2010-05-27

Äntligen sol igen, har regnat nu i några dagar jag hoppas att solen håller sig framme idag och helst hela helgen. Vi har pratat om att åka iväg och bo i husvagn nån dag med Packes familj, det skulle va supermys men bara de är fint väder !
Har haft några svåra dagar även om jag har varit så glad , det känns som jag lägger en mask på för att folk inte ska behöva bekymmra sig över hur ledsen jag egentligen är, och ännu svårare när inte någon förstår!
Har skickat iväg detta brev som jag har gått och tänkt på nu i några veckor, det känns lustigt men ändå bra jag hoppas att denna gris tar åt sig! Har jobbat en del denna vecka och det känns skönt, Idag ska jag träffa Niki en stund och sedan blir det kanske en fika me Natha :)
Sophie har skaffat Iphone ;P hur gick de till, jag har alltid sagt att de där är för mobilkunniga jag skulle aldrig kunna förstå mig på en sådan, men så skaffade pojkvännen en sån och det såg ganska kul ut. Men jag skan ju inte säga att jag förstår ännu jag satt senast igår och svor för jag inte fick på skyddet på displayen och det är visst bara en gudagåva som kan göra de.
Jag hoppas att jag snart ska kunna lära mig den, nu har jag tvättstuga och tänkte städa lite.




2010-05-24

I love the sun, så underbart att det börjar bli sommar nu! Kom precis hem till min lilla lya, hade planerat en mysdag vid ån med Nathalie och Linda innan jag börjar jobba men såg att jag ska ju till arbetsförmedlingen på någon jobbgaranti :/ de hjälper ju inte till så mycke så ska de förstöra min dag också !
Får nöja mig med solen som jag får på vägen till stan,
har så många funderingar och tankar på vad jag ska skriva i detta brev, hur ska jag formulera mig? Vill så gärna att det ska bli jobbigt att läsa detta brev och att personen i fråga ska ta åt sig. Men hur gör man så med en person som inte har brytt sig under hela mitt liv och som inte har något samvete ?

Fick ledigt v.29,30 och 31 :D är så glad ! Ska bli skönt att vara ledig lite i sommar och hitta på något och såklart spendera min tid med världens bästa pojkvän :)
Nu måste jag göra mig iordning och sådär om jag ska iväg, hoppas på en sväng till ån mellan arbetsförmedlingen och jobbet.
Här kommer lite bilder från dessa underbara dagar med lilla Tindris :)












2010-05-22

Jag har inte haft så mycke tid att sitta vid datorn nu när jag har haft min lilla Tindris här!
Har haft några underbara dagar, i torsdags var vi ute och gunga och mata fåglarna hela dagen innan vi gick in och mös med Packe framför tv:n. På fredagen åkte vi ut till mamma och lekte me Amanda,Lucas och Melwin i lekparken och åt korv och fika. Sedan gick vi in mot Ljungsbro och åt glass och när vi kom tillbaka kom Packe och Richard hem med mat så då satte vi igång och grilla, en underbar kväll med god mat och vin.
Idag har vi bara myst hela dagen, har varit i stan och ätit glass och köpt bubblor som Tindra verkligen jättegärna ville ha.
Nu är de så tomt här utan lilla Tindra, ska snart hoppa in i duschen och göra mig iordning inför kvällens party! Jobbar imorgon så jag ska bara va me en liten stund,

Har så många känslor inom mig om denne man, har bestämt mig för att han ska få veta hur jag känner, det spelar ingen roll om han bryr sig eller inte för han ska veta detta!


2010-05-19

Fixat lite inför en myshelg, imorgon kommer lilla Tindra vid 15, ska till lekparken med Lina en sväng. På fredag åker vi till mammsen och myser med Jessica en stund, sen blir de bara mys med Tindris och älsklingen :)
Nu måste jag packa lite till helgen sedan iväg till jobbet,
ha en underbar dag ! Ciao bellas





2010-05-19

Nu har jag suttit hela morgonen och kollat sista minuten resor och jag vill åka nu! Är så sugen på att bara åka iväg och komma härifrån ett tag.
Det blev en kort myskväll igår när älsklingen kom, han fick sin efterlängtade massage sen somnade båda två ! Vaknade vid 4.00 och kunde inte somna om så när Packe åkte till jobbet vid halv sju så satte jag på tv:n och somna på en gång, hade samtal från jobbet när jag vakna, hade sovit så djupt att jag inte vaknade utav de!
Det blir att hoppa in ikväll och jobba igen, de behöver jag men hade lite att fixa med idag eftersom att Tindra kommer imorgon och jag jobbar till 14 imorgon men det får jag fixa nu så mycke jag hinner!
Hade velat gå en sväng runt ån idag för att rensa mina tankar men får ta de någon annan dag!


