2010-07-24

Ett inlägg för dig, för din skull! Tårarna bara rinner men varför? Allt känns så fel jag hade inte ens åkt om du hade funnits kvar, ska de va såhär?
Vägen hem var tuff, den här dagen känns så relaterad till din bortgång men egentligen så är den inte de, du har funnits i mina tankar hela tiden denna vecka jag kan inte få bort de på något vis.
Ett steg in och allt bara svartnar, tårarna kommer, du är överallt, varför är det såhär nu?
Önskar bara att du kunde förstå , kan inte gå igenom detta själv !



2010-07-23

Sista inlägget innan vi åker, ha en superbra vecka här i Sverige jag ska sola och bada för er också :)
Ska åka och handla nu och sen äta lite me Packe och mysa sista kvällen hemma, ska bli så skönt att komma iväg, jag tror att jag behöver de även om jag kanske inte vill erkänna de!
Klockan tickar och jag måste iväg ha en superduper vecka önksar Sophie och Packe ! :) See you ....Ciaoooo!




If it would´t for you daddy I wouldn´t be the one who I am today ! Thank you for being the greatest daddy in the world!





2010-07-23

En dag kvar !;)
Nu är jag hemma har varit och växlat pengar och fixat solskyddsfaktor, tänkte att jag skulle lämna en nyckel på jobbet men så blev de icke, hade nyckeln hemma men tack Niki du är bäst! :)
Ska nu tvätta och packa, sen ta cykeln till hemköp och handla mat bärjar bli lite nervös inför flygresan allt som kretsar kring kapare och flygkrachar får ni hålla för er själva för jag vill inte höra !!
Vaknade imorsse av flygplan, de lät ganska mycke som att de skulle attackera in i lägenheten, och igår kväll var det alla dessa små idioter som åker omkring i sina fula bilar vid braskens, snälla skaffa er ett liv! Ni är pinsamma !
Nu är de bäst att jag sätter igång så jag blir färdig, medans Packe sitter hemma och har lite "egentid" som de heter ;P Ser säkert ut såhär .....




Ena dagen är lättare än den andra, jag får lägga allt åt sidan i en vecka , går de? Jag kan lägga de åt sidan för några minuter det har jag gjort så många gånger, jag ska lyssna på dina ord och njuta och det gör jag för både din och min skull! Oroa dig inte pappa, det blir bättre.......



2010-07-22

Mat och fika med familjen, tack så jättemycke för hjälpen med allt! Och tack kära faster för lånet :)
Nu har vi fixat väskor och så fick jag krama om min lilla Tindris, jag saknar dessa små troll så otroligt mycke, när jag kommer hem ska de få komma till mig och mysa!
Imorgon är det tvättstuga och packning som gäller, sen åker vi ;D Längtar!
Nu kom älskling med en milkshake till mig, mys i soffan innan jag kryper ner i sängen !
Detta är en bild på vårat hotell :)




2010-07-22

Min dag har hittills bestått utav Mcdonalds,chips och glass! ;) Just nu känner jag mig som en uppsvullen gris, men vad är annars meningen med dagen efter om man inte ska känna så!
Jag hade en supertrevlig kväll igår, Hanna och Josse kom och drack lite vin och snacka om allt och ingenting sedan begav vi oss ut för att ta några billiga lakritsshot och cider! Till sist Platens, dans all night long blev meningen på våran kväll! Superkul kväll, tack! :)Vaknade imorsse och såg en liten Hanna i soffan, tror att storebror visade sina stora starka sidor igår, så som de ska va!
Nu sitter jag och frossar i allt jag kan hitta hemma ska snart göra mig iordning lite för en sväng till min älskade mamma och familj, det var ett tag sen vi sågs så det ska bli kul att få åka dit en stund!
Om två dagar åker vi och jag har inte gjort nått?? Inte packat, inte handlat, inte växlat pengar, ingenting! Så nu måste de börjas göras saker här...
Bjuder på två bilder a la Sophie från gårdagen ;)





Jag sjöng din låt igår, var du här ? Vi lyssnade på dina låtar , var du här då? Jag saknar dig så de gör ont pappa, varför ? Kan du inte bara komma tillbaka , "ha en trevligt resa pärlan" hur då ? Det känns så tomt utan dig, filmmys med den som jag älskar går inte ens när du inte finns kvar här. Filmer får fram det dåliga du gjorde, de hemska och jag ser inte den personen hänga där jag ser DIG!


