2011-10-31

Att krypa upp i soffan efter att ha tagit bort min make-up, en dusch, tagit på mina myskläder och bara en filt må vara det mysigaste på hela dagen.
Det var en tuff morgon att ta sig upp på, måndagar är inte min dag, dock så kan ju mitt jobb falla in på helgen också och då är måndagar guld värda.
Min rastlöshet tog sig till köket och bakade lite kakor, dock var de färdiga fort och så satt jag ner igen. Nu längtar jag tills klockan blir så mycke så man får krypa ner i sängen :)

Verkligheten är inte alltid så lätt.
Jag sitter på min stora balkong och blickar ut över havet, poolen ser inbjudande ut och mina bruna ben behöver en aning mer färg. Tar på mig min bikini, hoppar i poolen, lägger mig på min uppblåsbara madrass och blickar ut över palmer,fina växter, blundar och njuter av min vindsvåning i Miami.
Kunde vart så ? Men vad vore det mot att sitta i en hyresrätt på Drottninggatan i Sverige och blicka ut över de kalla vindarna som drar förbi ?
You wish....





2011-10-30

Tack till alla som var med i fredags det var superkul :)
Har haft en riktig slapparhelg och känner väl idag att jag bör göra någon nytta, fredagen var underbar med vänner och vin. Och vad gjorde inte fredagen bättre än att få höra av en tjej att man är Jessica Alba snygg när ytterligare en tjej kommer fram för att tala om att hon tycker att jag var speciellt snygg. TACK!
Det kan ju dock inte alltid vara så lyckligt, det finns alltid nått eller någon som förstör! Men vem vore jag om jag inte bara rycker på axlarna och beter mig som en vuxen.
Gårdagen spenderades helt och hållet i soffan under min filt, tror inte att jag lyfte på arslet mer än tre gånger den dagen men varför ska man behöva göra de på helgen ? ;)
Nu ska jag väl iaf förflytta mig till affären och hämta ut lite paket samt handla mat och vad vore en söndagskväll utan Godis :)

Tråkiga besked är aldrig lätta att hantera därför kommer jag finnas vid din sida när du än behöver mig!





2011-10-27

Detta inlägg vill jag tillägna en väldigt fin vän!
Första gången jag såg dig på FB tänkte jag "Nooooo, inte en till snygg tjej på planet", när du väl kom där och skulle jobba kväll för jag hade jobbat dag och satt i köket, kom du bitandes på ett äpple och sträckte fram handen glatt till alla. Oftast när någon ny börjar hänger de inte riktigt med på våra interna skämt och sitter mest tyst. Men inte du :) du skratta högt hänge på och vips så var du en av oss snart.
När jag fick känslan av att du inte riktigt ville ha med mig att göra så var du en sån tjej som jag var rädd för, vågade oftast inte säga vad jag tyckte framför dig för du var en så stark individ och fick allt att låta så bra.
När vi sedan skulle jobba så mycket ihop och jag insåg att nu måste jag komma över min rädlsa och prata med dig, satte mig ned och förklarade situatinen och du ler och skrattar högt och ger mig en kram. TACK för denna nya underbara vän.
Efter det har det bara gått framåt och utför ibland, men vi har alltid stått vid varandras sida och alla våra galna fester, snyggast på stället, för onyktra för att ens kunna stå på benen. Haha älskade du jag kan inte glömma när du ramla framför anhöriga och upp fort som fan igen. Du har haft så många ideér under den tiden  vi har kännt varandra och efter ett tag lär man sig att ta dig som du är, att du ena dagen vill göra dittan och andra dagen dattan och hur du planerar ditt liv.
Jag är jätte tacksam att jag har dig för du är en otroligt underbar,fin,glad,sprudlande,fantasirik och helt enkelt otroligt omtänksam person.