2010-05-18

Alltid denna ångest över att träffa folk, alltid samma känsla, jag vill bara kunna skrika, gråta, men jag kan inte! Jag måste hålla allt inom mig ikväll, vill inte att det ska behöva vara såhär, jag vill att allt ska vara normalt, jag vill ha tillbaka den tiden då allt var bra då jag kunde gå till jobbet och faktiskt tycka de va kul att jobba!
Oavsett denna ångest ska jag nu gå till jobbet lite tidigare så jag kan hälsa på mamma, behöver en kram idag!
Har vilat en stund och så trodde man att man skulle vara pigg och alert efter de, men istället vaknade jag med en ångest så stor att jag har en klump i hela magen, gråten är inte långt ifrån, vill bara ha en vanligk väll på jobbet.





2010-05-18

Ännu en ny morgon denna vecka, idag ska jag jobba 14.30-21 och det ska bli superskönt! Jag tror säkert att det är många sura miner för detta väder som är idag men jag tycker nog att det är lite speciellt, det luktar sommar, sådär som de gör när de regnar och det är inte speciellt kallt ute. Självklart hade jag ju hellre haft sol ute, men man kan ju inte få sol varje dag.
Igår gick jag en sväng med Jessika på stan och hitta lite presenter till hennes lilla Theo, och sedan gick vi hem och kolla lite på inspelningar från skolan : )
Efter de åkte jag till älsklingen och kolla på Alice i underlandet, det är ju inte min typ av film och jag kanske inte tyckte den var superbra men den var en jättebra barnfilm.
Nu ska jag se om jag får något i magen innan jag går vidare ...
Vill bara dela med mig utav ännu en låt jag kände att jag ville sjunga till pappa, http://www.youtube.com/watch?v=EvTrzVBMVGg


2010-05-17

Känner mig lite piggare nu, har sista maskinen kvar i tvättstugan och är på städhumör. Lillebror ringde precis och pratade en liten stund, jag blir så glad när du är glad och när du pratar om din framtid och dina planer som jag tycker är väldigt mogna och bra beslut! Du är vuxen nu så svårt att förstå, du kommer alltid vara min lilla blonda godisgris som sitter framför datorn och tuggar på allt sött som finns! :)
Känner mig så lycklig, konstigt efter alla omständigheter ? Kanske men så känner jag mig idag, jag inser att folk runt omkring mig är så mycke mer viktiga än skitsaker och jag är så glad att de finns där.

Pappa, det du gjorde kommer jag aldrig förlåta, jag kommer aldrig glömma, jag kommer aldrig få bort denna hemska bild jag har i mina tankar. Jag vet att det var de du ville men jag vet också att du ångrade dig i sista minuten, va tänkte du på då? Varför ångrade du dig? Du tog ett stort steg , ett modigt steg och vågade göra det du trodde var rätt mot dig och dina nära. Även fast jag är så arg och ibland säga hemska saker om sig och även fast jag tycker att du gjorde de mest själviska valet en pappa kan göra så har du fått mig att inse att livet är kort och jag måste ta vara på de i min närhet mera. Du har fått mig att inse att mina föräldrar är de finaste jag har och att jag måste ta vara på de ännu mer, ingen kan ta din plats, det finns så mycke du kommer missa. Du som längtade efter att bli farfar/morfar, du som skulle leda mig fram i kyrkan när jag gifter mig, du som skulle lära mig allt du kan, du som skulle finnas för alltid. Ingen kan ta de ifrån dig och jag hade inte velat något hellre än att det skulle bli du, jag får panikångest när jag tänker på att jag inte har någon pappa, att du inte finns du kommer inte kunnde uppleva dessa saker med mig.
Men det finns någon som är en "fadersgestalt" för mig och som har funnits sedan jag var liten och nu när du är borta så får han ta över och gå igenom dessa saker med mig. Men snälla pappa jag vill att du också ska finnas med, jag vill att du ska vara vid min sida i alla lägen, är du de ? Det är de enda jag vill......jag är inte rädd längre, jag vill ha dig här, snälla om du vill något kan du väl bara hojta till?