2010-07-21

Sitter och väntar på att lilla Hanna ska komma, utgång idag :)
Längtar så himla mycke till helgen , imorgon ska jag hem till mammsen och umgås me de innan vi åker! Måste fixa solskyddsfaktor osv har inte fixat något ännu, men nu är de dags!
En man hittades död vid stångån imorsse :/ läskigt! Undrar vad som har hänt, så hemskt för dennes familj att bara få ett samtal sådär utan vidare!
Jag vet hur jobbigt de va att få höra om pappa det var superjobbigt och allt blev bara en stor dimma.
Nu ska jag fixa vidare innan de kommer...have a nice day ciaoo !




2010-07-21

Ännu en fin dag i Sverige, kollade på vädret och såg dock att de skulle regna resten av  veckan men de gör inte mig nått för snart åker vi :)
Nu ska jag och Packe åka och hämta hans pass, jag är så så sugen på köttgryta så det får de bli idag! Måste förbi systemet och sådär för ikväll kommer tjejerna ;)
Det är bäst att jag skyndar mig nu så vi kommer iväg !

Vågar inte blunda, vågar inte somna, vågar inte titta, vill inte, känner dig ibland, känner att de blåser lätt på mig är de du pappa? Jag vill att du ska va hos mig men jag vill inte veta om det själv. Jag vill att du ska veta att jag saknar dig och att jag önskar att jag kunde gjort något mer. Fick höra att du var orolig för mig, är de så konstigt att jag mår som jag gör? Det är pga ditt val som det är såhär vad trodde du att det skulle bli av detta? Inte trodde du väl att jag skulle fortsätta leva mitt liv som innan ? Inte trodde du väl att mitt liv skulle bli lätt ? Inte trodde du väl att ingen skulle sakna dig ? Inte trodde du väl att jag skulle ha ångest dag ut och dag in att mitt hjärta skulle brista att jag inte skulle klara av de `? Vissa stunder känns de som att jag lika gärna kan stryka me bara så jag får va me dig, att jag inte har nått här att göra, du kommer ju till mig ändå? Även fast att du har lämnat mig och gått vidare.....



2010-07-20

Hej igen!
Har haft en superhelg, fredagen cykla vi och hämta mitt pass och fixa pass till Packe! På kvällen tog vi våra cyklar in till stan och mötte upp Adde och Carro för några glas vin på Pitch, jättetrevligt! Lördagen bestod av mycke film och mys. Söndagen åkte vi till husvagnen me Packes familj och åt mat och fika, jag följde me hem på kvällen medans Packe va kvar. Jag har sovit hos Natha nu i två dagar, vi har kollat på film,badat och haft en underbar picknick vid ån!
Läste aftonbladet förut om en pojke som hade skickat in till 118 800 och ställt frågan " vad gör jag i framtiden" och de hade svarat med andra ord att han skulle begå självmord !? Vad är de för idioter och så har han lite problem med sådant i familjen, folk kommenterar och skriver att då är de väl kanske sant då om de har problem me de! GE ER!!! Jag blir aå arg på sådant! Man skriver inte så.............
Nu sitter jag och myser framför tv:n ska göra iordning mig snart och cykla till Packe, han kommer hem idag, en liten bestämmelse från mig är glassmys!:) Tänkte cykla förbi hemköp och handla glass, jag har varit sugen på de hela dagen !
En liten bild från våran underbara picknick ...



Jag vet att det var du, jag vet att jag såg dig, jag vet att du finns där! Jag har fått de bekräftat, du torkar mina tårar när ingen vet att jag gråter, du sitter på sängkanten och klappar min kind, du finns där! Men snälla älskade pappa visa dig inte! Jag blir glad men samtidigt rädd, du har valt att lämna mig , du kan inte komma tillbaka hur som helst efter ett sådant beslut! Jag stod i kön i en butik igår och en tjej bakom frågade vart jag hade gjort min tatuering på handleden , " hos min pappa , men han finns inte mer så man kan tyvärr inte gå dit" Hon bad så hemskt mycke om ursäkt men hon tyckte att den va så fin, de va så fina linjer! Älskade pappa du lever kvar i dina tatueringar och även fast du har gått vidare så finns du kvar och kommer göra de föralltid!




