2011-07-27

Detta inlägg tillägnas en underbar man!

Många undrar hur jag tar mig igenom min pappas plötsliga bortgång, att man blir sorgsen efteråt förstår alla men hur man går vidare och lever sitt liv som vanligt är det många som frågar mig. För ca. 1,5 år sedan fick jag beskedet om att pappa hade valt att gå vidare, den känslan är inte lätt att förklara men jag vet också att jag inte är ensam om detta och det finns människor där ute som vet precis hur jag känner.
Första tiden var väl relativt lätt om jag ska vara helt ärlig, innan man förstog vad som hade hänt, de första veckorna gick jag och jobba som om ingenting hade hänt. Jobbdagarna gick inte så bra och jag fick gå hem efter halva dagen men jag ville leva mitt liv att allt skulle vara som innan. Sedan kom jag in i en period där allt gick under, hela mitt liv var en mardröm och allt rasade bit för bit. Jag kom hem och grät i flera timmar, blev arg på de runt omkring mig och tålde inte min situation. Men efter en tid började jag bli  arg, jag var riktigt arg på min pappa för vad han hade gjort mot mig och hur han kunde fått mig att bli såhär, att min vardag skulle se ut såhär var ingenting jag hade valt det var han.
Men det varade inte så länge innan jag började förstå att detta var hans val, han ville detta och jag kan inte sitta och vara självisk för att JAG ville ha kvar honom i livet. Jag ville förstå men kunde inte, men på något sätt kunde jag respektera hans val och kanske att han hade de bättre nu. Efter det har mitt liv gått upp och ner, jag har inte alls varit mig själv och min sambo har fått stå ut med mycket, även hans kompisar har fått lida för mitt beteende. En del personer i min omgivning kan jag förstå deras frustration men det finns de som jag bara vill be dra åt * för hur känslokalla det har varit. Först nu har jag börjar bli mig själv igen och jag känner mig mer levande än någonsin, allt sprack, mitt självförtroende, min tro, min vardag, mitt förhållande, och sakta men säkert har det rättat till sig. Min sambo har fått stå ut med mest utav alla och jag önskar jag kunde rätta till allt men tiden går inte att ändra, när jag sitter och tänker efter så känner han egentligen inte mitt riktiga jag. Pappa valde att gå vidare två månader efter att vi gick in i vårat förhållande och det var efter de som jag inte riktigt var mig själv, nu lär vi känna varandra för var dag som går på ett annat sätt.
Hur det känns nu att leva med detta är svårt att säga, jag lever mitt liv precis som jag gjorde innan och jag tänker inte så ofta på det som har hänt längre. Det finns oftast något överallt som påminner mig om pappa och varje gång jag blir påmind så får jag en klump i magen men sen går det över lika fort och jag kan fortsätta med det jag höll på med.
Men vissa dagar kan tanken komma ifatt mig och jag verkligen tänker på vad som har hänt och verkligen förstår hur hemskt det är, då fryser jag inombords och blir stel i hela kroppen och kan sitta och tänka på pappa och att jag aldrig mer kommer få se honom. Men det är inget som hindrar mig från att leva ett normalt liv, jag är självständig och har kommit till en punkt i livet då jag är lycklig!





2011-07-25

25:e , den dagen då man får shoppa :)
Har varit en sväng på stan med Jessika och Elli och shoppat, plus i kanten till mig som faktiskt inte har shoppat på två månader så idag tyckte jag att jag var värd de.
Mindre roligt var det att behöva gå upp klockan 05.00 imorsse för att jobba :/ Det var en helt okej dag på jobbet men stressig. Är ganska nöjd med beslutet men hade önskat något annat!
Även dagar som denna kan mitt liv komma ifatt mig och jag vet inte riktigt hur jag klarar av allt men jag gör de och jag skräms lite utav hur lätt det verkar vara för mig.

Some people play with you and some people hurt you, but one day do you have to go you´re own way and show everybody who you really are !





2011-07-24

Ett steg närmre för varje dag som går, en dag ska jag klara av detta!
Oavsett att jag var väldigt trött och samtalsämnena mest handlade om olycker så avslutades kvällen helt underbar, att människor kan va så lika men sedan ta så olika vägar i livet medans de fortfarande tar samma väg fast på olika ställen finna varandra efter så lång tid och ändå ha så underbart kul.
Jag sitter uppkrupen i soffan och drömmer mig in i en film på tv:n med en påse godis och njuter av min sista semesterdag, det känns inte alls skönt att börja jobba imorgon. Men idag har vi ställt allt till rätta med den verkliga vardagen, handlat frukost,rensat igenom papper och möten, skrivit upp tiderna på tavlan. Jag är lite av ett kontrollfreak och har därför en tavla med alla veckans dagar som jag skriver våra jobbtider på varje vecka, en almanacka som mina tider står i samt ett schema som sitter på kylen ;)
Keep enjoy....






2011-07-23

Åh härliga lördag, några glas vin och fina vänner!
Efter en dusch sitter jag och myser i soffan, vilar upp mig inför kvällens händelser. Är lite trött men hinner inte lägga mig och vila en stund, ingen uppdatering igår, vi var i husvagnen i Loftahammar.
Jag har gjort saker som jag aldrig trodde jag skulle göra, citySophie har plockat kantareller i massor ;) satt uppe ganska sent igår och spela kort,drack cider och hade de supertrevligt. Hittade två fästningar för en liten stund sen :/ rädd som en liten hare ringde jag mamma och fråga hur det bästa sättet att ta bort de är. Jag fick bort de till slut men usch va äckliga de är.
Jag tror de är dags att sätta på lite musik och börja fixa mig om jag ska hinna med.




