bryr jag mig ? Nej jag tror inte de, att folk är så intresserade förstår jag inte. Att sitta hemma och förstöra en lördag när våren  är här är för mig helt obegripligt. Men alla kan ju inte vara som jag, rolig ;)
En tripp till macken och sedan mys i soffan innan jag kryper ner i min nybäddade säng!
För kärlekens skull måste jag bara nämna att vi är på  här dagen då för 1 år och 4 månader sedan jag och min Patrik blev pojkvän-flickvän! :)




2011-05-13

Fredagen den 13 fick jag reda på att det var idag utav en söt dam på jobbet, än så länge har det inte hänt något hemskt men någon tur har jag inte direkt haft.
Har inte sovit mycke inatt pga en syster bredvid som pratar,sparkas och tar täcket i sömnen, ett varmt rum, en karl som sitter och spelar och kollat på sport hela natten :/ Tog inte många minutrar innan jag somna när jag väl var hemma.
Imorgon ser jag fram emot en kväll med världens bästa Sandy, älskar våra stunder! Nästa vecka väntar ganska mycke jobb så denna helg ska njutas till fullo.
Jag fick till mig en gång att jag skulle strunta i allt som andra säger och lyssna på min magkänlsa till en viss gräns såklart, i vissa lägen känner jag att det blir bäst så. Känner mig totalt blockad och vet egentligen inte hur jag hanterar detta, bra eller dåligt? Men jag tror att jag kan stå med huvudet högt och säga att jag är inte perfekt men jag står för mina misstag! Vilket i detta fall inte är ett misstag från min sida men tycker de är synd att inte alla kan stå för sina misstag!
Nu ska jag lägga mig under filten och njuta av en ledig kväll, precis urkommen från duschen, så härligt att bara krypa ner under en varm filt efteråt.





2011-05-10

En tripp hem med spotify i öronen kändes som något väldigt ljuvligt idag, är så nöjd med spotify premium and I love it!
Har nu kommit tillbaka till verkliga livet efter en helg fylld med smärta och verktabletter, en visdomstand som inte har velat ge sig, har fått droga ner mig för att kunna äta och kräkts för det har gjort så ont! Hoppas inte jag behöver uppleva detta mer, men utöver detta så har ju helgen varit fylld med sol och jag har lika gärna som jag har legat i soffan kunnat ligga på en filt i solen en stund och bättrat på brännen :)
Livet leker samtidigt som den är fylld med ångest och jag vet inte riktigt om jag tycker om känslan eller om den är helt underbar egentligen.
Anser väl kanske inte att det är upp till mig och kan därför slappna av och ägna mig åt de människorna som uppskattar mig precis som den jag är.
Funderar på sommaren och efter sommaren när jag ska ta tag i mitt liv och byta jobb ? Kanske, tanken finns då jag vill uppleva mer och testa på annat, jag älskar mitt jobb och mina arbetskamrater men nånstans känner jag att jag behöver gå vidare.
Denna sommar vill jag ägna åt min kärlek, känner att vi har haft så många motgångar det senaste året av olika anledningar och behöver därför få vara lite ensam med honom.
Imorgon ska livet njutas på en filt i solen innan en kväll på Duvan, helgen ska njutas med en kort klänning och höga skor med en aning vin i sig ;)







2011-05-01

1 Maj idag, Valborg igår! Valborg är överskattat, det ska vara så mycket planering och så mycket fix inför Valborg, till vad? En grill och några cider kan du väl ta vilken dag som helst!
Det är säkert inte överskattat för alla, alla tycker inte som jag, tycker jag som jag gör för att Valborg för mig har varit en mardröm två år i rad? Eller är det för att jag gör de till två helt osannolika dagar ?
Ett Valborg för ett år sedan slutade med tårar och obehag, Valborg i år slutade också med tårar och obehag? Är det fel på mig eller är det bara så att jag har fått oturen att hamna med helt okänsliga människor?
Ett val som inte var mitt, ett val som jag aldrig hade kunnat drömma om, ett val som inte ens fanns med i mina mardrömmar blev ett val som ändrade mitt liv. Det ändrade mitt liv, det ändrade mina syner, det ändrade mitt sätt och nej jag är inte alltid mig själv.
Ett val som jag förstår kan vara svårt att sätta sig in i men ett val som man måste kunna förstå och respektera. Jag begär inte någon tröst från någon utav er men jag begär en förståelse, jag begär ett tålamod jag kommer inte splittra på er.
Varför är de flesta så fega ? Varför vågar de bara öppna sig när man har lämnat rummet, varför kastar de skit på dig när du inte kan förklara, varför ger de dig inte en chans att förklara?  De har redan dömt dig, de har redan bestämt att de inte ska gilla dig, för vad ? Jo för något hemsk i ditt liv som är en droppe regn i deras ögon.
Jag önskar att det hade varit annorlunda och jag önskar att jag kunde bestämma hur jag ska reagera på detta men jag kan inte välja hur jag ska känna inför detta, jag kan inte styra mina känslor.
Jag ber om ursäkt att jag har fått sällskap och tröst när jag har behövt de som mest och att ni har blivit en mindre under de tillfällena, jag ber om ursäkt att jag beter mig som jag gör, jag ber om ursäkt att ni inte kan säga rakt ut till mig vad ni tycker och jag ber om ursäkt att detta hände.
Jag önskar att ni kunde tänka igenom innan ni öppnar er, ni klagar över 5 fester under ett år när jag sitter och får gå igenom ett liv utan min pappa!
Jag är så dum, så dum att jag behövde hamna i denna situation, men är glad över att jag aldrig mer behöver höra er i min närvaro!



RSS 2.0