2010-05-17

Äntligen morgon, har inte kunnat sova så bra inatt har vaknat ett antal gånger och trott att pappa har varit här. Jag har så svårt att slappna av ibland och det är det jobbigaste av allt, somnade iaf om när du åkte till jobbet, då kunde jag sätta på tv:n och tända lampan.
Nu har jag precis varit nere i tvättstugan och lagt i den första maskinen, snart ska jag ta lite nyponsoppa och bara mysa i soffan. Har en dag då jag inte har någon lust alls att göra något bara sitta och sakna mitt lilla hjärta!
Får se om de blir en sväng på stan med Jessika sen på eftermiddagen, just nu känner jag mig inte hundra på de men är nog bra om jag försöker komma ut lite.





2010-05-16

Har inte haft någon lust att blogga de senaste dagarna men nu känner jag att jag är back in the game ;)
Fredagen bestod utav en hel mysdag med älsklingen, vi va på bio och såg terror på elm street om jag inte minns fel att den hette så. Jag är ju dock inget skräckisfan men med en godispåse och en loka går väl de mesta. Tycker ju inte det är speciellt kul att se såna filmer hemma och allra minst på bio, Packe tyckte de va tur att jag inte höll i popcorn eller läsken! :)
Lördagen var underbart fin, på förmiddagen åkte vi ut till mammsen och hälsade på min moster som va på besök, och sedan åkte vi vidare till Ljung kyrka och fick vara med på Emelie och Stefans bröllop. Jättefin sång i kyrkan, tyvärr spårade trubaduren ur lite mot kvällen, jag tror inte de är meningen att man ska supa sig full och flirta med ungdomarna när man är runt 40 och ska komma ihåg låtarna man ska spela. Annars var kvällen perfekt, brudparet hämtades med häst och vagn till Folkets Park där vi fick sätta oss ned och äta mat och jag hade supertrevligt. Det var ju dock bordsplacering och jag kanske inte fick den bästa platsen men som tur var så satt älkslingen och kusinen där :)
Fick små pipor som vi skulle blåsa i när brudparet skulle kyssas, när brugummen gick på toan fick alla killar springa fram och pussa bruden och tvärtom, alla fick små söta presentpåsar, och så en underbart fin vals av brudparet. Jag och älsklingen provade på tryckare och bugg och det gick ju väldigt bra, han fick tom förfrågan om han var huvudpersonen från Dirty dancing ;) haha!
En jättelyckad kväll med andra ord! Nu sitter jag hemma och väntar på att Packe ska komma och mysa med mig, har köpt popcorn och en ny smak på glass hhe, förberedd för en myskväll ! ;)

Det var så tomt pappa, vi alla hade velat ha dig där, alla pratade så gott om dig, du ska veta att du är saknad. Tack för att du såg till att solen var framme på deras dag, jag vet att de va du, jag vet att du va me, vi visste att du satt bredvid oss med en öl i handen och förmodligen så hade du redan tagit en öl på morgonen dagen i ära :) Vi känner dig även nu och kommer aldrig glömma bort hur du var!








2010-05-12

Jag må vara tjatig men klarar inte av detta mer, det känns som jag skriver om samma sak hela tiden men min tid just nu är så tuff, riktigt tuff. Jag har varit ledsen, arg, glad, besviken och mycke mer men jag trodde aldrig att jag skulle känna såhär. Det finns så många som har sagt att det kommer kanske kommer bli värre, och jag trodde inte den dagen skulle komma tills jag kom hem en dag och var så arg och ledsen och de orden jag sa om min pappa är hemska, jag hatar inte min pappa. Men jag upprepade det flera gånger och bara önskade att han hörde de, efter den dagen var allting bra igen, jag har inte tänkt så mycke jag har umgåtts med mina vänner jag har skrattat och jag har inte alls haft en klump i magen!
Tills för några dagar sedan, det är klart, pappa ska ju ha en gravplats, eller ? Jag vill inte att det ska ta slut, nu var vi tvugna att vara så snabba med huset vilket kändes så himla jobbigt, och jag tror att jag har tagit förhastade beslut om de. Men i slutändan är det ju inte jag som bestämmer men inte heller jag som hälsar på! Och sedan ska han inte finnas hos oss här han ska ner i jorden, varför de? Jag vill ju ha pappa här, han kommer ju tillbaka han ska ju inte ner i jorden så han aldrig mer kan vara hos mig?
Natten har varit hemsk och jag har inte jobbat, jag gick ut och gick en stund efter att jag hade ringt jobbet, jag känner mig som en liten skit. Ska de behöva vara såhär ? Var det såhär du ville ha de pappa? Ville du att jag skulle må såhär ? Vem ska betala mina räkningar när jag inte kan jobba ? Jag är så mäkta trött på detta, jag känner mgi så ensam, och det känns inte som de finns någon, för alla har redan hört min historia och de är trötta på de nu. Den enda personen som borde vara här och göra rätt för sig igen, säga förlåt och lova att det aldrig händer igen är Pappa!