2011-07-21

Nu är kylen fylld med både vin och cider, kommer bli en härlig helg !
Om en liten stund kommer Melwin då hoppas jag att lillkillen väljer nått gott att äta för jag är hungrig, Marias bullar finns inte så länge till om jag inte får någon mat snart ;)
Hur en människa kan ändra sina visioner,sina planer,sina framtidstankar så snabbt, det känns som de va igår jag bara var 15 men ändå känns de så långt bort. Då planerade jag barn när jag va 21, jag skulle ha ett bra jobb och jag skulle definitivt ha köpt en lägenhet, jag har inte nått något utav dessa målen. Inga barn, jobb men dock inte de jag strävar efter i framtiden och framförallt inte köpt en lägenhet. Men varje dag tar jag ett steg närmre de "vuxna" livet även om man vissa dagar tar ett steg tillbaka men någonstans jämnar de ut sig,
Scrubs och en godisbit innan lillkillen kommer, :)




2011-07-21

Solen lyser in genom gardinen, palmerna står vindstilla, det plaskar i poolen utanför ......
Önsketänkande, det händer inte i Sverige.  Jag passar bäst utomlands, jag ångrar ingenting som hänt i mitt liv men hade jag fått leva om sedan jag tog studenten så hade jag tagit första bästa plan någonstans och levt utomlands. Underbart.....
Det känns inte alls kul att inte ha gjort så mycket de senaste två veckorna på semestern, men nu har jag fullbokat till måndag då jag börjar jobba igen. Imorgon åker vi till kusten och umgås med familjen och bara njuter medans lördagen har vin och fina vänner att bjuda på ;) Idag kommer Melwin hit och sover, ännu en kväll med massa godis och gott om min lilla mage orkar me, har inte mått så bra sedan vi kom hem från Egypten men så drack jag blåbärssoppa och det hjälpte faktiskt. Hade testat de mesta från apoteket men så var de bara lite blåbär jag behövde :)
Just nu sitter jag och mumsar på en av Marias goda bullar, behöver nog fixa lite här hemma innan Melwin kommer.




2011-07-21

Ensamheten kommer över mig och ibland känner jag att detta är väldigt nytt för mig, jag som i vanliga fall tycker det är skönt att få vara lite ensam. Crazy eller bara vara den man vill vara ? När jag är ensam brukar jag sjunga,dansa naken, bara ligga och njuta av ensamheten.
I min hemlighet och i mina inre drömmar , drömmar jag om att bli en Burlesque stjärna just like Augilera ;)
Känner mig så trött och ska nog krypa ner under täcket nu, sleep tight !
( Vet att det är skittråkigt med blogginlägg utan bilder men har ingen bild som jag känner passar men lovar att bättra mig )


2011-07-20

Ska livet gå som en film, är filmlivet ödet?
Ibland önskar jag att livet kunde vara så lätt som i filmer och kan inte sluta att fundera över om jag tror på ödet, vissa saker är menade att vara men vissa saker bara händer, vilket är ödet?
Denna kväll kommer jag spendera med två av mina nya/äldre vänner med pizza och film, bunkrat upp med lite snacks efteråt om vi får i oss något utav de. Jag som alltid innan har bjudit på mina vardagsinlägg om hur min dag kommer eller har sett ut kommer även fortsätta med de. Min vardag kanske inte alltid är så spännande, men vems vardag är de jämt?




 


2011-07-20

Jag är en periodare vilket resulterar i att min blogg står still ibland och jag faktiskt glömmer bort den tills mina vänner nämner min frånvaro, jag har nog kännt att jag inte har så mycket att skriva om eller att ingenting i mitt liv har hänt.
Men så igår kom jag underfund med mig själv och bloggen, en nystart, en ny design och lite nytt smått och gott, alla behöver en fräsch start och även jag i det mesta.
Detta kommer inte bli ett långt inlägg då jag själv aldrig läser långa inlägg om någons vardag, jag är absolut inte ointresserad utav andra men enligt mig är det inte så intressant att sitta och läsa två sidor om hur någons sommar har varit.
Jag sitter nu och lyssnar på Beyonce - Ego och känner att jag måste börja tänka på mig själv lite mer. Har haft en knasig tid och inte mått så bra och gjort många misstag, det mesta för att andra ska ha det bra, det är inte rätt att få dåligt samvete för att du inte hade tid just den dagen, något jag måste jobba med.
Jag har haft dåligt självförtroende och levt på andras, men så förändrades det den dagen för fem dagar sedan när en tjej kom fram till mig och talade om hur vacker hon tyckte att jag var, hon läste min blogg och hade önskat sedan vi var små att få se ut som jag. JAG ?  Jag tackar denna tjej så innerligt för att hon fick mig att inse att ingen kan vara perfekt, jag som har strävat efter att vara den där perfekta tjejen, men vad säger att den tjejen är perfekt bara för att jag tycker de? Enligt den här tjejen var ju jag perfekt, så vad säger att någon är perfekt ?
Det händer mycket i mitt liv just nu och jag tar ett steg närmre mitt mål, mycket att vänta på men jag har kommit långt. Har stannat på en punkt där jag faktiskt är väldigt lycklig och börjar komma underfund med vem jag egentligen är. Jag kan numera säga att jag faktiskt är en snygg och medveten person som vet vad jag vill, jag önskar alla kunde säga så om sig själva, det tog lång tid för mig men man måste bara hitta den där vändningen då allt känns naturligt och bra. Mitt sätt är att klä upp mig, ta ett glas vin , åka in till stan och se allas blickar, höra allas kommentarer och bara få känna mig snygg.
Detta inlägg handlar om mitt inre men likaså mitt yttre så jag har tänkt lägga ut en bild då jag kände mig så oerhört levande.

Remeber the words,




RSS 2.0