Jag finns alltid för dig Sandy <3


Ps. Ett gott skratt förlänger livet :D


2011-10-26

Glider bara längre ocj längre bort ........
Älskar sovmornar och jag älskar att bara få va. Vaknade i soffan och satte på datorn och ´det enda jag har att säga är att vissa strör salt i såren utan att bry sig! Jag skulle vilja återgå flera år tillbaka och förstå varför du kände som du gjorde, men de enda jag tänkte på vad mig själv. Synd att du behövde försvinna för att jag skulle förstå vilka som verkligen bryr sig.
Hade ett ovanligt sug på att städa idag och då måste man passa på. Åt tom en världsfrukost vilket jag behövde idag. Nu snart ska jag springa till jobbet för ett kvällspass och jag känner absolut inte för de kan jag ´säga. Längar till fredag då min överraskning ska visas för min fina vän !
Puss&Kram







2011-10-23

Livet blir inte alltid som man tänkt sig och heller inte dagen!
Fredagen var superkul, har inte skrattat så mycke på länge. Ladies night är inte min grej och jag kan konstatera det såhär i efterhand också, det är fjantiga killar som knappt kan sjunga. Men med rätt sällskap och en dunder förfest blev det helt underbart kul.
Lördagen var det ju jobb 7-21 på schemat och det var trögt men gick bra ändå. Det blev en jobbig dag mot slutet och mycket personligt dök upp och det är tråkigt när inte alla kan förstå men tack till underbara arbetskamrater.
Idag var de jobb igen och som tur är så slutade jag 16, så nu ska jag ta hand om mig och kolla på Gossip girl och äta godis :) Puss&Kram





2011-10-21

I väntan på mamma sitter jag och förbereder mig på en underbar kväll med jobbarkompisarna! Måste egentligen gå och förbereda lite alkohol till kvällen men kikar in för att önska alla en superkväll! :) Puss&Kram






2011-10-19

Äntligen sitter jag i soffan och myser, har varit på språng hela dagen. 
Det börjar bli tufft nu att komma upp på mornarna efter att inte ha haft något ledigt efter helgen, men det är bara imorgon sen är jag ledig på fredag för att inta nästa jobbhelg. 
Hade ett intressant samtal om denna Hardstyle fest som blev iställd i Norrköping, en del tycker att det är katastrof och att polisen inte har en aning om vad de pratar om ? När jag hör de så undrar jag hur folk är skapta, polisen har inte alltid rätt MEN de har erfarenhet och det är oftast ute efter att ta fast folk så varför skulle de tacka nej om de vet att de förekommer massa skit på såna fester? Om jag ska prata ur mitt egna perspektiv så tycker jag att sådan musik är för galna människor, det finns ingen rytm och att dansa till den musiken är att stå som ett fån och plocka lådsas äpplen i taket , det kallar jag idiotiskt. MEN alla har olika musiksmak och den mesta musiken spelas på krogen och radion men då undrar jag, det spelas rock,hiphop,r´n´b,soul,reagge osv men aldrig Hardstyle då måste de ju vara något som är fel? Lika fel som att de skulle spelas opera på krogen....hmm jag vet inte men för mig är det bara hur knäppt som helst. Jag drar absolut inte alla över en kant för jag har människor i min närhet som lyssnar på sånt men de flesta är helt crazy!
Så alltså, för att kunna ta hand om galna människor behövs mer poliser ..;) inte så konstigt alls!
Satt och kolla på foton från Egypten förut med en dam på jobbet och längtar tillbaka till värmen, antingen sommar eller snö om de måste finnas kyla men inte detta väder.
Nu ska jag krypa ner i soffan och kolla på vänner, Puss&Kram





2011-10-18

Why should you understand someone who don´t understand you ?
Idag vill jag allt annat än att gå och jobba, känns inte alls så kul. Är litesmåtrött och irriterad idag men jag hoppas att detta går över snart så jag kan prestera på jobbet, när jag slutar tänker jag bums gå hem och lägga mig i soffan. Jag tänker laga mat när jag känner för de, jag tänker gå ur soffan när jag känner för de och jag tänker göra precis vad ja gvill utan att någon ska tala om de för mig....
Klockan tickar och jag måste egentligen klä på mig och kila iväg, ut i de obehagligt kalla vädret! Puss&Kram