2010-05-12

Jobbigt, denna natt har varit hemsk. Jag trodde jag skulle klara av att sova själv hemma inatt och att allt skulle gå fint men det har varit jobbigt och hela natten har varit hemsk.
Jag har varit vaken hela natten, har haft tv:n på men de hjälper inte jag är så rädd. Jag klarar inte av att jobba idag, känner mig så dum och värdelös men det går inte, jag vet inte vad jag ska göra!
Önskar att allt bara kunde va som förr och att allt bara kunde få vara bra med allt, men det är de inte och när ska de bli de ?
Somnade till en gång i tio minuter och då va du där, jag frågade dig när du hade varit med mig och du sa att du alltid är med mig, men jag vill inte, jag vill inte att du ska vara med mig såhär. Jag vill att du ska vara med mig som förr, när du bodde i huset och fixade med din trädgård. När du kom hit och fikade, jag vill kunna se dig pappa!

Känns så jobbigt att de ska behöva bli såhär, har inte mått så bra nu i några dagar, kanske var dumt att åka på dop ? Jag känner mig så ensam, känns inte som de finns någon jag kan prata med eller vara med, det känns som jag sitter här själv och alla har tröttnat på detta. Allt känns bara som en jävligt dålig mardröm som jag aldrig kommer ifrån.......


2010-05-11

Har haft en behövlig förmiddag vid ån med Natha. Jag känner mig inte alls på topp, jag vet inte riktigt vad de är med mig, tankarna bara finns där och jag blir inte av med de. Jag vill inte att vi ska ha de såhär, lr att JAG ska ha de såhär!
Fika och sol idag var de jag behövde, komma bort en stund och skratta, tack gumman du finns alltid där!
Jag funderar väldigt mycke på det här med vart världen är på väg, man märker ju att sommrarna blir kallare och någon gång måste ju jorden gå under. Förhoppningsvis är jag död då , men skulle vara hemsk om de hände innan ....
Hoppas på en varm sommar iaf med mycke sol och mycke bad!
Nu ska jag bara slänga mig i soffan och njuta av att jag är hemma ..









2010-05-11

Solen är framme och jag borde vara glad men allt är bara en enda röra. Det finns så mycke just nu som gör mig ledsen, jag gråter när du går till jobbet, jag gråter när jag inte har min pappa här, jag gråter för att jag inte känner mig tillräcklig.
Jag vill inte titta på din sida, är rädd att jag ska hitta något som jag inte vill se, jag vill inte sitta vid denna dator för jag vet vad som finns, jag vill inte vara här för jag vet inte hur jag ska va!
Jag vill inte ha dessa tankar mer, det är för mycke, jag önskar att jag kunde göra något åt de men de blir bara värre för varje dag som går! 

Hade en tandläkartid idag men jag ställde in den, jag ska ändå följa me Natha till Ikea en sväng snart! Sedan blir det att bara vara hemma, ska jobba delat imorgon vilket kommer vara skönt eftersom att Niki jobbar, tycker bara att de är jobbigt att jag inte vet vart jag ka ta vägen efteråt, trodde jag gjorde en bra deal men de känns inte så bra längre, vart bor jag ?
I helgen är det bröllop och det ska bli så spännande och kul, ser fram emot de jättemycke !
Nu ska jag försöka göra mig iordning och skynda hem ...