2010-07-16

Denna morgon var underbar tills nu! Typiskt att jag ska känna såhär, ingenting som händer nu men vissa saker kanske man pratar om!
Igår bokade vi en resa till Kreta så om en vecka åker vi :D Ska bli så så skönt!
Nu ska jag snart springa till bussen och jobba mitt sista pass innan ledigt, efter de ska jag få hjälp me min cykel och CYKLA och hämta mitt pass ;P
Jag hoppas på mycke sol och bad i helgen, på söndag åker vi ut till husvagnen och umgås lite me Packes pappa m. familj i några dagar!
Himlen ser blå ut idag det tycker jag om, hoppas att de är lite sol nu innan de börjar regna igen.



Din närvaro finns överallt, på jobbet, på stan, hemma. Jag vill bara ge dig en kram, du har slutat komma i mina drömmar, jag ville inte att du skulle komma men vill jag de nu? Nu är du helt borta ? En fantastiskt dröm och 10 som inte var så fantastiska! Älskade pappa jag vill att du ska veta att jag älskar dig och jag hade gjort allt för att du skulle komma tillbaka!


2010-07-15

Jag är så så trött ! Denna kväll har varit hemsk på jobbet, nu är de gansk lugnt men är trött i både kropp och själ, varmt är de också! Tur att det regnade lite så luften rensas igenom lite. Imorgon är de bara dagen sen är jag ledig i tre veckor :) ska bli såå skönt, Packe får komma och hjälpa mig med cykeln efter jobbet så jag kan få cykla lite nu när den har kommit ;P
Den här promenaden jag hade tänkt att ta till Hejdegården ikväll får vänta de får bli bussen, om 10 minuter går jag och byter om för jag orkar inte vara kvar här !
Ha en underbar kväll ...


2010-07-15

Godmorgon, vaknade klockan sex av älsklingens klocka och har inte kunnat somna om, de är vamt, ljust och jag kan inte sänka ljudet på tv:n :/
Jag hade en händelserik dag igår, skulle springa till jobbet då de kom en medelålders man med en borr och ville sätta dit ett skydd på min dörr för att det hade varit inbrott. Han kunde inte sin grej och var allmännt konstig , hade ingen id-bricka och kunde inte säga vart han kom ifrån. Som tur är så funkade de inte och han skulle komma tillbaka, på jobbet ringde jag fastighetsskötaren och de hade inte skickat ut någon men hört om en man förut som bedrog folk. Scary...
Nu sitter jag och väntar på att min nya cykel ska komma :) jag tror ju alltid att allt ska vara så bra men så finns det de som tror att jag måste sätta ihop den själv. Hur sätter man ihop en cykel ?
Ikväll blir det ett kvällspass till sen imorgon jobbar jag till två och efter de är det semester :) Hittar dock inte passande resa men de är bara att leta!
Här kommer en bild på min nya bike ;)



Har tänkt och tänkt, jag lever i en bubbla men den här bubblan var mycke starkare innan. När någon fråga mig om pappa svarade jag bara, när de fråga om  de fick flytta in i hans hus kunde jag inte tänka mig något annat. Men jag tänkte inte på att jag kommer ju aldrig vilja åka dit, jag vill inte se några bilder därifrån, jag vill inte höra att massa folk har varit där och festat i min pappas hus ?När pappa sa " jag tycker de är jobbigt att de funderar på att flytta in " Nu bor du ju inte kvar pappa och då måste någon flytta in i ditt hus! När folk berätta att de hade fått andnöd och de dunkar i väggar då blir jag bara så ledsen, vad är de för skämt ? Sånt händer inte och jag vill absolut inte att någon säger så om min pappa. Min pappa är borta han har gått vidare han går inte till folk och gör på de viset. Jag blir så arg när jag tänker på såna människor ! Jag saknar dig så himla mycke, och vet att du bara kollar efter de du bryr dig om, jag hoppas att folk har respekt för de som har gått bort !


2010-07-14

Underbar helg, underbar vecka, allt är underbart med detta väder!
Måndagen bjöd på trevligt sällskap och en båttur, allt gick bra tills jag och älskling skulle upp på ringen och allt gick så fort och jag flög :O rädd som en liten mus! Men annars var allt supertrevligt.
Igår va jag och Natha och bada , sedan var de dags för klippning och färgning, jag är supernöjd. Håret är lite kortare än vad jag är an vid men de behövdes och jag är ju bara ovan ;)
Nu ska jag snart till jobbet för en kvällspass, ska bli skönt att komma till jobbet igen, men hoppas inte de är kaos med alla vikarier och sådär. Jag har ingen ork att behöva vara den som "vet allt" , men än så länge har vi ju underbara vikarier i sommar.
Här kommer en bild på min nya look ;P de syns inte så mycke !
Hoppas alla får en superdag i solen ...