2011-10-17

Har fått mitt första G idag på flera år och det kändes ju bra, har tom potential att få MVG så det får bli vid ett tillfälle framöver, härligt.
Jag är trött efter helgen och fick inte sova idag heller och så ska jag gå och jobba om 10 minuter, men har haft en helt underbar helg på jobbet och tack vare mina underbara arbetskamrater, obotligt fnitter och Mcdonalds.
Fick idag veta att jag ska en "elev" med mig, en tjej som ska gå bredvid och det är min första gång att ha någon bredvid mig på riktigt, har alltid tagit lite ströturer då den riktiga handledaren har varit sjuk eller så. Spännande.
Jag och Maja har suttit och klurat på lite affärsplaner i helgen och det ska bli kul att se om de funkar ;)
Nu måste jag springa, Puss&Kram





2011-10-15

En heldags jobb avklarad, fast det har varit en värdig dag på jobbet! :)
Det var riktigt motigt att gå upp imorsse men dagen har bara flugit iväg, nu ska jag bara raka vägen under täcket. Igår kikade jag på första avsnittet av Gossip denna säsong innan jag la mig och de va riktigt bra, vill ha de andra avsnitten på en gång. Idag får jag hitta något annat spännande på kanal5 play att kika på då våran tv inte riktigt funkar i sovrummet.
Kollade spotify och hittade massa bra ny musik , livet känns så härligt när man kan få ta del av lite nya låtar :)
Nu ska jag sussa gott , Puss&Kram





2011-10-14

Har haft en underbar dag med fina Sandy <3 Fiika? Nej, Mcdonalds såklart. Och en massa skitsnack vilket gillas stort. Nu sitter jag under min pälsfilt och fryser lite sådär smått eftersom att det är svinkallt ute :/
Har pratat en del om Stockholm idag och ne faan det är verkligen inte min grej och vi har konstaterat att det absolut inte är häftigt att bo i Stockholm. Jag är ganska trygg i mig själv och min omgivning och vågar inte lämna Linköping just nu och skulle jag flytta så är inte Stockholm min grej. Jag vill i så fall flytta till en stad där du känner dig trygg och inte behöver springa omkring som yra höns! Nu har jag sagt det ;P kändes bra då jag har erfarenhet av folk som lätt kan bli lite snobbiga för att de flyttar till Stockholm, men vad finns då i Stockholm som är så häftigt skulle jag vilja veta ;)
Dock så tycker jag att Linköping är en skitstad och de flesta tjejer i Linköping vill man inte ens titta på för då får man onda ögat direkt. Man behöver egentligen ens titta på de utan man får onda ögat för att man finns, det är så fientligt i Linköping och det är en sak som inte passar mig riktigt. So what om du går hem med en tjejs nummer från krogen ?? En ny bekant, sweet ;)
Nu är jag trött och ska lägga mig en stund i soffan, Puss&Kram







2011-10-14

Jag har legat vaken sedan klockan var 4.15 och är faktiskt ganska pigg, när Packe gick till jobbet vid 4.30 tog jag mitt täcke och kudde och la mig i soffan framför tv:n. Nu är jag påklädd och redo för en jobbtur efter en vecka, efter tabletterna så går ju allt som en dans , nästan ;)
Jag hade mest massa dötid men jag tror jag ska ta på mig lite varma kläder och traska iväg till jobbet, Puss&Kram.




