2010-11-01

Kan inte slappna av men ändå inte göra någon nytta, jag har försökt ställa mig vid diskhon och diska men orkar inte diska allt, sängen är inte bäddad,soporna är inte utbärda, jag har inte tagit fram något till maten inte heller orkar jag handla till maten. Vad är de som är fel?
Lillebror ringde och fråga om de va okej att han skrev lite om pappa som han ville visa alla sedan, det är väl klart det behöver du inte be om älskade du! Vi bestämde att vi skulle göra ett litet häfte om pappa, jag tänker mig att vi ska skriva vårat första till vårat sista minne om pappa dåliga som fina och sedan ge våra syskon som ännu är för små för att förstå vad som har hänt. Jag tror att lilla Sanna förstår men jag vet inte hur mycket hon vet och när hon är mogen nog att få höra vad som faktiskt hände pappa så kan hon läsa mina och Markus ord!
Hade önskat att de fanns fler bilder på pappa, men det finns inte alls så många som man vill, Markus ska åka och hämta några album som vi hitta i hans källare som vi vill ha men som vi har glömt ute i Ledberg!
För ett tag sedan satt jag och ville skriva men öppnade mig då i bloggen och ville ha massa sagt men nu när jag sitter och tänker står de still!

Jag har saknat världens bästa pojkvän hela dagen och så skickar han ett sms och skriver att han slutar tidigare, kan det vara så att min tur ibland vänder åt de goda hållet!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0