Verkligt eller inte, du är ändå borta ? Jag vet att du finns här, jag känner din närvaro och jag vet att du är hos alla dina nära även om vissa kanske vill att du ska vara hos de lite mer. Jag vill ha dig här och vet att du är här, samtidigt som du kan ju inte vara hos flera samtidigt. Lilla pappsen jag kommer aldrig förstå, jag kommer aldrig förlåta men jag MÅSTE acceptera, men när ? När ska man acceptera ......


2010-07-12

God dag! Har precis kommit hem från älsklingen och ska snart göra mig iordning för att fixa pass, kolla ännu mer på resor igår, ska bli så kul, jag ser fram emot de väldigt mycke!
Helgen har varit underbar, tjejerna kom hit i lördags och vi hade supertrevligt, gick aldrig in på krogen dock men de va superkul ändå!
Har sån ångest att jag inte va ute i solen igår men de va så varmt, jag låg i soffan och fläkta mig med en tidning hela dagen :/ Mamma och familjen kom förbi på en snabb fika, jättemysigt! Sedan åkte vi vidare till Markus och Mias nya lägenhet, helt klart mysigt när man har fått iordning på de :)
Längtar till imorgon när jag ska färga mitt hår, spännande!
Nu måste jag göra mig iordning för att åka och fixa mitt pass!
Bjuder på en bild från i lördags ....


Var de du som var här ? Var det du som tittade tlll mig?
Ibland kan jag inte hjälpa att tänka att du faktiskt finns här, att du tittar till mig, jag skålar med dig och pratar me dig, men får aldrig nått svar! Vill jag ha ett svar? Nej inte när jag är själv, och annars vill du inte ge mig ett svar, allt är så svårt utan dig pappa! Varför ska det vara såhär ? Varför ska vi bara kunna kommunicera genom våra tankar!


2010-07-10

Hot, I feel hot .....
Värmen är underbar men om de ändå kunde blåsa lite kalla vindar, fick besök av mamma,Richard och Melwin förut ! Tack för presenten du tänker på allt lilla mamma :) Mysigt med besök även om de bara va för en kort stund! Nu har jag har jag varit på stan och handlat lite till ikväll, måste sola lite och bli fin! Natha kommer hit om en stund då ska vi äta och sådär och färga hennes hår.  Kolla på resor igår, hoppas att det blir av jag vill verkligen åka iväg me dig ! :)


2010-07-09

Nu har jag städat och försökt få iordning här i min lilla håla, en envishet som jag alltid vill ta bort efter mina knäppa beslut om att bära saker jag inte orkar! Tänkte bära ner ett bord i källaren och väl inne i hissen svettig och varm var jag ändå nöjd och glad att de snart var över...men nej nedför trappan i källaren Sophie då? Det gick ju inte, hur tänkte jag där? In i hissen igen, nehe ? de gick inte så nu står de ett databord i trappen som jag inte kan flytta på Hjälp!
Nu är jag iaf nyduschad och ska snart gå in mot stan för en fika me Niki, väl ute från duschen går jag ut och tänker gud vad skönt att vara själv och gå omkring naken, "vissel" vilken konstig låt, "vissel igen" kollar mot mina fönster och inser att jag för en gång skull har dragit upp alla parsienner till mina stora fönster :O
Där står grannarna och glor! Bra dag !
Nu har jag iaf klätt på mig och är anständig, ska till Claes Ohlsons och se om jag hittar några högtalare till min dator, om jag nu någon¨gång ska festa här måste jag ju ha högtalare ;)
Har även egoprovat min absolut bästa webcam , omoderna Sophie har inte sett en webcam som, sitter fast i datorn det är nytt för mig ;P
Ha en underbar kväll  så ska jag bjuda på några bilder .....