 


2010-05-10

Just nu känner jag mig deprimerad till max, det känns som allt runt omkring mig bara faller ihop till en enda massa! Jag känner mig i vägen, trött och ledsen.
Helgen blev inte som planerat men den var helt okej, dopet var jättefint, var dock inte redo att gå in i en kyrka ännu, var tvungen att springa ut, tack vare min mamma så gick allt bättre sen!
Väl hemma i Hejdegården så gick allt bara utför och kvällen blev inte alls som jag hade tänkt mig, men de löste sig på bästa sätt. Igår blev det en låång mysdag i soffan och jag gjorde inget nyttigt överhuvudtaget.
Nu har jag precis suttit och kollat på tv och funderar på vart denna dag ska ta vägen, vädret är tråkigt och allt känns bara skit så jag har inte direkt lust med något !
Inte de roligaste inlägget men ibland måste det få komma såna inlägg också,


2010-05-06

Godmorgon, har legat en stund och bara degat i sängen, är så trött på det här området, är det inte en granne som renoverar så är det något utanför som ska byggas! När ska man få sova ?
Idag ska jag träffa mammsen för en sväng på stan, måste hitta nån liten box som jag kan förvara saker i, känns så tomt att vara själv nu, jag känner mig ganska ensam!

Du finns i mina drömmar, ofta! Ingen är densamma men du finns med i alla! Drömmer att vi ska ha en begravning till och vi i familjen sitter vid ett bord med ett foto på dig, tv:n är på men jag stänger av den för den ska väl inte vara på under en begravning? Allt är så konstigt, människor som inte kände dig kommer, människor som finns i min omgivning men som inte vet vem du är. Jag hittar din vigselring på bordet från det att du gifte dig med mamma, den tar jag på mig och vill inte släppa den. Folk kommer och säger några få valda ord så man blir rörd och gråten sitter i halsen, det skulle va så hemskt, allt skulle ju va så sorgligt.





2010-05-05

Det blev en liten shoppingrunda och en låång fika me Niki, tack så hemskt mycke för denna dag. Jag behövde detta!
Hittade en doppresent till lille Lucas på Guldfynd, hittade även ett nytt duschdraperi, en bikini och en klockan till mig själv ;) Någon har visst lyckats ta sönder draperiet här hemma ?
Har pratat väldigt mycke om dig pappa idag och det kändes otroligt bra, kan inte förstå att du bara är borta sådär, kollade på foton och skarattade och pratade. Du ser så glad ut på alla foton så jag undrar vad som hände ? Kan det verkligen finnas så onda ting så man inte ens vill vara kvar hos sin familj?

Nu hade jag faktiskt tänkt att rensa min allt i ett låda eller hur man nu ska kalla de ;) Bjuder på lite bilder på dagens fynd, dock inte klockan. Vill även lägga upp en video som jag gjorde till dig min älskade pappa, om ingen förstår eller vet så har jag tröjan du alltid brukade ha på dig.........( länken finns över bilden, leta lite med pilen)

http://www.youtube.com/watch?v=MswJDqcGQQE










2010-05-05

I´m so proud, jag har inte varit så jättenoga med att äta och ta hand om min hälsa den senaste tiden tyvärr, vilket folk runt omkring mig har påpekat. Och det är inte förens de påpekar de som jag förstår själv att jag måste börja ta tag i de och göra något åt de.
Så nu har jag ätit ordentligt och tagit hand om min hälsa de senaste dagarna och mår mycke bättre, finns ju dock de tankarna och de känslorna som inte kommer försvinna och bli bättre bara för att jag tar hand om mig!
Jag har många tankat kring så mycke just nu, jag har många planer och jag tänker fullfölja de denna sommar, det har alltid bara blivit prat av allting men jag har bestämt mig för att ta tag i de själv.
Nu har jag precis gjort iordning mig för en fika me Niki, ska se om jag kan hitta en doppresent till lille Lucas samtidigt. Känns så bra att ha några turer på jobbet så jag kommer hemifrån !
Nu ska jag ut i solen , have a nice day






2010-05-04

Nu har jag vrit på priso och hämtat de sista bilderna på pappa, och så har jag tvättat färdigt. Sitter och väntar på att Lotta ska komma så vi kan åka.
Jag kom och tänka på en fotovägg, skulle de inte vara häftigt med en vägg full med foton ? Det tyckte iaf jag så nu har jag bestämt mig för att möblera i min lilla lya och förändra lite så behöver jag ju åka till Ikea nån dag i veckan och införskaffa mig ramar till fotona. Och hem till lilla mamma och skriva ut våra fina modellfoton ;)
Det känns som jag har myror i kroppen jag vill bara sätta igång nu på en gång, men måste göra detta först!
Natha är snäll och hjälper mig, jag vet att jag inte kan göra allt själv men om ingen hade kunnat hjälpa mig så skulle jag fixat de på ett eller annat sätt, det har ja ggjort förut :)
Nu ska jag kolla ramar så långt jag hinner ...