2011-10-13

Nu sitter jag själv i soffan och har precis mumsat  i mig tomatsoppa och vitlöksbröd, idag känner jag inte för att vara själv. Det saknas någon bredvid mig i soffan.
Jag har idag haft mer ont och det är mitt eget fel, igår tog jag inte tabletterna regelbundet då det kändes ganska bra och det fick jag betal för när jag vakna imorsse. Idag har jag tagit mina tabletter men det hugger till mer än igår i vilket fall men det är väl så det blir när man inte följer tabletterna regelbundet. Nu låter det som att jag har världens tabletter men så är inte fallet det är vanliga hederliga panodil och ipren jag tar ;)
Jag har haft en liten egen spakväll med en låång varm dusch, hårinpackning, klippa topparna, nagelvård, ansiktsmask, smort in kroppen och helt enkelt vårdat mig själv så gott de går ;)
Dock så blir mitt hår lite elektriskt när jag vårdar det med alla dessa snälla produkter, MEN jag har ett supertips på elektriskt hår, som jag läste i en Solo tidning för länge sen och det bästa av allt är att det funkar. Det finns egentligen inga produkter som hjälper mot elektriskt hår, det är bara bullshit, men är håret elektriskt ska man ta lite lotion , vanlig som man har på kroppen och bara dutta lite i håret. Jag älskar det, man kan välja vilken som helst , jag har en från Body shop som luktar cocos och håret är ju faktiskt de som doftar mest när man tar parfym,spray osv.
Imorgon ska jag få träffa min fina Sandy på en fika! Nu fastnar jag framför tv:n så jag ska gå och hämta en clementin och lägga mig under en filt, Puss&Kram





2011-10-13

Underbara sol MEN vad kallt det är :/ Nu är hösten här på riktigt fast både negativt och positivt. På ett sätt är det sorgligt att sommaren är över och man kan inte längre ta på sig ett linne och springa ut men på ett annat sätt mysigt att få ta fram mina uggs ,stickade tröjor och skinnhandskarna.
Denna höst/vinter kommer jag stanna kvar i förra årets mode : Päls och skinn! För att jag tycker att det är helt underbart snyggt. Det är svårt med modet för det började egentligen i slutet av förra vintern, alltså när fler och fler använde de så antingen tar folk fram de i år igen för att de inte hann använda de förra året eller så följer de helt enkelt det nya modet hela tiden.
Idag har jag kommit ifrån denna soffa en stund, lunchade med Jessika på stan och gick sedan förbi jobbet för att säga hej. Imorgon går jag tillbaka och jobbar som vanligt igen, det ska bli skönt men är lite nervös att det inte ska gå så bra fast jag vet ju att jag har underbara arbetskamrater som hjälper mig.
Nu ska jag kika färdigt på One Three Hill och sedan hoppa in i en varm dusch, Puss&Kram






2011-10-11

Efter två dagar i soffan är jag riktigt less på de, "ta det lugnt" är enkelt att säga men jag som person an inte sitta rakt upp och ner i soffan om det finns annat att göra. Disken står, det behövs dammsugas,tavlor bör sättas upp,det bör tvättas och soporna bör tas ut men så fort jag anstränger mig gör de ont och jag blir trött fort, detta är VÄRDELÖST! Jag känner mig inte hungrig eller sugen på nått, allt är mest bara trist just nu!
Imorgon ska jag ta en sväng till jobbet för att byta bort en tur då jag känner att jag inte kommer klara av en så hektisk start. Det ska bli skönt att få komma ut en sväng, sen kommer lillebror hit och hjälper mig med min webcam, hoppas att han kan få iordning på de :)
Just nu sitter jag och tittar på Sjukhuset där han som operera mig är med, spännande nu när man har fått träffa honom.
Fick besök av "svärmor" idag som kom med tårta :) är ensam hemma nu till 21 då Packe är på hockey, jag vill ha sällskap nu känner jag efter att ha suttit själv hela dagen :/ Det suger!