2010-07-09

Jag vet inte vart jag ska ta vägen, vad jag ska göra, hur jag ska göra, när jag ska göra vad? Orkar inte svara, orkar inte prata, orkar inte tänka, tårarna rinner hela tiden och jag kan inte stoppa de!
Var det såhär du ville ha de? Ville du se mig såhär ? Vad var din avsikt med detta? Kan du snälla berätta för mig för jag vill väldigt gärna veta hur du tänkte i allt detta!
Varför gjorde du detta ? Spelar ingen roll ifall folk skriver " han menade inte att såra, han trodde de va bäst" Skitsnack!!!!
Vem tror att ens barn och familj ska hurra när de lämnar oss? Finns de ens människor som är så puckade ? Min mening är att INGEN sitter med sitt beslut och tänker åh va mina nära ska bli glada nu"!
Du visste mycket väl att jag skulle bli ledsen, visste du också att jag inte klarar av detta ? Kom inte tillbaka när du väl har lämnat mig ...............


2010-07-09

Vart är solen ? Det är varmt och kletigt men va gör de för nytta om inte solen är framme. Har haft en varm och hemsk natt, har inte kunnat sova speciellt mycket ! Försökte sova lite när älsklingen åkte till jobbet imorsse men det gick inte heller så bra, ! Så nu sitter jag här hemma och kollar på våra bästa år :/ patetiskt! Men vad ska man annars titta på denna tid. Vill att mina arbetskamrater ska veta att de är guld värda som förstår mig när jag har tuffa dagar.
På tisdag blir det en Sophie-make-over day i Tostebo :) Har bestämt mig för att ändra mitt hår, har sett likadant ut i flera år. Ska klippa av en bit och färga sandfärgade slingor, ska bli spännande !
En fika me Niki på stan i eftermiddag ska bli mysigt, både hon och jag behöver prata !
Jag och älskling testade webcamen på datorn igår så jag bjuder på den bilden ;)


En liten förtitt på min nya hårfärg, och då menar jag ju såklart Victoria Beckhams hårfärg ;)




Nätter utan sömn, dagar med tårar, stunder av lycka ! Du kommer i mina drömmar, de två sista har du dock inte varit så kärleksfull, jag blir bara så rädd för dig! Dina uppspärrade ögon skrämmer mig och jag vågar inte sova. Tårar kommer när som helst men slutar lika fort, ibland kan jag undra va jag gråter för ? Gjort är gjort du kommer aldrig tillbaka! Jag vill att du ska vara här men ändå inte, älskade lilla pappa jag saknar dig så fruktansvärt mycke!



2010-07-08

Nu är jag tillbaka på blogg.se, det har gått upp och ner i mitt liv så bloggen är de sista jag har kunnat tänka på. Skulle gärna vilja börja skriva en liten fras varje dag om hur jag känner,tänker osv om min pappas bortgång så andra som sitter i min situation kan få känna igen sig eller bara skicka en kommentar och öppna sig för mig!
Det har egentligen inte hänt så mycke sen senast jag skrev, mitt förhållande går framåt och det blir bara bättre för varje dag som går!
Bor just nu själv igen eftersom lillebror hitta en lya med sin flickvän och det känns skönt att kunna sitta här själv men ensamt ibland, häromdagen satt jag här utan tv och utan dator, vad gör man ? Tack för min Iphone :)
Idag har jag varit och köpt en laptop så nu ska jag försöka blogga så mycke som möjligt igen, har även förnyat mina sängkläder, så de ska bli spännade att få använda de någon dag. Jag har letat och letat efter en vit damcykel med korg och har äntligen hittat en på Halens, jag undrar bara hur de gör när man skickar efter ? Vart hämtar jag den sen! De märks när paketet kommer men hoppas att det är smidigt.
Älskar detta fina väder, idag är de ju ingen direkt sol men de är ju varmt helgen skulle bli jättefin så då blir det att vara ute så mycke som möjligt. Vin me tjejerna på lördag, de uppskattas!
Jag bjuder på en sommarbild här innan jag ska åka vidare till pojkvännen, från en heldag med Natha när vi satt på Storan och åt fantastiskt god mat !




Älskade lilla pappa, 3 månader har gått och jag har börjat förstå vad som verkligen har hänt! Ena stunden vill jag ha tillbaka tiden då alla var så mån om att prata om dig, nä'r allt kretsade kring dig och andra stunden vill jag bara glömma och försöka tänka på mitt liv. Har tagit ut min sorg på fel sätt den senaste tiden för jag känner att jag inte kan gråta framför folk längre, det känns som att det ska vara glömt nu? Som att folk tycker det är jobbigt när jag bara är ledsen hela tiden, jag känner sån press på mig att jag ska vara en glad och pigg flickvän,vän,dotter och arbetskamrat!






RSS 2.0