2010-05-04

Klantigt, jag har inte riktigt lärt mig denna blogg ännu och råkade ta bort mitt förr förra inlägg :/
Jag kommer ihåg vad de stod men jag antar att de inte stod något superviktigt som måste finnas kvar, de är så typiskt mig att vara så klantig.
Jag lägger iaf upp bilden som jag hade i det inlägget bara för att jag har världens bästa pojkvän! :)











2010-05-04

För första gången på två veckor har jag sovit när larmet ringde, jätteskönt! Somnade även snabbt efter att du hade åkt till jobbet och vaknade för en stund sen.
Idag är jag utvilad och kan det vara för att jag jobbade igår ? Det var ju inte så jobbigt kanske men jag har ju inte jobbat på så länge så de blev ju en omställning. En jätte trevlig vårfest med god mat och jättegod tårta, tycker dock inte om att jag inte ska få komma ifrån alla dessa tankar när jag är på jobbet.
Efter ett tag blev de för mycke och jag va tvungen att gå iväg, men tack alla arbetskamrater för att ni är så omtänksamma och har haft så mycke överseende med detta!
Tack även till mina underbara grannar här över, tack för att ni bryr er och vill mitt bästa!
Mitt förr förra inlägg vart lite otydligt då jagt glömde nämna pappas familj, jag är orthört tacksam för de som inte kände pappa så väl men ändå skriver jättefint till honom, men jag är trött på de som trodde sig känns honom och som nästan kär över familjen lite.

Nu har jag iaf fått lite turer från jobbet och bara längtar till på fredag då jag ska jobba kväll, det var så skönt att jobba igår, så skönt att inte bara behöva sitta hemma!
Nu har jag tvättstuga igen, sedan vid halv tre åker vi och väljer gravsten! :/
Ska ordna lite frukost nu innan jag fortsätter med att plocka iordning här :)




2010-05-03

Vart är solen ? Den finns ju där men kommer inte riktigt fram, vill att det ska bli sommar!
Jobbet ringde och ville att jag skulle jobba ikväll och det är klart att jag vill, jag som bara någon halvtimma innan satt och skrev och hoppades att de skulle ringa :)
Har städat lite, och då menar jag lite för min otroligt generösa lillebror hade faktiskt städat. Så jag har mest bara hunnit äta lite och gjort iordning mig för jobbet. Det är visst vårfest idag på jobbet, det blir nog en hel del att göra men skönt att det inte är en helt vanlig jobbddag.
Ikväll kommer älsklingen hit och sover, jag har tvättstuga imorgon bitti och då är de skönast att sova hemma. Lotta ringde precis och imorgon ska vi åka och välja gravsten till pappsen, :/ känns sådär, det är ju absolut inte kul men allt är så himla avslaget vet inte vad jag ska tänka längre, jag bara gör!
Nu måste jag nog springa men ha en underbar dag !





2010-05-01

Gårdagen var supertrevlig och kul, tack alla för ett trevligt Valborg !
Dagen var ganska hektisk men vi hann till slut, Natha kom hit och höll oss sällskap tills vi skulle åka. Det blev såklart kubb trots vädret när vi väl kom till Jägarvallen. Efter det när alla hade kommti blev det grillning, hungriga som vi va väntade vi förväntansfullt på de goda grillspetten som jag hade ordnat. Nu vet vi att jag ska grilla nästa gång ;) älsklingen kom tillbaka och hade några pinnar med kolbitar på :/ Haha!
Sedan blev det iaf utgång , vilket var kul till en början, men synd bara att folk ska få förstöra och inte respektera de som har valt att gå en annan väg! När de egentligen borde se til lsin egen hälsa så de inte äter ihjäl sig.....
Nu är jag mätt och belåten efter pizza, ska lägga mgi i soffan bredvid älsklingen med en glass...
Här kommer en bild från igår, får lägga in fler senare :)





RSS 2.0