2011-10-10

Svenska Hollywood fruar och sandwich glass ! :)
En dag fylld med vila, ungefär hela dagen, dock har jag har haft en väldigt nervös morgon och vill tacka min underbara mamma som var med mig hela tiden.
Vaknade innan klockan ringde imorsse och har egentligen varit vaken mestadels av natten så jag bara läängtar tills jag får sova inatt.  2 dl saft och 2 panodil till frukost, ganska bra för mig som inte äter frukost det var ganska lagom ;) OM jag var nervös innan de skulle söva mig ? Oh ja, frågade efter mamma när jag kom tillbaka och var lite sådär lagom groggy, vem har sagt att man inte vill ha mamma med sig när man är 23 ;)
Nu känner jag mig lite öm och har lite svårt att resa på mig samt sätta mig ned, magen är ju ganska utsatt.
Vi har haft en underbar helg och Tack fina Erica :)
Puss&Kram








2011-10-07

Stressen har kommit ifatt mig!
Har inte förstått hur mycket jag har gjort och hur mycket mina tankar och min privata vardag har påverkat mig, men inatt kom det ut och kroppen sa ifrån.
Satte mig ned och tänkte eftre: Flytt,vänner,familj,jobb,extrajobb,privata problem,inhandling,nytt, att mitt kontrollbehov skulle ta så hårt på min kropp ? 
Nu sitter jag iaf och väntar på min fina vän Erica som kommer från Stockholm igen för att sova hos oss och tillbringa en helg här i Linköping. 
Vi ska äta fikspinnar och potatismos, dricka cider, ta en kvällspromenad vid ån, mysa ner oss i soffan och bara va och jag älskar det! 
Samtidigt som jag skriver detta så kollar på jag på One Three Hill och fastnar i deras värld och får inte mycke uträttat här så jag avslutar där. Puss&Kram


2011-10-04

Jag gråter bara i regnet - Newkid, just nu går den på repeat på min spotify.
Just nu iväntar jag även bil och släp för hämtning av MINA saker, MITT hem :) Som jag har varit utan i ett helt år och kommer knappt ihåg vad jag har i mitt lilla förråd.
Jag hoppas och vill verkligen hitta skivan till min lap top om det ens finns någon men jag håller mina tummar, saknar mitt lilla liv i min lilla lägenhet en del men vet att detta är rätt och att jag är på väg mot min framtid.
Imorgon och på fredag hoppas jag in och jobbar extra på plan 3, spännande, men vill bara göra en sak säker Plan 2 ni blir aldrig av med mig!!
En härlig födelsedag/inflyttningsfest är på väg och jag ser fram emot denna då alla nära och kära kommer att vara närvarande, finns dock en och annan som jag kommer sakna.
Mitt vackra ansikte ;) har blivit förstört av utslag och jag vet inte alls vart de kommer ifrån, stress? sovandes med smink? De bara blossade upp från ingenstans och vill inte försvinna. Förhoppningsvis har de små bakterierna försvunnit till helgen för de vill inte ens gömma sig under sminket.
Något som står mig väldigt varmt om hjärtat är mitt foto på pappa och det lilla "altaret" jag hade i min lilla lägenhet som jag nu efter ett år tänker sätta upp igen. Och detta för jag inte enbart för att hedra honom utan för att jag VILL ha detta på min vägg. För att för mig var han en underbar man och för många andra också !
Klockan bara springer iväg och snart bär de av till Berga, Puss&Kram






2011-10-02

Jag ryser i hela kroppen när jag får skriva in att det är Oktober nu, blir påmind så fort jag ser en 10:a :(
Jag är så barnslig och fjantig MEN detta är stort för mig....ett stort tack till världens bästa mamma som alltid finns där.
Nu sitter jag i soffan precis som vanligt, kollar på One three hill invirad i en filt MEN jag sitter i våran nya lägenhet, min och Packes tillsammans! Jag älskar att vara sambo på riktigt och jag älskar att vara det med världens underbaraste Patrik.
Om en timma är det Sex and the city film och jag ska förbereda mig med nudlar,vitlöksbröd och citronvatten. Imorgon är en ny måndag och upp tidigt som gäller, det lockar absolut inte.
Nej nu ska jag ta tag i min myskväll och kolla lite på Ikea och drömma om den perfekta lägenheten, Ciaoo...





RSS 2.0